💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Можеше да кажат и на Здравко за забравената играчка при памперсите. Сам каза, че е свършил преди времето и стоял да чака.
Това съм го пропуснала признавам, съгласна съм щом е било така.

# 346
  • София
Моника на Алек ми прилича малко на Меган Маркъл..

Предпочитам да пипам мишки и червеи, отколкото да ям тия неща..

# 347
Джулия е нива над Ицо и визуално и всякак. Малко е хиперактивна, но е симпатична.
И Коцето май ще стане мой човек.

# 348
Малко назад гледам ама тая Стела е ужасна, не че Данчо е топ ама може ли така да го унижава и чак горда - момичета гледайте как се прави, мъжа няма право на мнение.
Ахххх как не и се е паднал някой мъж ама баш мъж, ще види тя две мнения залепени кат седем лева на цяло.

# 349
  • София
Деси и Антонио не могат нищо да познаят. Много са ми странни.

# 350
  • София
Не ми се струват кой знае какво тези храни, единствено очите предполагам, че са по-неприятни по разкази на ядящите от различни предавания.

Стела и Алек се държаха много неприятно. Алек едно време само ревеше, сега само се зъби и е вкиснат, даже леко агресивен, следял ѝ местоположението с телефона...

# 351
При възрастната двойка си личи много наизустяването на някакви реплики, които трябва да разкажат.
Много са ми тегави.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 22:21 от red soul

# 352
При Моника и Алек много напрежение и разминаване. Тези хора познават ли се изобщо? Така се изпокараха.

# 353
Надявам се Деси и Антонио да не отпаднат. Харесват ми, за разлика от Герчиви и онзи сълзата, където изсъска на жена си доста неприятно.

# 354
Оф, ама така с женските клюки и обсъждане могат да откарат 5ч не 3.Това ли ще гледаме?

# 355
Със тия лесни и глупави игри, които им задават, всъщност поощряват интригите. Когато всички си вземат игрите и опре до социализацията, всякакви коалиции и интриги процъфтяват.
Доброволно се подлагам да ме мъчат да ям синьо сирене

# 356
Яд ме е за подарените две игри вчера и победата на Германови. Това подкарва играта по съвсем различен път. Не разбирам и масовото им харесване. Мисля, че се смятат за фаворити, нещо повече от останалите, особено жената. И тартор ще го играе, формира си вече групичка. Как натискаше Стела да каже кой мисли, че ще ги подкрепят.

# 357
Като човек изгледал всички сезони  тези седянки и клюки ми идват повече. Това беше една от причините да ги следя. Не се наблягаше на сеир, интриги и така. Предаването беше позитивно . Дори и в предните два сезона , когато очевидно имаше напрежение  и проблеми между отделни двойки , не се наблягаше на това. Сега това е дъно , честно.

# 358
Схемаджийките...много семпли женици (меко казано). Не очаквах жената от женени/развеждани и тя да е там ама..

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 22:19 от Liashka

# 359
  • София
Жена с ръкав...ами не е ок, не ми харесва татуираната ръка на Моника..

Предпочитам варненци да останат, от другите две двойки нямам претенции коя ще отпадне..

Общи условия

Активация на акаунт