💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 388
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Точно защото Герман е висок и строен, жена му изглежда още по трътлеста.

Абсолютно. Крачун и Малчо.

Не догледах, кой отпадна?

# 391
Деси и Антонио.

# 392
Антонио и леля му ... оп Деси

# 393
Интересно ромите гласуваха по душа, , а не по договорки, много свестни хора са независимо от етноса.

# 394
Тези от предаването викат на загубилите, да не си ходели с празни ръце и за подарък им връчват... кошче за боклук!! Потресаващо!

# 395
Всичко си е от сценария. Преди играеха кой е имал време за такива сбирки и клюки по стаите. Само сутрин ги даваха как стават и всичко друго беше игри. А сега от 1-2 г само им дават ефирно време за синхрони, обсъждания, коментари зад гърба и разбираемо така се създават интриги, коалиции и прочее. И игрите промениха, преди бяха толкова забавни, а сега се набляга на игри за отношенията в двойката и интригантските от типа "кой е най-глупав, умен, красив, стратег и тн".

# 396
Как да намеря епизода с този от фермата и жена му в "Смени жената", че да ги гледам пак? Видях някъде снимка от тогава и май съм ги гледала. Спомням си, че жена му беше супер префърцунена и си мислех, че се е хванала само с него заради парите и ще го зареже като и умръзне. Сега като ги гледам съм изненада, че са още заедно и има нормално държание и не е дразнеща.
Стела цялата къща не е харесва 😆. Сигурно ще изпадне в нервна криза после като си гледа участието и слуша какво говорят за нея. Ако събере много последователи може и да не и пука много, много. Тя е ученичка на Капитонова, а онази ги учи, че скандала продава. Та може и нарочно така да се държи с мъжа си. Аз исках те да си тръгнат да и падне малко самочувствието.
Не им знам имената, но много двойки ме дразнят. Онзи с кебапчета и жена му имам чувството, че много преиграват, че да минат за забавни.
Онази Краси с многото кучета и котки с къщата с дърворезби много ми прилича на някой. Така като я гледам малко ми прилича и на Цветелина Цекова от "Пощенска кутия за приказки".

# 397
Надявах се Стела и мъж или възрастната двойка да си ходят. Чичо им Митко ми е страшно натоварващ, ужасен дървен философ, с мнение по всеки въпрос, не бих го изтърпяла и 5 минути. Жена му изглежда мила, но от 20 години е спряла да мисли и прави каквото той каже/иска и гледа да му угоди. Изобщо не виждам за какво точно трябва да са ни пример.

Никой не е коментирал, но на мен ми направи впечатление, че дадоха още 2к на Герман и Ивелина. Защо като ще има допълнителна награда за първите не дадоха шанс на двойките с имунитет да играят и да я спечелят? Нещо взеха да ме напрягат двойните стандарти и в това предаване.

И за капак кошчето за боклук на изпроводяк! Чие гениално решение е било това?!? Абсолютно безумно!

# 398
Надявах се Стела и мъж или възрастната двойка да си ходят. Чичо им Митко ми е страшно натоварващ, ужасен дървен философ, с мнение по всеки въпрос, не бих го изтърпяла и 5 минути. Жена му изглежда мила, но от 20 години е спряла да мисли и прави каквото той каже/иска и гледа да му угоди. Изобщо не виждам за какво точно трябва да са ни пример.

Никой не е коментирал, но на мен ми направи впечатление, че дадоха още 2к на Герман и Ивелина. Защо като ще има допълнителна награда за първите не дадоха шанс на двойките с имунитет да играят и да я спечелят? Нещо взеха да ме напрягат двойните стандарти и в това предаване.

И за капак кошчето за боклук на изпроводяк! Чие гениално решение е било това?!? Абсолютно безумно!

Чичо Митко е мрънкач точно както всички мъже, които са над 60 години. Почакайте и ще видите, че и вашите ще станат такива. Но чичо Митко не е глупак и вижда, че е намерил жената, която го обича и уважава и за това й се отблагодарява подобаващо, като я гледа като кукла. Не случайно тя изглежда така - това е визията на една щастлива жена и то над 60-годишна.

# 399
Следващия път четка за тоалетна Joy

# 400
  • София
Надявах се Стела и Даниел да си тръгнат, скучна двойка са ми, едно и също при тях. Деси и Антонио нямаха шанс за победа, но ми беше интересно да им видя отношенията още малко.

# 401
  • София
Фаворити са ми ромите - в игрите са усмихнати, не си викат ако не се доразберат, хармонични са и определено ми харесват най-много досега.

+1 за Коци и жена му, също са приятни.

Рада как гледаше "подаръка". 😀

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 00:14 от « Ѕmile »

# 402
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Брей, страшни стратези ще се извъдят голяма част от участниците тази година. От първия ден стратегии... Rolling Eyes
Стела се оказа даже още по-глупава, отколкото я мислех, щом смята, че са спечелили толкова гласове заради някакви лични заслуги и заради социалната си игра. Щях да се задавя от смях в началото на епизода като каза, че тя била мозъкът в двойката. Joy Да пази Господ! Симпатично момиче, но спряло на около 12-годишна възраст и с ужасно поведение към половинката си.
Герман ме разочарова как се нави да гласува за Стела и Даниел. Със сигурност Алек го подкова. Но съвсем спокойно можеха да гласуват за Ирина и Митко, както възнамеряваха, защото СиД събраха достатъчно гласове, за да е сигурно, че ще останат.
Аз имах работа и изпуснах дългия сегмент с клюките и уговорките кой за кого ще гласува, но по едно време чух Моника да обяснява, как е добре да се мисли и гласува стратегически, защото това било игра, а в следващия обобщи, че в крайна сметка ще гласува по симпатии. Не знам дали и на нея не й наби канчето Алек.
Трябваше Стела и Даниел да си тръгнат, не мисля, че има какво да покажат. Страшно тъпо се получи, то просто си личеше, че ги оставят от интерес, а не защото ги харесват. Даже Стела го усети.
Чест им прави на Коци и Мария, че въпреки "коалицията си" прегърнаха Ирина и Митко.

Подаръкът на изпроводяк беше покъртителен.

Доста съм потресена от факта,че подкрепят Стела и ДаниЕл.
Нарочно ли го изписваш така? Хората изрично казаха, че е кръстен ДАниел.

# 403
Reina, да, осмивам изговарянето на ДАниел + това Стела толкова държи да е по тренда,че нищо чудно тя да иска така да му викат, понеже по спомен нея чух да отговаря на въпроса как се изговаря името Даниел. Щото е мозъкът на двойката,явно затова тя отговаря вместо него.
Доста безвкусно решение да подарят на отпадналите кош за боклук.

# 404
Това с кошчето за боклук нещо символично ли е?

Общи условия

Активация на акаунт