💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 332
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Всичко гледам със закъснение, не съм ви изчела и сигурно сте коментирали, но мен много повече ме притеснява какви безотговорни родители са Алек и жена му от това дали някой е гей или не.

# 181
  • European Union
Да, това също. Но това е пропуск на екипа на предаването също. Още преди 20 години се чудех на американските екшъни, в които трошат десетки коли и сгради, но преди да потеглят си закопчават коланите. Ами защото не могат да излъчват как някой шофира без колан. Същото е и с децата без столчета. Дори не знаем дали не са ги накарали да седят така, за да е по-удобно на оператора. Струва ми се, че децата на таксиметровия шофьор също се бяха навели напред и бяха без колани. В такъв случай трябва някой да се намеси и да спре излъчването. За съжаление в България няма как да стане.

# 182
  • София
Таксито ми се стори, че не е в движение, дано не греша.

# 183
  • София
Моника и Алек ги помня и от формата Maximal Revenge, остров Козлодуй /онлайн формат, реализиран съвместно с бтв/. Основател на Maximal Bulgaria e Димитър Господинов-Гуспата.
Във видеото, Алек твърди, че са се запознали с Моника покрай формата.
https://www.facebook.com/share/r/1DbD9bLdAE/
Очаквам да се представят добре на физическите игри.
Интересен е факта, че в Maximal revenge са участвали и победителите от сезон 4 - Виктория и Явор Зайн.

Да, да, ето къде съм я гледал Моника. Всички максимали съм ги гледал и сега даже си припомних изявите и.
Дам, двамата са добре подготвени и ако има физически игри ще се представят добре.
Гледам, че Гуспата я следва и в Инстаграм.

# 184
  • София, България
Тъжно е, когато видя такива хора, борили се да имат дете, искали го, не се е получавало и накрая се отнасят така безотговорно (визирам возенето без стол, в краката на майка си, право)
Тъжно е всъщност колко много хора возят децата си по този начин. Виждам го ежедневно пред детската градина на сина ми.
И като ми каже някой “ама то за две преки” или “ми то ако е писано да стане нещо……..” Unamused
Виждала съм как връзват бебе близнак( борили се 2 години и 7-8 опита инвитро за тях) само през кръста с якето под него, тръгвай от София към морето, по магистралата, знаете 130-140, понеже то така обичало.
Ама това е…човек докато не се опари (не го пожелавам на никого) не мисли за тия неща.

# 185
Четох в една група във фб, че историята им не е точно такава каквато я изкарват с “чудото” и е доста преувеличено. Не знам дали е така, но хора, които вярвам в “Кръстова гора” и всичко подобни митологии са ми доста анти.

# 186
Да,разбирам негодуванието ви относно необезопасеното возене на детето, но според мен не им практика. Възможно е операторът да е бил на задната седалка,възможно е кадарът да е сниман, когато колата не е в движение. Не ги оправдавам по никакъв начин, но това да предизвика такъв фурор вместо да се гледа цялостната визитка на семейството ми е малко преекспонирано.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 14:46 от Nikol15

# 187
Сцена в автомобил някакъв ТВ минимум ли е? Можеха спокойно да прескочат подобна част, след като няма място за всички.

# 188
  • София
На мен такова нещо ми говори достатъчно. Не ги знам каква двойка са, но като родители дават безкрайно лош пример. Телевизията също има вина, разбира се.

# 189
Нанесени са промените на първа страница. Благодаря на тези, които забелязаха разминавките Wink

# 190
  • София
(В темите около паранормални случки и усещания, съм споменал за мой нов семеен познат - български "норвежец"; от над 25 г. е в Берген ама и често си идва у нас.)
Та, като обсъждахме в тяхното семейство сцената, дето възрастната двойка демонстрира "сексуални апетити", той рече, че там на Север никой не би видял нищо преувеличено или като игра/преиграване. А щели да влязат в графата "възрастни, които се обичат и правят секс все още".
Разни хора, разни разбирания, вметвам аз (мен не ме е издразнило чак) и допълвам, че тя и той развиха идеята, че е "две души в една" като близост. И допълвам още, че сцени и поведение от разните "Ерген"-формати (примерно) са далеч по-пошли от тяхната сцена.
Засега още нямам отявлени любимци (но пък имам твърда антиноминация - за инфлуенЦърката), та ще отложа гласуването си.

ПП. Дизи, благодаря за темата и грижите.

# 191
Е,хайде сега в Ергенът са на по 20 г.Това гъзене към камерата на лелката не беше...естетически издържано,да речем. JoyВсички се сещаме,че още правят - и нека,но няма нужда от демонстрации по тв.

# 192
  • София
Гледах ги, нищо особено, празни и общи приказки. Както и първия подкаст с брадърите.
Денислава е все така неподготвена и се чуди какви глупости да измисли.

# 193
Радо, от първата влязла двойка от Варна,  си призна - "Влизам в Един за друг, за да забогатеем без да работим, и да има възможност да изразявам мнение, и хората да ме познават".
И да, много лошо изказване, че второто дете не го е искал, нямам думи.
В къщата им имаше ярко лилаво, синьо, розово и ярко зелена стена в коридора. Пъстро семейство.

# 194
Това второ дете след няколко години ще гледа това предаване с участието на баща си... Не искам и да си представям как ще се почувствам, ако разбера, че родителите ми не са ме искали и го чуя с ушите си от единия родител (макар и казано на запис преди години...)

Общи условия

Активация на акаунт