💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 340
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Възрастните хора как няма да изглеждат добре? Децата са им големи, имат пари щом обикалят толкова държави, водят си сексуален живот, тя го четка, той е щастлив и всичко е точно.

Да, Ивелина можеше по-добре да изглежда в косата поне.

Мен да се обличат еднакво не ме дразни. Дразнят ме самите хора. В случая Марго си беше противна женица. Все ми е едно как са били облечени. И при по-младите им отива, както е при Герман и Ивелина. Крис и Марго са хора със сериозна професия и деца, не беше нужно да се правят на тийнове с еднакви дрехи.

# 226
Този магазин не е на Стела, от скоро работи с него. Рекламира ги, преди това беше с един друг забравих му името, но там и в магазина работеше понякога освен снимките.
А тя със специална покана от шоуто ли е?
Тя няма много последователи, но само откакто са я показали вече с плюс 400/500 човека, до края на шоуто ще качи още. Тя се е записала точно затова за повече последователи, повече реклами и да си качи цената. А и хората много и подражават каквото покаже веднага се изкупува и търси.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 22:42 от Morkovelka99

# 227
Скрит текст:
Този магазин не е на Стела, от скоро работи с него. Рекламира ги, преди това беше с един друг забравих му името, но там и в магазина работеше понякога освен снимките.
А тя със специална покана от шоуто ли е?
Тя няма много последователи, но само откакто са я показали вече с плюс 400/500 човека, до края на шоуто ще качи още. Тя се е записала точно затова за повече последователи, повече реклами и да си качи цената. А и хората много и подражават каквото покаже веднага се изкупува и търси.

Не мисля, че е с покана, защото беше споменала в едно видео, че ходят в София на кастинги.
Да, не е неин магазина. Вчера минах през него, но не успях да видя снимката и там 😕
Аз и харесвам стила, предполагам и доста други хора и затова купуват каквото покаже особено щом се отнася до дрехи.

# 228
Те им изпращат покани и ги канят на кастинг. Поне оставам с такова впечатление от на Капитонова съобщенията. Беше качила на стори как я викат на кастинг в ХК или МШ или имаше и за двете предавания не помня.
Да каже човека с информация от кухнята, забравих му ника.

# 229
Това с поканите дали не е за /пишман/ известните? Тази Стела с какво е ..разпознаваема?
И аз не я харесвам, държанието й към мъжа й е покъртително..

Герман и жена му.. ами той е симпатяга, добро момче изглежда, но това момиче хич не му отива .. Не знам как никой не й е казал, че с тази коса и цвят въобще не й отива ..

Иначе имам някои симпатични двойки, но не ги помня. Ще гледам още някой друг епизод, пък да видим ..

# 230
Само четвъртък и петък ли ще го дават?

# 231
  • София, България
Толкова много предавания дават, че и аз не разбрах кое кога ще дават Grinning

Герман и Ивелина любима двойка на публиката след гласуването в Нова Плей.

# 232
Толкова много предавания дават, че и аз не разбрах кое кога ще дават Grinning

Герман и Ивелина любима двойка на публиката след гласуването в Нова Плей.

Стига бе, явно си имат доста последователи? Иначе и аз гласувах, очевидно не за тях Grinning
А снощи доволно се наместих пред телевизора и с неухота установих, че съм объркала деня Grinning

# 233
На мен ми губят интереса с това излъчване в четвъртък и петък. Два дни са крайно недостатъчни, поне да включат и събота.. за сега няма да гледам в реално време, но чакам Стела да помяука и да си тръгне🥰

# 234
И за мен излъчване само два дни, с интервал от седмица никак не е ок. А каква е целта на гласуването за любима двойка на седмица? Нямам такава, не съм ги и запомнила още, то какво сме видели досега.

# 235
Ако разделим двата епизода, от първия епизод любима ми е Рада 😁 за Здравко не мога да преценя. От втория епизод, първо добро впечатление ми направиха Марияна и Боби, Ники и Цецо също. Ще гледам 😋

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:49 от GHsun

# 236
Това означава ли, че в един епизод ще са поместени мъжките и женските игри и вторият епизод ще е с общата игра?

# 237
  • ПАЗАРДЖИК
И на мен ми се искаше да ги има поне още един ден. Много реалита започнаха наведнъж и не мога да запомня всички участници, а толкова рядко излъчване не ми помага! А си пия Гинко- билобата🙄

# 238
Е, това ли е бюти инфлуенсърката?
Ще падна, все едно друг човек виждам, а не онова момиче от визитката...
Не че аз съм Анджелина Джоли без грим, ама тя даже и харизма няма, супер невзрачна.

# 239
Мария Игнатова е много симпатична с това жакетче.

Общи условия

Активация на акаунт