💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 388
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дизи,
За Ивелина и Герман да знаеш:
1) С-во Таргариен или Таргите (защото са като излезли от романите на Джордж Мартин за Песен и огън и лед).
2) Аз лично когато съм в по-лигаво настроение ги изписвам като Регар и Денерис (най-популярните тарги).
3) Германови - идва от името на Герман. Нищо общо с Алек и Моника, нищо че са от село Герман.

Просто към момента Ивелина и Герман са на топа на устите на всички, защото са ранния фаворит номер 1 на публиката. Спечелиха допитването в Нова Плей за най-популярна/харесвана двойка за седмицата, а отделно от 3 игри имат 3 победи и са с над 11 000 лв. бюджет!

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 20:24 от Diavolo

# 436
Какви тарги, какви 5 евро?

Малко съм против допитванията в Нова плей. Инфлуенсърите ще събират най-много от фенската си маса. Някой, ако управлява профила на Стела в инстаграм и ше призовава “гласувайте в нова плей” когато положението за нея е напечено. Доста нечестно спрямо останалите.

# 437
  • София
Аз не мога да повярвам, че тази жена и фенове има.

# 438
Стела не е активна в инстаграм откакто е влезнала никой не и управлява профила. Или още са в играта или нарочно не си ползва профила, за да не се разбира, ако вече са извън играта.

# 439
Аз не мога да повярвам, че тази жена и фенове има.
Е то и аз, ама… повечето пъти последователи идват, заради външния вид на жената, муцунките, дрехите, пейзажите, правилните тагове… а не, че блести с някакъв ум Wink

# 440
Върнах вчерашния епизод, изчетох и вас.
Съжалявам много, че не си тръгнаха Стела и Даниел. Страшно неприятно момиче.
Радо и Никол, май бяха, от Варна, са вторите, които едва гледам.
Като цяло не особено приятни двойки са подбрали.
Здравко и Рада подкрепям.
Приятно ми е да гледам Боби и Марияна, както и Коци и Мария. Дано не бъркам имената. Всички останали са ми супер зле.
Аа и младите Цецо и гаджето му ме усмихват.

# 441
Хайде и моето мнение, въпреки че знам, че ще е непопулярно.
Харесват ми колко са сладки Герман и Ива, но сякаш не мога изцяло да ги харесам, заради чалга културата, която лъха от тях, а аз ненавиждам с цялото си същество. Но все пак разбиват стереотипи: тя е ниска и пълна, пък нА - със страхотен мъж е!
Харесва ми Рада, наистина ме трогна историята й - как го е харесала и преследвала и сега... с две деца Hug Мисля и че е има нещо в главата, поприкрито с хумор, за да е по-достъпна Stuck Out Tongue Winking Eye
В началото харесах Ники и китариста, но после тя ми се стори много лигава, но мисля, че това е, за да изтъкнат колко ся млади, безгрижни и т.н. Има надежда в него.
Направи ми впечатление, колко лошо се изразяват повечето млади момичета и изобщо не го съзнават, за да ги е срам от това. Искат да кажат нещо, не знаят точната дума, измислят нещо като на маймуница и се чувстват горди, че все пак са произвели някаква мисъл Grin . За диалекта да не говорим - ако не мога да разбера, какво казва двойката, мьека и т.н... Не знам, не се ли срамуват и как се чувстват приятелите и родителите им. Затова не мога да харесам хасковлии и първата двойка - жената е симпатична, но й трябват субтитри.
Не знам за вас, но на мен ми е досадно да гледам изкуствените разговори между двойките и т.н. Харесаха ми размишленията на възрастните - мъжът си каза кой гласува стратегически, как са очаквали подкрепа и т.н. Радвам се, че имаше истински нецензурирани размисли и страсти, колко са кухи Дани и Стела.

# 442
За протокола и за да съм честна, не мога да не отбележа, че и жените са големи злета. Толкова да не можеш да събираш и изваждаш до 30. Rolling Eyes Вярно, че гонят време и бързат, но сметките са елементарни и не мога да се сетя за никакво извинение.
И проблема ме е че не могат да смятат на ум, а че не знаят поредността на действията в задачката. Повечето ги подкарваха по ред....

# 443
В тоя подкаст Антонио само мълчи. Десито говори като за двама Grinning

# 444
Много ми е интересно, ако някой знае да ми каже. Дават ги много естествено да си говорят в спалните с микрофони на врата. Оператор ли ги снимка в момента или има камери за наблюдение и улавят моменти?

# 445
Имат монтирани камери в стаите, които записват. Разговорът на жените в стаята така изглежда да е записан, с камери на двете съседни стени. Нали си говореха, че и секс им било неудобно да правят заради камерите, но като постоят повече във вилата и забравят за камерите.
Сценките със сутрешните и вечерните разговори на двойките в леглото обаче ги снимат с оператор, така са разказвали участниците от предни сезони, в различно време на деня дори, режисират ги какво да си говорят.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 05:05 от @NoName

# 446
Според мен не е редно да има камери по стаите. То си става Биг брадър. Каква вила на любовта - та кой ще интимен пред камери.

# 447
  • София
Не съм останала с впачатленеие да им пречи това, пък и такива кадри никога не са се излъчвали, поне аз нямам такъм спомен.

# 448
  • Sofia
Е то оставаше и да ги излъчат! 😂 На мен игрите  с въпроси, кога последно са правили секс, и кой колко пари получава в национален ефир са ми достатъчни, айде няма нужда да показват и какво става под чаршафите. Нещо дотук сезонът не ме грабва. Нямам явно изразени дразнители, но и не намирам на кого да симпатизирам. А и с тези два епизода седмично съвсем се губи нишката!

# 449
Изгледах само епизода от четвъртък. Предстои другия.
Първо много ми идват две игри в един епизод. Даже свърши доста след 23 часа. Пропуснаха залозите на мъжете, а там понякога също е интересно. Много сгъчкано. Ако са по-малко двойки - разбирам, ама на този етап 3 епизода по 2 часа са ми ок.

Аз също симпатизирам на Ивелина и Герман. Не е някоя кльоща, но чак дебела, не е. Единствено не ми харесват двойки с толкова голяма разлика във височината. Визуално просто не ми харесват.

Питах мъжа ми колко карти има. Каза: една в портфейла 🤣 А, аз знам, че има още една заради кредита. Имал и 3-та: кредитна, пак му я набутали от банката за кредита, но за него си той има една, защото другите две даже не ги е разпечатал от плика. Таааа логика да видиш. И тук сме изгорели. Понякога и да се подготвиш, винаги ще те изненадат с други въпроси 🤣

Стела е адски дразнеща, но нейния ръб си го заслужава. Аз толкова безгласна буква не съм срещала. Много е зле момчето. И много ми прилича визуално с този на Залия (забравих му името).

Общи условия

Активация на акаунт