💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 384
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Момчето каза Даниел, а Стела каза по етикет е ДАниел. Емо я пита по кой етикет,  а тя отговори по на майка му, а той след това каза, че няма претенции, а Емо викаше -не, не Стела да каже и тя каза ДАниел и мъжа и каза добре 😆.
Та уж майка му държи да е ДАниел, а той самият не държи и му е все едно къде е ударението.

# 406
Честно казано, много доскучава тъй наречената социална игра. Ами, въобще не ми е интересно как се уговарят и договарят, после си променят мнението и да ни занимават половината време с рехавите им мисли. Нищо общо няма с първите предавания, стана една говорилня. Вчера горе долу бяха интересни игрите, днес пак забиха с тъпите въпроси. И голяма работа, че им дали синьо сирене, било голяма гадост. Е, как пък ще е гадост, навсякъде по света е деликатес. Вече направо ми се струва като предаването да е направено за някоя определена двойка да вземе пари без усилия, останалите за фон, почивка на вила без усилия за нищо. Главен проблем се очертава дали ще ги видят "по телевизора" със всички парцалки, които са донесли.

# 407
Ще гледам епизода на запис, но ви чета и разбрах, че Деси и Антонио са си тръгнали, жалко. Според мен имаха потенциал, но явно ще гледаме баба и дядо как се въргалят в леглото.

# 408
  • Sofia
Имам усещането за Дежавю този сезон! Някак много рано се заформиха коалиции по тертип, който вече сме гледали. Simple Smile Светата Троица с други участници, но с еднакво поведение и  умствен багаж. "Заверата"- Алек, Моника, Ивелина и Герман и сателитите им Мария и Коци, много ми напомнят на Плиткови, Виктория и Явор, със сателити Иванушка и Санчето. Разликата е, че поне на този етап Коци е много по-приятен от онова недоразумение Ванката! И сега, както и тогава една от двойките е фаворитизирана - Ивелина и Герман, на които освен, че им помогнаха да оглавят класирането, и едни 2000 лв им дадоха, ей така за разкош! Проблемът е, че на много ранен етап се случва това, но явно за шест сезона са се научили, а и времето е скъпо. 😊

# 409
  • София
Жалко за Деси и Антонио, но като разбрах, че ще са те номинирани бях почти сигурен, че ще си тръгнат. Те са много по-различни от всички останали двойки и въпреки някои хубави неща, които се казаха за тях, реално не виждах кой щеше да ги подкрепи освен съквартирантите.
Исках да си тръгнат Стела и Дани. Слаби са. Но ще ги държат, защото са слаби в игрите, а и някои могат да искат да инфлуенстват и да използват Стела за трамплин.
Този път възрастната двойка не си тръгна първа, а според мен даже имат потенциал да поостанат малко по-дълго във вилата.
Жалко за гласа на Ивелина и Герман, разочароваха ме. Останалите гласове до голяма степен ги предвидих.
Браво и на Марияна и Боби, че разчупиха шаблона без да им пука. И после Мария и Коци заковаха последния глас.
Но вече имаме една много силна коалиция съставена от най-активните социално двойки, а и силни в игрите също така.

Коци май е правил секс с Мария? Нещо такова сякаш подразбрах между множеството сплетни и наговаряния в стаичката на 'готините и силните на деня'

За снощната игра не ми хареса, че някои двойки ги претупаха по бързата процедура, а ми беше любопитно как ще отговарят на въпросите.

Малко повече ми идва този масов стремеж на почти всички жени те да са водещите, те да командват, те да са най, най във всичко. Ей, не останаха мъже бе...

Освен Деси и Антонио и Алек и Моника се изложиха в играта, като Алек доста лошо гледаше красивата си половинка.

Деян не знам колко е умен (използвам думите им след въпроса за кой е по-умен), ама елементарна логика е на въпроса кой е по-ревнив да посочи себе си, заради външния вид и професията на жена си.
Залия май беше единствената жена, която се отказа от хапване и получиха -3 точки

Митко изби рибата със синхрона срещу Стела и как мачкала Дани.

# 410
  • Sofia
Чичо Митко си беше много прав, всичко което каза беше точно на място! Да, може да е мрънкач, и съм убедена, че е, но първо сам си го осъзнава, и второ е интелигентен. Представяте ли, какво би било с простоват мрънкалник, че то няма да се търпи! 😂 Чичо Митко не ме дразни, но за жена му не мога да кажа същото. Много пренавита и изкуствена, и донякъде инфантилна за моя вкус. А СтелИто е нетърпима!

