💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 396
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Може би все пак нощем ги изключват тези камери, иначе все някой ще се изкуши да воайорства, а това не е добре.

# 451
Ивелина си е типичната англичанка, ниска с големи мигли и голямо дупе. Руса с изкуствена прическа. Не мога да кажа, че ми е сладка, леко ми е невзрачна, но ме изгуби тотално със схемите, които правиха с останалите две девойки. Рано ми е за такива неща още, не дават шанс да се опознаят.

Чичо Митко и кака Иринка малко дразнят с изказвания, но имат добри включвания от време на време Grinning

П.с Туърк видеото от сватбата дали някой е успял да го намери, интересно ми е да го видя.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 12:47 от Misha.

# 452
Изгледах вчера, че не мога да наваксвам с всичко, то Ергени, Един за друг, ходене на работа..
Фаворити са ми Боби и Мариянка, ако всички роми бяха такива, държавата щеше да е като Дюбай. Скромни, усмихнати, нямаше викане от негова страна, уважават се взаимно и виждам хармония.
Много неприятни са ми Радо и Никол, всичко е на всяка цена и си казаха, че искат да са безработни като Стелчето инфлуенсърката.
Ивелина и Герман ме разочароваха при гласуването и не ми допадна бутането от продукцията.. Тя си е пълна и на живо, не е дебела, но си има бая дупе и бузи.
Моника и Алек и Джулия и Христо са ми еднакви, мъжете са ми като насилници, които тормозят жените си и дори жената да плаче им е безразлично ако няма победа.
Никол и Цецо са ми твърде инфантилни, те са на почти 30г, тя писка и се държи като 10годишна. Той ми е много нечистоплътен и гнусен, като го погледна и искам да го подстрижа, да му стисна пъпките и да му махна кофти мустака(мъхчето)..
Рада и Здравко, Краси и Валери(жената с възкресението ми е “любимка”) и Коци и Мария са ми еднакво противни, писна ми Здравко да “пее”.
Залия ме изненадва приятно, очаквах да е ужасна и много инфантилна, но е много земна и ми харесва. За мъжа ѝ не мога да кажа същото, изглежда ми без емоции, ако играе покер с неговото еднакво лице за всичко, ще станат милионери.
Стела и Да̀ниел и Ирина и Митко са ми еднакво “делулу”, в бъдеще са ми като тях, но Стела, ще е в ролята на Митето.
Иии последно Антонио и Деси, много ми беше противна тя, напомняше ми за персонаж от филма “Матилда” - директорката Трънчбул. Искрено се радвам, че отпаднаха.

# 453
  • Sofia
Изчитайки горния коментар се замислих.. Как Антонио стана "заложник" на жена си! Да, вярно, че той си я е избрал (или обратното), но чисто визуално никак не си подхождат, а и показаха, че не се познават. Да са живи и и здрави, имат три дечица, поздравления за което, но никак не си отиват заедно! Убедена съм, че и двамата са готини, интелигентни и амбициозни млади хора, но един до друг някак си не ми изглеждат един за друг! Може би, ако тя си беше намерила някой по-възрастен, зрял и улегнал мъж, нещата щяха да изглеждат по друг начин, но той (въпреки, че е готин) е като Дечко до нея! Лелеее чак ме е срам до какви дисекции и то за непозната двойка се докарах! 😂

# 454
Жената на Антонио въобще не е изглеждала така. Много симпатична е била ( според снимките от състезанията) , сега обаче от стоенето у дома , покрай децата се е олелчила.

# 455
Жената на Антонио въобще не е изглеждала така. Много симпатична е била ( според снимките от състезанията) , сега обаче от стоенето у дома , покрай децата се е олелчила.
Симпатичността е много субективна. Изказвам моята гледна точка и ми е противна и я асоциирам с това. Антонио и леля му са ми кофти семейство, на никого не му пукаше, че децата не гледат екрани..

# 456
Ивелина си е типичната англичанка, ниска с големи мигли и голямо дупе. Руса с изкуствена прическа. Не мога да кажа, че ми е сладка, леко ми е невзрачна, но ме изгуби тотално със схемите, които правиха с останалите две девойки. Рано ми е за такива неща още, не дават шанс да се опознаят.

Чичо Митко и кака Иринка малко дразнят с изказвания, но имат добри включвания от време на време Grinning

П.с Туърк видеото от сватбата дали някой е успял да го намери, интересно ми е да го видя.

