💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 303
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Да, грешка. Много набързо попълвах тези данни, в следващата тема ще го поправя, вече минаха 24 часа от първия пост и не мога да редактирам.  Ще поправя и Мурсалево (че е написано с О), както и някои от градовете, "лондончанинът" е от Варна, само "лондончанката" е от Пловдив. Онзи от Бяла Слатина също, дето се води "софиянец".
Алек във Фермата 2017 се водеше на 31.  Сега що го пишат на 38, не би ли трябвало да е на 39 или аз не мога да сметна?
В Тема 2 ще се оправи това и ще се допълни.  В предишни теми пишехме и зодиите, ама не знам дали да се вталясваме толкова.
Герман ( лондончанинът) е от София казва го във визитката, той излъга за Варна заради факта, че представяше чичо Митко за баща, а пък той се представи, че е от Варна....

# 151
  • European Union
Според мен на първа страница трябва да се пише населеното място от визитката. Няма нужда да разследваме къде са родени или живяли участниците.

Димитровград никога не е бил в източна България.

# 152
Интересно ми е как ще организират седмицата в два епизода. Преди бяха мъжка битка + женска битка + двойна семейна битка в трите последователни дни.
Герман ( лондончанинът) е от София казва го във визитката, той излъга за Варна заради факта, че представяше чичо Митко за баща, а пък той се представи, че е от Варна....
Може. Но явно е някъде от Източна България, личи по говора. В София не се говори с такава редукция.
Коя двойка са от село Герман? От там не бяха ли и Маргото с кривата физиономия и смотания й мъж от последния сезон???
Алек от Фермата и Моника.
Полицаите от Пернишко ли? Не са от Герман, те са от Драгичево май. Това е до Перник, а Герман е от другата страна на София
Двойката, която живее в село Герман е Моника (от Димитровград) и Алек (от София).

# 153
  • София
От вторите двойки засега симпатизирам на Моника и Алекс сълзата от Фермата 3, както и на музикантите, Никол и Цецо.

Играта от първия ден ми хареса повече.

Интересно ми е сега как ще процедират с двете застрашени двойки. Ирина и Митко и Стела и Даниел.
Дали ще се изчакат и игрите от следващите два дена, не знам, формата този сезон е по-различен.

Хубаво е, че се разпределиха по стаите спрямо първи симпатии, така и трябва да бъде според мен.

Таргите явно ще са главни герои в сезона, доста ги дават. Епизодът започна с това как Герман е сърдит, че не са му приготвили закуска. После беше осиновен и т.н. Ивелина и тези около нея обаче май не харесват много 'мама' Ирина.

Моника от Герман ми е много позната отнякъде, но не знам откъде. Или съм я гледал и не мога да се сетя (но не е участвала във Фермата, Сървайвър или Игри на волята) или съм я срещал по работа или мероприятие, но по дяволите не помня. Имам страшно натрапчиво чувство ама ядец, мислех ама не се сетих. Четох, че е участвала с Алек в 'Смени жената' ама аз това предаване никога не съм го гледал, така че не е от там. Както и да е.

# 154
В темата за "Фермата" помня, че публикувахме бая снимки на Алек и Моника преди няколко години, от инстаграм взети. Беше още в началото на пандемията някъде. Тя си е симпатична и лицето се помни. Но може и от другаде да я знаеш. Ето визитката им в "Смени жената" https://www.btv.bg/shows/smeni-jenata/video/koi-sa-monika-i-alek.html
В сайта на БТВ си стои още и цялото предаване с тяхно участие.
Скрит текст:
"Смени жената" не е лошо предаване, но в България специално е осъществено по калпав начин. Гледал съм го по сръбската тв десетина години преди да го пуснат в България, 2008-2012 някъде го даваха... Menjaj ženu. И беше от понеделник до петък, тоест в 5 отделни епизода проследяват две двойки как се адаптират към новия живот, с едночасови епизоди. И следващата седмица нови двойки. Но не бяха подбирани толкова с цел контраст. Тук... Иван и Андрей като продуценти винаги представяха абсолютни крайности, за да има яко противопоставяне.... Мързелива vs. педантична жена, много бедна vs. много богата, кифла vs. грижовна майка, която се е занемарила, многодетна vs. такава, която няма деца и "не знае" как да се грижи за дете, педантичен и изискващ мъж vs. чехльо, мързелан  и готован vs. работлив съпруг и т.н. И всичко това в един едночасов епизод седмично, тоест 45 мин. - цялата история. От смяната на съпругите, до връщането им обратно у дома. Ами.. не става така
.
В анкетата още не съм гласувал. Но от първата вечер най-много ми хареса възрастната двойка, а от втората вечер Алек и Моника. Така че май ще гласувам за тях днес.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 12:28 от diziler