# 411
  • Sofia
Кошчето марково ли беше 🤑 ?
Има едни отварящи се със сензор,дано поне е такова 🤔

# 412
Здравейте, хайде и аз при вас. Тази година за първи път ми харесва. На ясно съм, че е заради двойки, които ме грабнаха в началото с влизането си още.

# 413
И на мен не ми харесват въпросите, не е нужно всички да разбираме кой води активен сексуален живот, примерно...
И аз съм в потрес. Това са лични неща и не се обсъждат пред други хора, камо ли пред тв камери и съответно национален ефир. Не искам и да знам кой кога и какво е правил в леглото, това си е тяхна работа. Не разбирам защо от продукцията слагат такива въпроси в задачките. Недискретно и нетактично. Тук вече заприличахме на TLC, дето в синхроните на любовните риалитита без свян на тази тема говорят американките, а половинките им от чужбина свеждат поглед и мълчат Grinning
от къде на къде цяла Бг ще знаят колко му е заплатата на мъжа ми. Не че нещо ама и майка му и баща му не знаят, та Пенка и Станка да знаят... Ей заради тия въпроси и в двете игри никога не бих се записала за участие...
Абсолютно!

# 414
  • Sofia
И аз не понасям такива интимни въпроси 🤨
И в следващите епизоди ще има пак от тях…кой бил по-страстен и т.н.
Тъпизми,само да си запълват 3-те часа 🤬

# 415
На три пъти гледам епизода 😁 Мъка….
А как мразя договорки, честно не очаквах да има още на първото гласуване.
Не ми харесва, че Мария ли беше на Коци жена му се присъедини да нищо стратегии с онези двете кокошки. С Коци от своя страна за пореден път показа, че е пич.
Исках да останат Ирина и мъж, и съм доволна.
Все пак искаше ми се още малко да гледам вирнатия нос на Мис Пътърч, впрочем която беше главната причина да НЕ ги харесат като двойка 😁

# 416
От възрастната двойка, мъжът вика "Любима, нИ можах да спА" Wink
Гледам с леко закъснение, сега съм на снощния епизод.

# 417
  • София
Всяко шоО си има своите Стела/Дани - въпросът е по колко умножени в дадения формат... Статистиката за мен по-скоро е, че това е извадката на хора/двойки, които искат да се покажат в тези предавания на всяка цена - каквото и да представляват в очите на другите. (Типично за нашенските крилати фрази: Ти ли ще ми кажеш на мен? и Знаеш ли ти аз кой съм?)
И не, мен началото на сезона хич не ме кефи. Преди имаше повече игри и за зрителя там имаше и веселие и развлечение и интрига. Т.нар. ви "социална игра" до момента тук се превъплъщава в клюки, злобичка зад гърба и сметки.
Адмирации за анализа на Чичо Митко - и прямо и точно го каза. Но ония двамцата с техния умствен багаж - след излизане един ден - като го изгледат, нито ще го разберат, нито ще го приемат. И ми стана неприятно като видях (но не разбрах всички) колко гласове събраха да останат. Ами, хубаво! Ще имат време да се излагат още. Всяко участие в шоО си има цена - рано или късно ще си я платят.

# 418
Моника уж каза, че за нищо на света не би гласувала за Стела и хоп прегърнаха ги двамата.

И още една двойка, която на синхроните симпатизираше на Митко и Ирина, при гласуването се отметна

# 419
За момента най-неприятна ми е Стела от всички участници. Абсолютно прав беше възрастният варненец в оценката си за нея. Още не съм гледал последния половин час от предаването снощи и не знам коя двойка отпада, затова и не съм чел последните 3 страници.

На коя двойка казвате "Германови"? Че няколко пъти видях това име.  На Моника и Алек, дето са в село Герман? Или на т.нар. "лондончани", от които единият се казва Герман, а приятелката му пловдивчанка ми се вижда доста семпло момиче? Няколко пъти я чух да казва "да питам въпрос". Въпросите се задават.  И постоянно "той каза̀, тя почна̀, ти седна̀..." Младо, симпатично момиче да говори така... направо потрес.

Общи условия

Активация на акаунт