Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 8 538
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
199 на 8 ден след трансфер

# 76
Стойността на ЧХГ не гарантира, че са две/три.

# 77
При мен са:

8 ден - 100 ЧХГ
10 ден - 289 ЧХГ
14 ден - 1641 ЧХГ

Да, после прочетох, че стойностите не гарантират броя.

# 78
И аз така знам. Стойността на ЧХГ няма отношение към броя на бебетата.
Моето беше около 200 на 11ден след трансфер.

# 79
При мен са:

8 ден - 100 ЧХГ
10 ден - 289 ЧХГ
14 ден - 1641 ЧХГ

Да, после прочетох, че стойностите не гарантират броя.

С тези хубави стойности, дори да е едно, вероятността да е всичко наред с ембриончето/та е много голяма.

# 80
Mama, надявам се! Просто първия преглед ми изглежда много далече - 8.04 😄😄

# 81
5 ден закъснение - 1332 mIU/ml
7 ден - 2941 mIU/ml

Да добавя: стойностите на чхг не гарантират, но имат отношение и по-високи стойности са индикатор, макар не дефинитивен.

# 82
399 чхг на 10ти ден от трансфера.

# 83
Mama, надявам се! Просто първия преглед ми изглежда много далече - 8.04 😄😄

Залагам на близнаци 🤘

# 84
485 на 9-ти ден след трансфер.

# 85
Тъй като ходех на фоликолуметрия всеки месец и знаех кога ми е овулацията, та на 8 ден след нея и 4 дни преди цикъл, ЧХГ беше на стойност 53.

# 86
Ммм такааа....
Аз пак съм на ръба и имам помощ от вас.
Момчета 2.8г
Махнах бибероните преди седмица УЧУДВАЩО лесно.
Прибрах ме се от село и им казах, че сме ги забравили на село и кучето ги е взело.
Както взима чехлите пред вратата.
Единият като пита "Бибаа" другият отговаря "куче, дядо".
Искам да махна нощното хранене с кисело мляко, което е  200мл преди лягане  и в 1ч и в 4.30ч .
Но има вечери и като снощи.
Единият стана да иска мляко в 00.30ч
1.30ч , 2.40ч, 3.40ч 4.40ч на втория памперс за смяна изпусна. Следва преобличане
В 6.30ч пак стана да търси мляко и едва го задържах да тръгне бащаму за работа( баща им спи в друга стая), че щеше да реве за него.
Другият юнак е по-склонен да не яде, но се буди от брат си. Него не помня колко пъти храних, но е поне два пъти + млякото за заспиване.

Знам, че всички деца са различни, но все пак да ви питам.
Едновременно ли да спра млякото през нощта и това за заспиване или по етапно и първо кое да е?

Искам да имам малко нощен сън.
Ако с а 3 часа без прекъсване е ЧУДО!

# 87
Според мен първо нощното.

# 88
Joy, пробвай вечер да им даваш нещо по-засищащо, вече са големи според мен да е само кисело мляко. Отделно за мен е навик буденето, не толкова глад. Също така, ако си махнала дневния памперс, опитай да махнеш и нощния, ще се научат да стискат. Обаче ако действаш премахвай едно по едно. И изчакай малко след махането на бибите, че ще им дойде много срес наведъж.

# 89
Джой, И аз съм чувала ,че в месеца се маха по едно нещо. Аз пролетта махах на Сами млякото , като смених шишето със сламка и се стараех  поетапно да махам , оставих вечерното преди сън и в началото гледах да избута ноща до поне 5:30 , тогава давах мляко, след това махнах и това сутрешното, вечерното си остана , но почти година по късно от скоро почна да се буди и да ме води в кухнята да му давам мляко. Давах няколко вечери , гледам че последните два дни не се е будил, но според мен е и защото започна да се буди малко по рано и е по изморен, я и се хранеше повече през деня. Не знам , аз може би бих махала млякото на един по един , едва издържах да го махна на Сами , не ми се мисли , ако трябваше на двамата едновременно. В онзи период се отделих в другата стая , за да не буди Яна нощем.

Общи условия

Активация на акаунт