💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Вместо да играят те седенки ни дават половин час.

# 361
Днес можеше спокойно да сме до 22

# 362
Много тегави и скучни са вече епизодите...

# 363
Нямам предпочитания кой да остане. Възрастната двойка ми е симпатична, още повече, че като възраст съм по-близо до тях, отколкото до младите. Само че, така определено се късат от всички, че според мен мястото им не е там. За разлика от други години, срещат уважение от по-младите, но определено са си пътници, личи отдалече.
Герман ми е симпатичен - хубав и приятен мъж, приятно поведение. Не знам кой е правил цялостният образ на жена му, но е за бой. Цвета на косата въобще не й отива, дължината и къдриците я забиват в земята, дрехите я разширяват. Ако някой ги е съветвал как да изглеждат, то определено фокусът е бил върху Герман. Цвят коси, дрехи, всичко подчертава неговият вид и забива жена му. Докарали са я да изглежда точно като матрьошка.

# 364
Защо не им забраняват тези наговарания и коалиции?! Няма смисъл от всичко останало при това положение.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 22:48 от Americana_

# 365
Имам чувството,че ще ги оставят да гласуват и ще обявят , че никой няма да си ходи днес Joy

# 366
  • на село
Това само, че Стела е такъв дразнител ще ги оставят, да се разгърнели още, боже боже....Joy

Ясно, че възрастните ще си ходят,  винаги е така, защо въобще пускат двойки над 35г, да си подберат един контингент и това е.

# 367
Доста съм потресена от факта,че подкрепят Стела и ДаниЕл. Вероятно причината е,че ги виждат като слаби конкуренти, ама в моите очи се разкриват други дефицити на гласуващите. И какво реват всички, направо ми се отвратиха тази вечер и сигурно ще приключа гледането на този епизод.

# 368
Тези Ники и Цецо са страшни инфантили, а са на по 26 години...
Имам чувството,че не протича никаква умна и логична мисъл при тях.

И другата изненада за мен - от толкова приказки, които показаха уж Стела и Дани бяха аут, а то какво се случва?
Явно целта на монтажа беше да ни подведе и за излъчили каквото ти са преценили.
Защото за мен има непоказани разговори,.за да се стигне до този развой.

Чакам да видя Алек кого ще подкрепят, защото жена му много натискаше в полза на Митко и Ирина ( единствената, която мисли стратегически и в перспектива).

Едит: и тя се огъва, сигурна съм че заради Алек гласуваха така.

# 369
  • out of space
Споко, възрастните ще се върнат.

Този Алек ми е много странен, дано да си променя мнението.

# 370
Тая Моника нали нямаше да гласува за Стела? Мале,мале,

# 371
Искам да останат Ирина и Митко. Боби и жена му харесах при влизането и ми стана приятно, че ги подкрепиха.

# 372
Как ли пък не всички харесват тази кисела Стела.
Разочароваха ме Герчо и Ива. Толкова бяха близки с "родителите си" можеха да гласуват за тях онези и без това имаха вече 5 гласа стигаха им.

# 373
Joy
Чичо Митко май не харесва Стела.  Ама не съм сигурен Trollface

# 374
Нещо не схванах защо гласуват за Стела И чехъла

Общи условия

Активация на акаунт