💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 396
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reina, да, осмивам изговарянето на ДАниел + това Стела толкова държи да е по тренда,че нищо чудно тя да иска така да му викат, понеже по спомен нея чух да отговаря на въпроса как се изговаря името Даниел.
Благодаря, просто ми стана любопитно. Hug
Да, тя обясняваше за ударението. Ами момичето е супер семпло, да не каже нещо по-грубо, но за сметка на това е много претенциозна и се смята за страшно интелигентна. Изобщо не подозира колко нехаресвана е и как ще стане за смях, оставайки още във формата. И за двамата щеше да е по-добре да си бяха тръгнали по живо, по здраво, но... стратегии.
За Герман ме е яд, че явно няма да покаже собствено мнение. Оставя се батко му Алек да го води, което не мисля, че ще му направи добра услуга. За мен Алек е тарторът на групичката и той ще се налага кой да си тръгва и кой да остава.
Много ми хареса, че Коци си гласува по съвест, вместо да се съобразява със стратегиите.

# 421
Някой знае ли зодиите на участниците? Ще е хубаво да се добавят в първия пост.

# 422
Да, това за зодиите не е лоша идея.

Някой помни ли като бройка колко двойки гласуваха за възрастната двойка и по колко за младите?
Аз леко се разсейвах,  но мисля, че за чичо Митко и жена му гласува само една двойка, а за инфлуенсърка+чехльо 7 двойки (поне така казаха в синхрона). А за русенци в Петърч колко двойки гласуваха?
Мислех, че ще отпаднат варненци, ако само една двойка гласува за тях.

# 423
  • Sofia
За тези от Петърч само една двойка гласува.
За Ирина и мъж,две двойки.

# 424
Как да намеря епизода с този от фермата и жена му в "Смени жената", че да ги гледам пак?
При търсене в Гугъл "Смени жената Моника и Алек" на "видеоклипове" веднага излиза:
част 1 https://www.btv.bg/shows/smeni-jenata/video/koi-sa-monika-i-alek.html
част 2 https://www.btv.bg/shows/smeni-jenata/video/koi-sa-veselina-i-georgi.html
част 3 https://www.btv.bg/shows/smeni-jenata/video/monika-i-veselina-ra … mejstvata-si.html
част 4 https://www.btv.bg/shows/smeni-jenata/video/monika-i-veselina-na … te-si-domove.html
част 5 https://www.btv.bg/shows/smeni-jenata/video/monika-i-veselina-na … si-polovinki.html
Та уж майка му държи да е ДАниел, а той самият не държи и му е все едно къде е ударението.
Това малко като А̀лекса от "Къщата на инфлуенсърите", дето държеше да й казват ударението на първата сричка. Чак се обижда и дразни, ако й кажат "Алѐкса". Същата участва и в сегашния "Ерген", ама я отрязаха още в началото.

# 425
Не я знам тази Алекса не съм гледала "Къщата на инфлуенсърите". Само първи сезон май.
Емо и това пита има ли ударение в личната карта, Стела каза -не, но въпреки това майката така искала. А Мария каза - ми тогава редно е да слушаме мама. Нещо такова беше. И го питаха ти съгласен ли си да бъдеш ДАниел и той каза - съгласен съм да бъда ДАниел. Първо като го разказваха аз чух, че на Стела майката така го е прекръстила не се разбираше какво точно отговаря, но снощи пак го превъртях да я чуя  какво говори и отговаря за неговата си майка.

Мерси за линка довечера ще ги гледам пак да видя спомням ли си правилно.

# 426
Да, има и Ма̀ртин, има и Крѝстиан... Така е с международните имена. В различните държави, различни ударения. Та и при нас родителят си има предпочитание как да си кръсти детето, но в личните документи не се изписва ударение. Daniel у нас е предимно Даниѐл, но в Полша ще му казват Да̀ниел, в испаноезични държави Даниѐль (с меко Л накрая), в англоезични Дейниъл и т.н.
За тези от Петърч само една двойка гласува.
За Ирина и мъж,две двойки.
Мерси много. Като чета тук и се разсейвам Grinning Даже подаряването на кошчето ми е убягнало Grinning

# 427
  • софия
Знам, че е грозно, обаче Деси е доста странна и изглежда зле (верно да не беше казвала, че спортува). Тя е от типа "лелка", има едни такива и на 20 и на 50 пак са си лелки. Радвам се, че отпаднаха, въпреки, че мъжът й изглежда пичага.
Малко бяха скучни епизодите тази седмица.

# 428
  • Враца
На мен пък Стела ми изглежда със старческа физономия. И не ми е интересна. Мисля, че Деси не се разкри достатъчно, а имаше какво да покаже. Лоша шега и изигра Антонио, които изобщо не вдена какво трябва да се отговаря и повечето време изобщо не мислеше.
Неприятни са ми Моника и Алек.

# 429
  • Sofia
Дизи, като пиша Германови, лично аз визирам Герман и жена му. От показаното дотук явно тя е с финансовите възможности, а той й ходи по гайдата, което е жалко. Тя освен, че е неприятна и пери на диалект, има високо самочувствие и бързо се сдушиха с другата неприятница Моника. Изненадващ вот в полза на СтелИто (цели 7 двойки), може би ги имат за слаби (те са си слаби и изобщо не се познават), и затова ги оставиха в къщата. Стела освен, че е посредствена, е лигава и несъобразителна и мисля, че на останалите бързо ще им писне и ще се отърват от тях. Изненадващо и за мен, но на този етап симпатизирам на ромската двойка, нищо общо с етноса, поне от показаното до момента. Евалата, за което! Очаквано си тръгна двойката от Петърч, и то благодарение на дамата. А кошчето - подарък, дори не искам да коментирам! 😂

# 430
  • Sofia
Излагация пълна с тоз “подарък” 🤬

# 431
Е поне е Интер керамик и е с плавно затваряне 😆

# 432
Еее, Nonа, тъкмо мислех да напиша същото. Joy Joy
И е с "нов педал", каквото и да означава това.

# 433
Еее, Nonа, тъкмо мислех да напиша същото. Joy Joy
И е с "нов педал", каквото и да означава това.
Нов, тоест подобрен. За удобство на краците на семейството 😃 и не на последно място удобна дръжка 😀

# 434
Е поне е Интер керамик и е с плавно затваряне 😆
В защита на Интер керамик мога да кажа, че явно този сезон са спонсори на Бригада нов дом. В първия епизод от там бяха мебелите за баня на Марти и дядо му. Така че за Един за друг толкова. Едно кошче. С плавно затваряне.

Общи условия

Активация на акаунт