💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 412
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Жената на Антонио въобще не е изглеждала така. Много симпатична е била ( според снимките от състезанията) , сега обаче от стоенето у дома , покрай децата се е олелчила.
И аз имам 3 деца, най-малкото е по-малко от нейното най-малко. Ела да ме видиш. 😎
Да, имам изришни кг, но по време на кърмене няма шанс да си мацка, мацка. Просто онази е олелчена по подразбиране, от душа, както се казва. Нямало на гледат тв. Луда. Ще гледат много ясно 😂😂 Ми тя що е в тв предаване? Няма ли да покаже на децата къде е била... цяла седмица? 😄😄
Просто точно нейните деца ще се спраскат по шевовете да гледат тв. Всички, които ограничават децата си, просто ги засилват още по-бързо по баира. Виждала съм този пример многократно. И с телевизия, и с шоколадите 🙂 и после "ама къде сбъркахме"  ми там, че златната среда е мястото, не крайностите 😄😄
Всичко фанатично е смешно и жалко.

Чудесно е, че Вие изглеждате добре след три породени деца, но всичко е до човек, хормони и различно състояние. Не виждам за нужно да се сравняват хора с хора.
Лично аз, не разбирам класифицирането на психичното състояние, спрямо това, как някой е решил да си гледа децата,  но всичко е въпрос на вътрешни убеждения.

Марияна супер много ми прилича на една девойка от тикток, която вече се подвизава и в ютуб - СПФ Гуру
https://www.youtube.com/@spfguru

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 18:44 от Misha.

# 466
Знам, че е грозно, обаче Деси е доста странна и изглежда зле (верно да не беше казвала, че спортува). Тя е от типа "лелка", има едни такива и на 20 и на 50 пак са си лелки. Радвам се, че отпаднаха, въпреки, че мъжът й изглежда пичага.
Малко бяха скучни епизодите тази седмица.
Оф, то тука излиза, че на телевизора може само красивите и слабите да се показват.
Цък, цък, цък
Тази година двойките като цяло не са ми интересни. Все стратези са влезли.

# 467
Знам, че е грозно, обаче Деси е доста странна и изглежда зле (верно да не беше казвала, че спортува). Тя е от типа "лелка", има едни такива и на 20 и на 50 пак са си лелки. Радвам се, че отпаднаха, въпреки, че мъжът й изглежда пичага.
Малко бяха скучни епизодите тази седмица.
Оф, то тука излиза, че на телевизора може само красивите и слабите да се показват.
Цък, цък, цък
Тази година двойките като цяло не са ми интересни. Все стратези са влезли.
Деси просто е несимпатична, слаба или дебела, съжалявам, че съм груба, но самата им двойка е странна и още от визитките не ме грабнаха с нищо. Повтаряне как са най-най като родители и си мислих, че младежа е сниман с майка си и чаках да изскочи девойка, ама не. Аз лично предпочитам по-лицеприятни хора.

# 468
Явно щом на никого от  къщата, а и от зрителите не им допада Деси. По - скоро е скучновата, неинтересна за тв формат, но ме подразни оценка на база външен вид, пък че и да не споменавала и спортуването..... И това вкарване в калъп

# 469
  • Враца
Деси е доста интелигентна , за разлика от всички останали в къщата.

# 470
  • София
Наистина не изглеждаха като един за друг, а все едно е взела мъж да си го възпитава. Реалността може друга да е. Грозно беше изказването на Моника, че Деси била ръб. Но все си мисля, че нямаше предвид вида й, а поведението. Изглежда ми крайна и леко скучна в своята праволинейност. Но според мен още е в спиралата на майчинството, иначе може да е различна. Просто не е бил сега моментът да влизат в къщата.

# 471
Жената на Антонио въобще не е изглеждала така. Много симпатична е била ( според снимките от състезанията) , сега обаче от стоенето у дома , покрай децата се е олелчила.
И аз имам 3 деца, най-малкото е по-малко от нейното най-малко. Ела да ме видиш. 😎
Да, имам изришни кг, но по време на кърмене няма шанс да си мацка, мацка. Просто онази е олелчена по подразбиране, от душа, както се казва. Нямало на гледат тв. Луда. Ще гледат много ясно 😂😂 Ми тя що е в тв предаване? Няма ли да покаже на децата къде е била... цяла седмица? 😄😄
Просто точно нейните деца ще се спраскат по шевовете да гледат тв. Всички, които ограничават децата си, просто ги засилват още по-бързо по баира. Виждала съм този пример многократно. И с телевизия, и с шоколадите 🙂 и после "ама къде сбъркахме"  ми там, че златната среда е мястото, не крайностите 😄😄
Всичко фанатично е смешно и жалко.

