💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 225
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
На мен Деси и Антонио от Петърч ми приличат на Здравка и Мирослав от сезон 2, само не знам тази жена дали така ще бъде хазартно настроена като Здравка да залага големи суми в игрите.

# 46
Бе Дилян си беше поне сладур, с извиненията си ставаше още по-голям... но тези са супер неприятни! Някои размисли на двойките ме хвърлиха от моста, млади хора с това мислене Frowning Нямам ни една двойка, която да съм харесала. Но певицата ми стана симпатична, не съм я виждала преди.

# 47
Залия съм я слушала, но певеца - не. Този тип модерна народна музика ми е мъка за слушане.

# 48
  • София
И имал не знам си колко албума?! Авторски песни ли пее или свои интерпретации на народни песни?

# 49
  • Телиш/Плевен
И имал не знам си колко албума?! Авторски песни ли пее или свои интерпретации на народни песни?
Предимно авторски песни.

# 50
Ако са от типа на тези дето дават по Планета фолк, Фен фолк и от сорта… thanks. 20 чалга канала са ми скипнати и от 145 директно отивам ма 165 канал, хахаа. Не ща и да им знам “творчеството” Wink

# 51
Супер готини хасковлии😃

# 52
  • София
Супер готини хасковлии😃
Жената ми заприлича на жената на Здравко, реших че може да й е сестра и ще има някакви роднински линии...

# 53
Присъединявам се и аз към компанията. Никоя двойка не ми харесва изцяло.
От Петърч наистина са малко странни дори и визуално.
Англичаните, той е много сладък и добро момче ми изглежда, тя по скоро глезла и не му отива визуално.
На варненци почти не им разбирам какво говорят.
Възрастните не смятам, че мястото им е тук, има доста силови игри. Симпатични и младолики са, но нещо много се стараят да докажат, че още го бива.
Певицата я чух във визитката ми тя пее като, че някой я е стиснал за гърлото.
Но като цяло ми е разтоварващ формат затова и го гледам всяка година. Имат един голям плюс от мен, че често за фон пускат любимият ми  Теди Суимс.

# 54
  • Варна
Ако са от типа на тези дето дават по Планета фолк, Фен фолк и от сорта… thanks. 20 чалга канала са ми скипнати и от 145 директно отивам ма 165 канал, хахаа. Не ща и да им знам “творчеството” Wink

Дай знак как да го направя и аз, моля те 😀

# 55
Седмата двойка много ми хареса

# 56
  • Sofia
Подозорах ,че са роми 😏
Хубаво семейство са.

# 57
Подозорах ,че са роми 😏
Хубаво семейство са.
Много искрени и приятни хора ми се струват за момента.

# 58
  • Телиш/Плевен
Народен изпълнител е.
Това, че не харесваме даден жанр и всячески го избягваме, не е повод да се подиграваме и да съдим колко популярен е даден изпълнител. Няма как да знаем колко популярен е човек, който е в среда, от която нямаме никаква представа и не искаме да имаме.

Все още никоя двойка не ми е фаворит. Ще изчакам да видя занапред как ще се развият нещата.

# 59
Харесват ми двойките.

Общи условия

Активация на акаунт