# 155
На мен Герман ми е много симпатичен, за разлика от жена си. Той е винаги лъчезарен и усмихнат, за разлика от нея, която посреща всичко с кисела физиономия. И прическата не й отива.

# 156
На мен Герман ми е много симпатичен, за разлика от жена си. Той е винаги лъчезарен и усмихнат, за разлика от нея, която посреща всичко с кисела физиономия. И прическата не й отива.
То и фигурата ѝ не ѝ отива, като сме се разприказвали.

# 157
Коя двойка са от село Герман? От там не бяха ли и Маргото с кривата физиономия и смотания й мъж от последния сезон???
Алек от Фермата и Моника.
Полицаите от Пернишко ли? Не са от Герман, те са от Драгичево май. Това е до Перник, а Герман е от другата страна на София
Двойката, която живее в село Герман е Моника (от Димитровград) и Алек (от София).
А аз какво казах? 🤔 Обяснявам, че Маргото и мъжът ѝ от миналия сезон са от Драгичево, не от Герман, и написах кои са от Герман.

# 158
Грешен цитат, отговарям на @Boho Chic. Но съм цитирал и твоя отговор, който съвпада с моето мнение. Демек потвърждавам написаното от тебе Wink

# 159
Каква е тази обсесия по това кой откъде е и как говорил?! Има ли изобщо някакво значение?

Моника много прилича на Александра от Ергенът 1, може затова да ти се струва позната, Дяволо.

На мен ми допаднаха повече двойките от втория епизод, но нямам някакви отявлени фаворити.

# 160
Оттегли ми се доброто впечатление от външния вид на възрастното семейство. Не ми е приятно да гледам похотливи хора на тази възраст, изглежда ми вулгарно. Не съм светица, но не харесвам такива демонстрации. Едно е нежно отношение и обич, друго е подчертано сексуално поведение.

# 161
Не че има голямо значение, но както някой писа, Маргото и мъжа й от предния сезон бяха от с. Мрамор, а не от Драгичево

# 162
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз харесвам много Герман заради усмивката и постоянно доброто му настроение. Ивелина засега не. Все някаква ококорена и доста резервирана ми изглежда. Или пък е глуповата и затова си мълчи повече. И как е възможно танцьорка да е толкова тантуреста?
Чичо Митко и леля Ирина показват чувство за хумор, свежи са в общуването си с останалите и се справиха отлично с ролята на свекъри, обаче има някои нещица, които показаха и определено започват да ми променят впечатленията - първо когато той попита дали са спечелили имунитет веднага след играта, после когато тя не разбра защо са на номинация и възропта. А най-отблъскващи са сексуалните им закачки. Хубаво е, че се обичат и желаят все още, но смятам за проява на лош вкус да ни го демонстрират по "телевизора".

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 14:34 от Reinа

# 163
  • До морето
Ивелина не беше ли нацупена, защото беше в ролята на киселата снаха, която едва търпи свекърите??? В началото на първия епизод не беше такъв киселяк сякаш.
Иначе цветът на косата наистина не й прави услуга, нещо в топлото русо би й стояло много по-добре.

# 164
Визитката на Стела и Даниел на първа страница е объркана с друга двойка

Общи условия

Активация на акаунт