Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 11 363
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Видяхме с мъжът ми това в Айко.
Не е паянтово, плоскостите са 18 и 25мм
Стапалата на стълбата са широки стабилни, а не тръба, която да подбива ходилата.
Явно говорим за различни легла
https://aiko-bg.com/product-56761020003?gad_source=1&gad_campaig … M0JUaApggEALw_wcB

# 301
Аз говоря масово за дървените легла, които видяхме. Не конкретно за това на Айко, за него няма спомен. Това в Мьомакс ми се е набило в главата заради ниската преграда.

# 302
Тези легла са много опасни. С нисък борд и тесни стъпала. Също така изключително трудно се обслужват. Представете се как стоите на тясна стълбичка и трябва да опънете чаршаф от всички страни. А пък и като ги гледам, не са много евтини. Аз категорично препоръчвам сандвич леглата, пред тези. В пъти по безопасни и по лесни за обслужване. Ако някой е решил да купи двуетажно легло, то трябва да е със стъпала- чекмеджета и подсилен висок борд на горното легло. Моите деца се въртят много като спят, също сме с двуетажно легло и не бих рискувала с някаква нисичка декоративна оградка. Да не говорим, че видях едното да прескача оградата и да скача на долното легло.
Между другото в ДГ на децата, леглата им са сандвич. Практично, удобно, лесно за обслужване и заема малко място. При нас обаче не беше удачно, защото щяха да си пречат. Ако могат да се виждат, ще си говорят, играят и няма да заспят. Моите поради тази причина бяха отделени в отделни стаи. Сега се опитвам да ги събера, на двуетажно легло, обаче трудна работа....Много си харесват леглото, играят на него, но искат да спят при нас. Затова много често като заспят, аз или мъжът ми се местим на двуетажното. Ние като сме нямали такова легло, сега му се радваме като малки деца.

# 303
Алба, не разбрах какво искате да кажете...

# 304
Каквито и да са леглата, Joy са си преценили, че за тях ще вършат работа, а и дори да не стават, винаги могат да се сменят. Ама мнението на Алба и аз не го разбрах, хем против легото, хем у вас имате...
Принципно аз също като 3-4 годишна съм спала на двуетажно лего даже без преграда, е оцеляла съм Grinning

# 305

Нашето е такова. Значително по безопасно, докато не видях едното да скача от горното на долното легло. Затова казах, че сандвич леглата са най-безопасни. Разбира се, че всеки сам си решава, ама в стремежа си да спестим място, не бива да се прави компромис с безопасността.

# 306
И аз също съм против леглата на два етажа. Първо, че за мен е неудобно за детето, което спи на втория етаж от гледна точка ако му се налага да става през нощта до тоалетна в тъмното и второ, че не е съвсем безопасно.
За моите близнаци също бих искала легла тип сандвич. Мъжът ми пък иска от Икеа легло със стълбички и отдолу бюро. Това спестява също място, но предпочитам да го видя на живо. Нашите са още малки засега и спят в кошари.

# 307
И аз имах притеснения, но децата толкова се радват на двуетажното легло. Спящото горе е по-дивото, но пък не става през нощта. Постоянно си ходят на гости по етажите. Голям купон е!

# 308
Mona11, на колко години бяха когато го взехте?

# 309
Аз писах по-напред. Почнаха да го ползват, когато бяха на 4 г и 10 м някъде.

# 310
Здравейте,близнаците-момиче и момче,скоро ще имат своя първи рожден ден. Решихме да им направим студийна фото-сесия,затова питането ми е към мамите от София-препоръчайте студио,което сте посещавали и сте доволни. Благодаря!

# 311
Точно преди малко моя приятелка ми праща снимки от фотосесията им . При този фотограф е направена , много добре изглеждат снимките и декорите.
https://mariyantomoff.com/

Каза ,че той има малки близнаци и още едно по голямо дете и има много добър подход към малките деца, търпелив е .
Направи ми впечатление ,че е много бърз . Вчера бяха на фотосесия , днес има снимки.

Здравейте,близнаците-момиче и момче,скоро ще имат своя първи рожден ден. Решихме да им направим студийна фото-сесия,затова питането ми е към мамите от София-препоръчайте студио,което сте посещавали и сте доволни. Благодаря!

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 23:26 от Lizi:) :)

Общи условия

Активация на акаунт