💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 380
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Разсъжденията на чичо Митко са много правилни. Ирина е много красива жена, естествена без корекции, на тия години изглежда като кукла...евала..

# 376
Много точно го каза Митко за Стела и Дани... Стела е толкова дразнещо елементарно същество, не знам кой се интересува от творчеството й. Горкото момче как я търпи...

# 377
Евала, Митко, каза в национален ефир всичко, което масата зрители ( това е мое мнение) мислят за връзката на Стела и Даниел.

Как пък наистина всички толкова ги харесват, Стела я намерят за високомерна, не са окей с държанието й ( явно не само към мъжа й ) и после ги подкрепят.
Омръзна с тези изсмукани от пръстите причини, че им давали шанс, млади били, стига бе хора, бахти и лицемерите, напрегнах се.

# 378
  • Пловдив
Нещо не схванах защо гласуват за Стела И чехъла
Защото били слаби конкуренти

# 379
Голяма драма!
Аз също не я харесвам Стела. Дани горкия живее в някакъв свой свят. То с такава жена...

# 380
Нещо не схванах защо гласуват за Стела И чехъла

То стана дума на седянката - лесен опонент за игрите в следващите дни. Стела и ДаниЕл нямат никакво разбирателство помежду си и се провалят на игрите, което ги прави лесни за победа и продължаване напред. Това предаване последните 2 сезона не го бях гледала,ама преди това не го помня така наинтриганчено, е*ати

# 381
Нямам предпочитания кой да остане. Възрастната двойка ми е симпатична, още повече, че като възраст съм по-близо до тях, отколкото до младите. Само че, така определено се късат от всички, че според мен мястото им не е там. За разлика от други години, срещат уважение от по-младите, но определено са си пътници, личи отдалече.
Герман ми е симпатичен - хубав и приятен мъж, приятно поведение. Не знам кой е правил цялостният образ на жена му, но е за бой. Цвета на косата въобще не й отива, дължината и къдриците я забиват в земята, дрехите я разширяват. Ако някой ги е съветвал как да изглеждат, то определено фокусът е бил върху Герман. Цвят коси, дрехи, всичко подчертава неговият вид и забива жена му. Докарали са я да изглежда точно като матрьошка.

Герман и жена му са готина двойка. Добре, че той е висок, та не личи тя какво кюфтенце е. Доста е закръгленка, но до високия си мъж стои добре. В лицето вече е започнала да прилича на младо лелче.

П.С. Радвам се, че остана възрастната двойка като контрапункт на младите. Хубаво е да виждаме двойка от опитни хора, които са се намерили на средна възраст.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 23:06 от Janelle

# 382
Точно защото Герман е висок и строен, жена му изглежда още по трътлеста.

# 383
Доста съм разочарована. За пореден път побеждават гнусотата, гологъзието и лицемерието.

# 384
Е не познах. Може би , ако беше отпаднал друг щяха да отложат елиминацията 😉

# 385
  • Sofia
Кошче за боклук 😳
Тия спонсори много ларж 🤣

# 386
  • София
Кошче за боклук ли им подариха...ще падна 😂🤣

# 387
Никой не стана да ги изпрати 😁

# 388
Някои паднаха от подаръка, например аз, чак си търках очите и викам аз ли нещо не виждам добре😀

И аз не разбирам какво толкова стратегическо видяха у Стелеви, мъжа и също е неприятен?!

Чакам сезон с тайно гласуване и забрана за уговаряне, тогава вече ще ги призная 😀

# 389
С всеки нов сезон все по-рано започват стратегиите и коалициите. На това предаване някак си не му отиват.

Общи условия

Активация на акаунт