💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Че кой изобщо е казал някога, че е слабо дългокрако момиче? 😃 Много плоски и злобни коментари.
Момичето нито е дългокрако, нито кльощаво. Но дебело и закръглено още по-малко е.
Няма да коментирам повече темата. Профилите им в соц мрежи за отворени и достъпни. Всеки е свободен да влезе и да види ако желае.

# 331
  • София
Тази снима най-вероятно е обработвана. Важното е, че си е показала задника.

# 332
Ивелина си е с къси и криви крака и с дебело дупе, малко ми идва ала Ники Минаж. Хубаво е, че тренира иначе и явно се гордее с фигурата и дупето си, след като толкова държи да се показва.

Не си подхождат никак като двойка с Герман обаче. До него всички недостатъци на фигурата ѝ не просто изпъкват, а някакси се преекспонират. Примерно това, че е толкова по-ниска от него, но въпреки това с по-широк ханш.

# 333
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еми закръглена си е, не дебела ама за мен е закръглена. Само колената като видиш седнала и прасеца си личи, че това не е слабо момиче. Може би преди да влезе е качила някое кило, на нашия ръст и пет да се качат си личат от самолет за жалост.

# 334
Според мен Ивелина е просто много много ниска, не се наемам да кажа дали е 1.50 или малко повече, но е някъде там. При такъв ръст абсолютно ми се струва ок да е 58 кг. Но и повече да е, все ми е тая, харесвам ги като двойка от самото начало. Някак ми се откроиха и спечелиха симпатиите ми, не мога да кажа същото за нито една от другите двойки. Всъщност за открояване и възрастната двойка Ирина и Митко се откроиха но само заради възрастта, и в никакъв случай не ми станаха особено симпатични.
Ако нещо грандиозно не ме издразнят Герман и Ивелина, май това ще са моите любимци този сезон. Ники и Цецо донякъде са ми симпатични също, но има нещо, не мога да определя и аз какво, с което ме дразнят сякаш и не мога баш да ги харесам истински.

# 335
За сметка на нея той пък е като струна.
Как беше името на варненката,много шумна жена направо истерична.

# 336
  • София
На първата игра се справиха само Регар, Алек и Боби, като Регар отговори на 21 от 22 въпроса, страхотно постижение. Помогнаха му сякаш за 2, 3 въпроса, но така или иначе е много над 14.
3 от 13, много лош показател.
Здравко само 1 грешка с октопода в края, ядец.
Единствения, който не успя да отговори на поне 14 въпроса е моряка, Радо от Варна. Голям резил.
Даниел и Христо се изложиха.

На втората игра още по-трагичен показател. 2 от 13 си взеха играта и то на късмет, особено Денерис. Ники беше другата.

Сега в челото на класирането са все двойки на които симпатизирам. Алек сълзата и Моника ; Таргите ; Ники и Цецо ; Марияна и Боби.

Значи аз доколкото разбрах пред телевизора ще застанат цели три двойки и явно днес ще имаме и първата елиминирана двойка. Залагам на Ирина и Митко или на някоя по-тиха и непоказвана двойка от днес, която ще остане последна в играта по двойки (ако има такава). В смисъл обикновено практиката от предните сезони сочи, че най-възрастната двойка си тръгва първа или хайде сред първите, но специално тези двамата май ги харесват и за това този път не съм толкова сигурен.

# 337
  • София
Аз залагам, че няма да гонят никой.

# 338
Такива въпроси се задават всеки сезон. Герман и Ивелина просто си бяха "научили урока" и това много си личеше, в което няма нищо лошо.  Герман изстрелваше отговорите без дори да се замисли. Аз, например, не мога да кажа точните килограми на мъжа ми, любима храна също няма някаква конкретна, така че ако ще влизаме там определено бихме се подготвили предварително.

# 339
  • Sofia
Видно от снощи Герман и Ивелина са двойката, която демонстрира, че най-добре се познават. Дали е репетирано или не, не ме интересува, те си знаят. Дали си подхождат и дали тя е дебела или закръглена, също не ме интересува. Единственото, което ме дразни, че още в първите две игри тази двойка беше побутната, при това доста явно (поне за мен) и това не ми е ок! Колкото до нейните кг, нали си давате сметка, че мускулът тежи повече от сланинката? Един мускулест младеж с тегло 120 кг и един отпуснат, с коремче със същото тегло, изглеждат коренно различно.

# 340
Не би следвало да коментираме килограмите на някого, това са преходни неща, може до “вчера” да не е била, а твърде вероятно него не го бърка тя колко кг. е. И на мен ми направи впечатление, че ги бутнаха, но и че се познават добре. Не знам дали може да се репетира това,  може и да може.

# 341
И аз съм от феновете на Таргериън. За падналата играчка за мен е логично да кажат, а, че са се подготвяли на въпроси ми е още по-логично. Вече сме Н-ти сезон, то остава и знаейки, че влизаш да не изрепетираш поне това, което можеш, трябва да си много тъп. И да, въпроси има всяка година, странно ми, че другите двойки не са го репетирали. В крайна сметка и за Игри на волята хората се готвят и тренират, но там никой не ги съди.

# 342
Можеше да кажат и на Здравко за забравената играчка при памперсите. Сам каза, че е свършил преди времето и стоял да чака.

# 343
Тази Стела е простоооо.. постоянно го прекъсва, говори през него и вместо него.. забележки постоянно… егати комплексираната..

# 344
  • Sofia
Можеше да кажат и на Здравко за забравената играчка при памперсите. Сам каза, че е свършил преди времето и стоял да чака.
Именно! Щом за едните може, защо за другите да не може? Правилата трябва да са еднакви за всички, а всяко отклонение от тях е тенденциозност. Но това не им е за първи път, за справка изкачването на Санчето и Иванушка, като с магическа пръчка върху тортата, фаворитизирането на Плиткови, вярно че беше до време, но беше явно, и не на последно място победителите от миналия сезон. Гаранция има и още, но за тези се сещам в момента. 😊

Общи условия

Активация на акаунт