💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Хващам се на бас, че следващия епизод, ще е първият път за този сезон, в който няма да има отпаднали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 646
Леле какъв туърк 🙈

# 647
Не знам Ивелина как е 58кг,честно. С по-малък дирник от нейния и по-висока на ръст съм била 56-57. И я е срам,не се е отпуснала,ама работата е "сърцето иска романтика,г**а - приключения ". Надявам се Митко и Ирина да не отпаднат. Кой направи тия Моника и Алек супер двойка? Направо съм потресена.

# 648
😂 Мъжете много пластични, браво. Ей такива неща ми се гледат, чак ми се доигра едно хорце.
Само Ивелина да не се беше изявявала или поне да имаше някое спортно малко дупе, че да може да се гледа 😁

# 649
# 650
Алек е голям неприятник, а се изживява като голям тартор. Дано нама отпаднали.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 22:02 от bonbonka6

# 651
Дано има. Макар, че 90 процента си мисля че няма . Не ми се гледа за трета поредна седмица, как чичо ти Митко и Ирина се зануляват Joy

# 652
Тъй ама са по- интересни от другата двойка.

# 653
Играта много ми допадна. Не беше статична , доволна останах !Марияна и Боби , скритите лимонки , да продължават все така. Цецо и Никол и те чудно се справиха. Стела, ако ми е в  къщата, по-добре ме пращайте във "веселата болница" с еднопосочен билет. То не се търпи т'ва същество!!! Изключително добро впечатление ми направиха Джулия и Залия за танцуването на хорото "Джангурица" - евалата. Другата крайност - Ивелина - срам и позор. Да си тръгват Ирина и Димитър - много са ми лигави и изкуствени. Очакват , едва ли не , другите да ги оставят заради възрастта им . 'Айде нема нужда!

# 654
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Коцето разби с фешън стъпки в танците, Валери и Радо също се раздадоха. Много приятна вечер им се получи - песни, танци, такива неща ми се гледат, а не сплетни и простотии.
Здравко пее, всички слушат внимателно хубавата песен, само на Стела й е скучно и си гледа ноктите - вниманието не е върху нея, а и се налага да мълчи. Joy

И аз много искам да останат чичо Митко и Ирина. Не вярвам да прокопсат още дълго така или иначе, но поне да имат още една седмица. Личи си колко им е приятно сред младите хора там. А и добре се вписват.
Надявам се да няма отпаднали днес или да си тръгнат Залия и Дидо, въпреки че не вярвам в последното.

П.П.: Ивелина е 58 кг, само ако е висока 1.30 и е с много едри и тежки кости.

# 655
Играта беше интересна, на мен ми хареса. Някои двойки как налапаха кроасаните и сиренето 😁 посмях се.
Аз не знам кой искам да остане. И двете двойки ме дразнят с нещо. Залия и мъж са ми скучни. Чичо Митко и Ирина, тя ми е много лигава и инфантилна за възрастта си. Общо взето ми е все тая.

# 656
Залия е добро момиче , но те не са интересни за формата. Искам да останат Ирина и чичо Митко.

# 657
Стратегиите стигат то това да има кой да ги спасява и да останат силните  играчи.

# 658
Емо ме подразни относно мотивите. И това размахване на пръст....
Чичо Митко и жена бяха много цветни и интересни хора.
За жалост остават доста еднообразни двойки.

# 659
Мен ме яд за възрастната двойка. Запазили са живеца и хъса за живот и на тази възраст. Мога само да се възхищавам.

Общи условия

Активация на акаунт