Кое е по-важно външният вид или поведението?
Според мен тя е в пъти по-добрият избор за съпруга и майка , от Стела ( ако съм запомнила правилно името ), която се държи отвратително.
Във визитката споменаха , че малки деца (под 2 години ) не трябва да гледат телевизия. Аз също съм съгласна , че крайностите водят до обратен ефект. Те едва ли нямат телевизор / комютър в тях, не живеят в пещера.
Имат стая, заключена за децата, там е тв.
Стела изобщо не влиза в сметката. Тя щом е избрала този кухалник за съпруг... ясна ми е и тя колко има на горния етаж. Стела е друга тема, в друга плоскост, но тя първо трябва да порасне, преди да има деца. Защото как става дете да гледа дете... 🤷‍♀️

# 472
Наистина не изглеждаха като един за друг, а все едно е взела мъж да си го възпитава. Реалността може друга да е. Грозно беше изказването на Моника, че Деси била ръб. Но все си мисля, че нямаше предвид вида й, а поведението. Изглежда ми крайна и леко скучна в своята праволинейност. Но според мен още е в спиралата на майчинството, иначе може да е различна. Просто не е бил сега моментът да влизат в къщата.
Не Моника обсъжда външния вид на Деси, а ние тук и даваме оценка спрямо външен вид.
А относно живот без телевизия, не зная защо така се вторачихте в това. Всеки живее според своите разбирания. Имала съм през годините две познати семейства  живеещи без ТВ, ами не е драма . Ни за деца, ни за възрастни.

# 473
На коя двойка падрето се разсмя на сватбата, докато ги бракосъчетаваше? Беше много забавно на визитката Grinning

# 474
На Джулия и Христо

# 475
Хаха, мерси. Сега им видях визитката пак, голям смях. Тия двамата са големи скици.

# 476
  • София
Върнах вчерашния епизод, изчетох и вас.
Съжалявам много, че не си тръгнаха Стела и Даниел. Страшно неприятно момиче.

Неприятно е доста меко казано. Откъде това огромно самочувствие, без покритие. Да не говорим какво ужасно отношение има към Даниел.

# 477
Дизи,
За Ивелина и Герман да знаеш:
1) С-во Таргариен или Таргите (защото са като излезли от романите на Джордж Мартин за Песен и огън и лед).
2) Аз лично когато съм в по-лигаво настроение ги изписвам като Регар и Денерис (най-популярните тарги).

Дяволo, моля те, как ще сравняваш Ивелина с Денерис или Ренира или друга Таргариен?
Знам, че е асоциация заради цвета на косата, но аз като ги видях двамата най-малкото с това ги свързвах.
По-скоро ми се сториха от типа двойки, които обичат да се обличат/изглеждат еднакво.
Да не говорим, че тази прическа на вълни изобщо не й ходи на Ивелина и прави кръглото й лице още по-широко.
Относно Герман - твърде е миловиден за Таргариен 😅

Иначе аз съм писала преди, че са ми окей двамата, макар да не ми харесаха, че се огънаха и гласуваха за Стела и Даниел, но го отдавам че лесно се влияят от другите и не искат да се цепят от групичката на готините.

От последния епизод най-неприятен ми е Алек, не че са го давали толкова, но по време на играта се отнасяше много грубо с жена си и аз лично усетих някакъв много токсичен вайб в отношенията им.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 16:42 от Electric Papaya

# 478
А, да, Алек пропуснах да коментирам.
Много ми прилича на футболистчето от миналия сезон с по-възрастната жена - Ивана.
Също толкова агресивен и отвратителен.
А ми е трудно да го въприема така, имайки предвид, че пребиваването му във Фермата го следях и добре помня как ревеше и колко "раним" беше.

# 479
Пълна трагедия,
и там са сигурно баби, дядовци, друго по-възрастни роднини, много пошла работа, че и в канала си в YouTube го качили.
Явно Ивелина се изживява като back dancer на Риана или JLo.
Ивелина си е типичната англичанка, ниска с големи мигли и голямо дупе. Руса с изкуствена прическа. Не мога да кажа, че ми е сладка, леко ми е невзрачна, но ме изгуби тотално със схемите, които правиха с останалите две девойки. Рано ми е за такива неща още, не дават шанс да се опознаят.

Чичо Митко и кака Иринка малко дразнят с изказвания, но имат добри включвания от време на време Grinning

П.с Туърк видеото от сватбата дали някой е успял да го намери, интересно ми е да го видя.

Ето тук, след втората минута.
Леле! Аз по принцип не се впечатлявам, ама това ми дойде вповече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт