💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 328
  • 744
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Радо, от първата влязла двойка от Варна,  си призна - "Влизам в Един за друг, за да забогатеем без да работим, и да има възможност да изразявам мнение, и хората да ме познават".
И да, много лошо изказване, че второто дете не го е искал, нямам думи.
В къщата им имаше ярко лилаво, синьо, розово и ярко зелена стена в коридора. Пъстро семейство.

Аз съм потресена и от вида на кухнята им.

# 196
Аз от това, че не им се разбира какво казват, особено на нея и че първото нещо, за което казаха, че си мислят докато гледат как хората спортуват за здраве, е ракия. И жената се хили като пияна.

Снимката в темата на Деси и Антонио е като на абитуриент с гордата му майка.

# 197
Това пембено и лилаво е фон на представянето на всички двойки

# 198

Ивелина и Герман са приятели с Тина и Миро от 2-ри сезон

# 199
Впечатленията ми от втората група.
Джулия (32 г.) и Христо (35 г.) - Хасково- Тя ми се струва луда глава, много емоционална и дива. Обаче за първи път чувам някой да се обръща на галено към половинката си с Шефе Grinning, малко е като мъжкарана, но е красива жена.

Марияна (26 г.) и Борислав (28 г.) - София. Ако всички роми бяха като тях, никой нямаше да има нищо против този етнос. Ако обаче стигнат до края, според мен ще получат доста голяма зрителска подкрепа от "своите" така да се каже.

Моника (35 г.) и Алек (39 г.) - Димитровград, Герман. Алек сълзата Grinning /както беше прозвището му във Фермата бая се е налял, явно добре му се отразява семейния живот. Твърде са м възвишени, особенно тя, а и ми се вижда леко лигава. Лошо впечатление ми направи, че бебето разнасяше животните, направо бях на тръни докато го гледам. Безотговорно е според мен!

Никол (27 г.) и Цецо (26 г.) - София, Бяла Слатина, за сега са ми безралични.

Мария (36 г.) и Костадин (42 г.) - Белозем, интересна ми е двойката. Той ми изглежда доминантен, тя по-тиха. Определено смятам, че е възможен втори развод.

Стела (25 г.) и Даниел  (25 г.) - Пловдив, Стела я коментирах. Дразнеш тембър, монотомен. Ако си тръгнат първи изобщо няма да съжалявам.

Красимира (32 г.) и Валери (37 г.) - Мурсалево. Красимира ми е втората анти след дамата от Петърч, те и сякаш се надушиха, нали ще споделят една стая Grinning Психоложката с голямо самочуствие, интересно ми е как ще се развие за напред. Добро впечатление ми направи, че се грижат за доста домашни любимци.

И да не си помислите, че съм им запомнила имената, копи- пейстнах от първа страница Grinning

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:18 от Nona M.

# 200
Да,разбирам негодуванието ви относно необезопасеното возене на детето, но според мен не им практика. Възможно е операторът да е бил на задната седалка,възможно е кадарът да е сниман, когато колата не е в движение. Не ги оправдавам по никакъв начин, но това да предизвика такъв фурор вместо да се гледа цялостната визитка на семейството ми е малко преекспонирано.
И на нас ни направи впечатление, че детето се вози на предната седалка. Според мен, им е практика и никак не е добър пример. Оператор е нямало в колата. Снимаха се сами с телефон

# 201
  • София
Като гледам мижавото участие в темата, май никой не се вълнува от двойки, само от ергени и моми Simple Smile

Харесаха ми представянията им, интересно беше да видим кой как се справя с живота. Прави ми впечетление обаче, че повечето много рано са се взели, на 16 г се срещнали, 10 г заедно и на 25 г. вече женени. Бях останала с впечатление, че сега масово по-късно се женят хората, но явно съм в грешка.

Баба Ирина нещо много похотливо и разкрепостено го раздава с това обяздване, чак неудобно ми стана. Тя ми прилича да е рускиня, а те са Упасни във всяко отношение. Мисля, че предстои да се развихри и съответно бързо да излетят към Варна.

Инфлуенсърката се чудя наистина ли е толкова досадна и самовлюбена и в реалния живот или това е поза за пред камерата?  Ако си е такава, мисля, че още малко ще я потрае това видимо добро момче.

# 202
Аз съм доволна, че този сезон зрителите ще избират накрая, защото смятам, че това ще ги поспира от селски панаири и интриги.

# 203
Аз съм доволна, че този сезон зрителите ще избират накрая, защото смятам, че това ще ги поспира от селски панаири и интриги.

Или ще играят театър за пред камерите, което никак не ми се нрави. Не трябваше да им го съобщават.

# 204
Ми и театър да е, важното е да липсват такива изпълнения.
Предният сезон с тези коалиции и тъпотии беше прекалено. Съвсем друг е замисълът на предаването.

# 205
  • София
Оттегли ми се доброто впечатление от външния вид на възрастното семейство. Не ми е приятно да гледам похотливи хора на тази възраст, изглежда ми вулгарно. Не съм светица, но не харесвам такива демонстрации. Едно е нежно отношение и обич, друго е подчертано сексуално поведение.

Не мога да ги харесам. Нещо не ми допада, но не знам какво.

# 206
Като гледам мижавото участие в темата, май никой не се вълнува от двойки, само от ергени и моми Simple Smile

Харесаха ми представянията им, интересно беше да видим кой как се справя с живота. Прави ми впечетление обаче, че повечето много рано са се взели, на 16 г се срещнали, 10 г заедно и на 25 г. вече женени. Бях останала с впечатление, че сега масово по-късно се женят хората, но явно съм в грешка.

Баба Ирина нещо много похотливо и разкрепостено го раздава с това обяздване, чак неудобно ми стана. Тя ми прилича да е рускиня, а те са Упасни във всяко отношение. Мисля, че предстои да се развихри и съответно бързо да излетят към Варна.

Инфлуенсърката се чудя наистина ли е толкова досадна и самовлюбена и в реалния живот или това е поза за пред камерата?  Ако си е такава, мисля, че още малко ще я потрае това видимо добро момче.
Само ще кажа за инфлуенсърката, че е залепила огромен постер на витрината на магазина си, че ще участва в Един да друг… но на снимката е само тя😂😂😂

# 207
  • софия
Погледнах първата страница, за да се подсетя кои са двойките ии за сега нито една не ми допада. За инфлуенсърката съм на вашето мнение. Пуснах си 1-2 нейни видеа, но не успях да ги догледам. Малко е флегматична и заспала.
Не ми допада и жената от двойката с 3те деца, има нещо злобно в нея. 
Общо взето мъжете ми се струват по ок от жените.

# 208
 Страхотна извадка са участниците в този сезон. Мъжете са големи чехлари. Само в двойката с многото кучета и котки си мисля, че там се крие един тиранин. Не знам така ги усещам за сега. В самата игра, ще видя дали съм била права.

# 209
То няма и кой знае какво да казваме, всеки на вид изглежда някакъв, но с течение се открива и тогава се прави най-добре заключение. Поне по-добре от това да коментираме кой с каква ориентация бил, колко бил познат и тн. Нямаше и интересна игра съответно 🙂

Общи условия

Активация на акаунт