💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 320
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
За момента най-антипатична ми е инфлуенсърката. То това чудо не се търпи. Горкият й bf.
Визитката на Стела и Даниел на първа страница е объркана с друга двойка
Ще се поправи, благодаря за сигнала.
Скрит текст:
Трябваше в последните минути на предаването да въведа 7-те нови двойки със снимки, с визитки, с имена, с възраст, с локация, оформени линкове, с анкета и всичко това между 22.30 и 22.55 преди да са изтекли 24-те часа от създаването на темата предната вечер в 22.55, защото после не може да се редактира вече. Записвам си, ще бъде поправено във втората тема

# 166
За момента най-антипатична ми е инфлуенсърката. То това чудо не се търпи. Горкият й bf.
Визитката на Стела и Даниел на първа страница е объркана с друга двойка
Ще се поправи, благодаря за сигнала.
Скрит текст:
Трябваше в последните минути на предаването да въведа 7-те нови двойки със снимки, с визитки, с имена, с възраст, с локация, оформени линкове, с анкета и всичко това между 22.30 и 22.55 преди да са изтекли 24-те часа от създаването на темата предната вечер в 22.55, защото после не може да се редактира вече. Записвам си, ще бъде поправено във втората тема

Няма нищо Flowers Hibiscus

# 167
  • Враца
Искам субтитри!

# 168
Моника и Алек ги помня и от формата Maximal Revenge, остров Козлодуй /онлайн формат, реализиран съвместно с бтв/. Основател на Maximal Bulgaria e Димитър Господинов-Гуспата.
Във видеото, Алек твърди, че са се запознали с Моника покрай формата.
https://www.facebook.com/share/r/1DbD9bLdAE/
Очаквам да се представят добре на физическите игри.
Интересен е факта, че в Maximal revenge са участвали и победителите от сезон 4 - Виктория и Явор Зайн.

# 169
Ще видим дали ще има физически игри. От година на година наблягат на игри с въпроси, ако продължат така, тази година може да минат и само с препитване. Дано се лъжа, че стана негледаемо.

# 170
  • София
Двойките от миналия сезон сякаш ми бяха по-интересни.

# 171
Моника и Алек ги помня и от формата Maximal Revenge, остров Козлодуй /онлайн формат, реализиран съвместно с бтв/. Основател на Maximal Bulgaria e Димитър Господинов-Гуспата.
Във видеото, Алек твърди, че са се запознали с Моника покрай формата.
https://www.facebook.com/share/r/1DbD9bLdAE/
Очаквам да се представят добре на физическите игри.
Интересен е факта, че в Maximal revenge са участвали и победителите от сезон 4 - Виктория и Явор Зайн.
Да, и там играха. Не е "реализиран съвместно с БТВ", но си е формат на Гуспата. Ако БТВ имаше общо с този формат, щеше да го излъчи по някой от каналите си или в БТВ+ и Войо. Качеството е покъртително, и на картината, и на монтажа, и на озвучаването, и на всичко. Четвъртия сезон го даваха по телевизия БГ+.

Засега Алек и Моника ми допадат. Пък да видим... да не ги хваля много Grinning

Някой писа, че във Фермата Алек се водеше "футболист", а сега е "агент недвижими имоти". Ами той във Фермата беше на 31 г, вече стар за футболист. Сега на 39 и се е "пенсионирал" като футболист Wink

# 172
В този сезон двойките не ми допадат. Не знам на какъв принцип ги избират, но за сметка на това дано пък игрите да са интересни.

# 173
Никол и Цветан водят в анкетата до момента. Хмммммм.....

# 174
Визитките съответстват на снимките, но са разменени имената над тях на Стела и Даниел и Никол и Цветан.

# 175
Върнах и ги изгледах и аз вече. Снощи от коментарите ви помислих, че положението е много зле, но не ми се стори чак такова. Инфлуенсърката е супер дразнеща, както и певицата Зорница(от телефон съм и не ми се рови за псевдонима й), не знам защо са им тези мъже като не могат да се обадят. Двойката от Петърч, май беше, във формата изглежда като негова майка, а не съпруга.
За Здравко също не разбрах драмата, аз продължавам да съм си ок.

# 176
Стела и Даниел и Цецо и Никол са разменени.

# 177
  • Телиш/Плевен
И годините на Никол и Цецо изобщо не съответстват. Но ще чакаме до следващата тема...

# 178
  • София
Ето това се има предвид-

# 179
  • European Union
Тук се размятат обвинения за сексуалността на напълно непознати хора, вие сте се загрижили за някаква първа страница, която хората масово пропускат. При това не просто спекулации от рода на "струва ми се", а твърдения "точно така е". Аз се срамувам да чета подобни простотии.

Общи условия

Активация на акаунт