💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 366
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Аз Коци и жена му си ги харесах още от влизането им. И Герман и Ивелина харесвам.

# 316
Аз категорично не харесвам и съм на 100% сигурна, че няма да си променя мнението, относно:
Мис Петърч
Психоложката
Жената на Алек сълзата и него Joy
Стела и мъжа и (той ми е като дечко, който даже не знае какво да каже)
Христо, усещам че ще е сърдит мрънкалник.
Ивелина туъркващата, мъжа и за сега ми е по средата, една идея ми идва самовлюбен и с високо самочуствие.

# 317
  • Враца
Коя е психоложката?

# 318
# 319
Прилича ми на Диана Любенова с перука Joy

# 320
  • Враца
Мъжът и е сладур.

# 321
Тези са някакви свръх религиозни за моя вкус, което ги прави странни.

# 322
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Психоложката и на мен ми е антипатична, изглежда сякаш я пере сачмата. Голямо хвалене снощи колко я бива и накрая не успя да сметне няколко едноцифрени числа, та изкара, че трябва да пукне 30 балона. Joy
И нещо не изглежда хич на център. За последната цифра на телефонния номер на мъжа й, той й казва 7788, тя: "Значи 7". "Осем минус две е шест. И как така умножението ще е първо?" Човекът й съобщава сумата, която е заложил, тя: "Лева?" Joy
Математичката на Антонио същата работа.  Нея не я разбрах къде точно се обърка, че изкара балоните 10. Едната единица дойде от шестата скорост, което е приемливо извинение за объркване, но втората...
Никол и Цецо ми се струват големи шматки. Тя и доста несъобразителна, как само започна да изрежда имената на бившите приятелки.

# 323
Засега най-приятни са ми Герман с Ивелина и  Здравко с Рада. Голям гаф при Ивелина и Герман беше теглото й🤭😂, пухкава си е и е поне 68 кг, но това не променя нищо, само дава повод за подигравки....

# 324
И на мен ми е неприятно психоложката, и визуално не ми допада и като излъчване.
Усещам в нея някакво чувство за превъзходство пред останалите, може и да грешат, но от его и самочувствие не е лишена.
За мъжа й нямам впечатления, ама то може ли да се вреди от нея?

Този моряка от Варна и той ми е в минуса, има се за много вървежен, но може би това е присъщо на хората с тази професия. И жена му вчера за едните огледала направи бахти и панаира.

Като цяло до момента кастът ми е много размит, не мога да ги запомня ( с някои изключения ), но то и монтажът и фокусът е насочен към определени двойки.

# 325
Ивелина е много ниска, но всичкото, което виждате са мускули. Много е стегната и на живо изобщо не изглежда така, както по тв. Не знам защо така.
Може би заради чертите на лицето, дават вид на закръглен човек.
Тази психоложката и мъжът и нещо не са ми ок. Особено с частта от представянето с чудесата и възкръсването.
Дали не са от някоя секта?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 16:05 от water_nymph

# 326
Ивелина е много ниска, но всичкото, което виждате са мускули. Много е стегната и на живо изобщо не изглежда така, както по тв. Не знам защо така.
Може би заради чертите на лицето, дават вид на закръглен човек.
Тази психоложката и мъжът и нещо не са ми ок. Особено с частта от представянето с чудесата и възкръсването.
Дали не са от някоя секта?
Ами не е закръглена Ивелина, за този ръст си е направо дебела.

# 327
  • София
Някой ще ми обясни ли момента с гласуването уж от зрителите. Как Герман и съпруга са любима двойка на зрителите, като предаването е на запис?

# 328

Нито закръглена, нито дебела не е. Познавам ги лично. Момичето е професионален танцьор. Пак казвам на телевизора изглежда зле наистина, не знам на какво се дължи това. Дрехите, които слага, също я карат да изглежда така.

# 329
Аз и на тази снимка не виждам слабо дългокрако момиче.

Общи условия

Активация на акаунт