Ето тук, след втората минута.

# 457
Знам, че е грозно, обаче Деси е доста странна и изглежда зле (верно да не беше казвала, че спортува). Тя е от типа "лелка", има едни такива и на 20 и на 50 пак са си лелки. Радвам се, че отпаднаха, въпреки, че мъжът й изглежда пичага.
Малко бяха скучни епизодите тази седмица.

Помня Деси от ученическите си години, тогава мисля , ме тренираше плуване.  И да много зряла, здраво стъпила на краката си , интелигентна жена. За последните 5 години, родила 3 деца. Бях очудена , че въобще би се занимавала с реалити формати. Мястото им просто не беше там, прекалено са сдържани и интелигентни за да правят шоу.
Като гледам масата са млади двойки , без деца ; ветеранът в реалитита Алек и жена му и тук таме някоя друга по-зряла двойка.
И аз като чичо Митко , повечето жени не ми допадат, шумни и глупави - идеални за формата.

# 458
  • Sofia
Да, наистина, прекалено умни и възпитани, за да се излагат (за Деси и Антонио). Виж, СтелИто и мъж, Моника и Алек, Ивелина също, а и не само, имат още много какво да покажат! 😂 От видяното дотук някак ниско ми се вижда нивото, то не, че Виктория и мъж бяха "висока летва", че и до победители ги докараха! 😂 Явно трябва да свикна с "новото нормално" всякакви кухи лейки - инфлуенсъри, да са "силните на деня", а интелигентните да си стоят вкъщи. Изненадана съм и от участието на Ирина и чичо Митко (вместо да си гледат старините и да пътуват по света, влезли да се излагат), но там мисля, че жената е главният "виновник" за това да ги гледаме на екран. 😊

# 459

Леле! Аз по принцип не се впечатлявам, ама това ми дойде вповече. Simple Smile

# 460
Ивелина си е типичната англичанка, ниска с големи мигли и голямо дупе.
Мина̀ла е покрай англичанките тази неука и доста ограничена пловдивчанка Wink

# 461

Леле! Аз по принцип не се впечатлявам, ама това ми дойде вповече. Simple Smile

Абсолютно да, представям си баба ѝ как е гледала Grinning

# 462
И аз имам 3 деца, най-малкото е по-малко от нейното най-малко. Ела да ме видиш. 😎
Да, имам изришни кг, но по време на кърмене няма шанс да си мацка, мацка. Просто онази е олелчена по подразбиране, от душа, както се казва. Нямало на гледат тв. Луда. Ще гледат много ясно 😂😂 Ми тя що е в тв предаване? Няма ли да покаже на децата къде е била... цяла седмица? 😄😄
Просто точно нейните деца ще се спраскат по шевовете да гледат тв. Всички, които ограничават децата си, просто ги засилват още по-бързо по баира. Виждала съм този пример многократно. И с телевизия, и с шоколадите 🙂 и после "ама къде сбъркахме"  ми там, че златната среда е мястото, не крайностите 😄😄
Всичко фанатично е смешно и жалко.

# 463
Какви са тези дундави "танцьорки" на сватбата на англичаните?

# 464
И аз имам 3 деца, най-малкото е по-малко от нейното най-малко. Ела да ме видиш. 😎
Да, имам изришни кг, но по време на кърмене няма шанс да си мацка, мацка. Просто онази е олелчена по подразбиране, от душа, както се казва. Нямало на гледат тв. Луда. Ще гледат много ясно 😂😂 Ми тя що е в тв предаване? Няма ли да покаже на децата къде е била... цяла седмица? 😄😄
Просто точно нейните деца ще се спраскат по шевовете да гледат тв. Всички, които ограничават децата си, просто ги засилват още по-бързо по баира. Виждала съм този пример многократно. И с телевизия, и с шоколадите 🙂 и после "ама къде сбъркахме"  ми там, че златната среда е мястото, не крайностите 😄😄
Всичко фанатично е смешно и жалко.

Кое е по-важно външният вид или поведението?
Според мен тя е в пъти по-добрият избор за съпруга и майка , от Стела ( ако съм запомнила правилно името ), която се държи отвратително.
Във визитката споменаха , че малки деца (под 2 години ) не трябва да гледат телевизия. Аз също съм съгласна , че крайностите водят до обратен ефект. Те едва ли нямат телевизор / комютър в тях, не живеят в пещера.

Общи условия

Активация на акаунт