💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 324
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
И аз симпатизирам на Боби и Марияна, Рада и Здравко и забравих как се казваха тези с двете сватби. Отделно много симпатичен ми е Герман поне на външен вид но не ги възприемам като двойка с жена му.

# 556
И аз харесвам Мариянка и Боби засега, дано не ме разочароват.

Относно етноса, все се чудя Никол и Радо не са ли от същия.

# 557
Ами най-читавата двойка засега са Боби и Марияна.При другите все единият не е.

# 558
  • Варна
Фаворити са ми от първия ден. 💕

# 559
Съжденията са така подбрани, че да стават за всички хора.

Ако искаха наистина да познават какво е казала тяхната половинка, да ги бяха накарали да напишат нещо в свободен текст. Да го прочетат на мъжете и те да натискат бутона. Можеха да се разпознават и по езика, изказа. А в тази игра, трябва да мислиш дали жена ти се е съгласила с твърдението или не. И то бързо да мислиш, за доста объркващи твърдения.

# 560
  • софия
Аз мисля, че Радо и жена също са от етноса

# 561
резултатите казаха ли?

# 562
Не вярвах, че ще има някой толкова отвратителен колкото Маргото от миналата година, обаче… Моника и Ивелина я догониха за няма и две седмици. Направо не знам кой гласува за тези да са любимци пак. Сигурно имат голяма рода.

# 563
Oпределено е по-добре така - три епизода по два часа, а не онзи миш-маш от миналата седмица. След изминали вече две седмици спокойно мога да кажа - слаб кастинг, ама много слаб. В началото много ми се понравиха Цецо и Никол, ама излязоха големи инфантили. Останалите тотал щета - то интриганти, мазници, самовлюбени инфлуенсърки... Жените малоумни, мъжете дваж повече. Засега добро впечатление правят Марияна и Боби.
Още от първи сезон си го мисля и сега , виждайки тези интриги, се затвърждава мнението ми ,че не трябва двойките  да гонят , а в края на седмицата да си тръгва този с най-малко пари. Като искат да остават -  да си взимат игрите , а не с интриги, клюкарски изпълнения и коалиции да продължават.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 23:00 от Millito_GD

# 564
Така, така, ама продуцентите не мислят така
 Туй да не ти е " Бързи, смели, сръчни" , тук се гледа и социалната игра...
Да се чудиш и маеш зрителите само от интриги и скандали ли се интересуват.
И други предавания прецакаха така.
И аз не си харесах двойка. Простовати и масовка ми се струват.

# 565
Ивелина поне днес беше с изправена коса и не изглеждаше като транзистор.

# 566
Да се чудиш и маеш зрителите само от интриги и скандали ли се интересуват.
И други предавания прецакаха така.
И аз не си харесах двойка. Простовати и масовка ми се струват.

Аз също това се чудя. Вярно, че е казано, че на народа му дай  хляб и зрелище, но това е прекалено. Чудя се дали да не сменя на БТВ и  ,,Живот на кантар''. За сега гледам само заради Краси Гешева и мъжа и. Ама те като не са от интригантите и не ги дават толкова...

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 00:38 от Маестрото

# 567
  • София
Те хубаво върнаха старата схема от 3 предавания по 2 часа с рекламите, ама пак режат яко и пропускат някои важни неща. Да бяха показали поне класирането, тц тц
Първи са Краси и Валерия с 6800 лв. по мои сметки
Втори са май Алек и Моника с 1 лв. пред кои бяха, не помня вече.
Предпоследни са Таргите с грубо 2500 лв., а на дъното пак са Ирина и Митко с едва 1000 лв. Ирина с тези безумни залози явно няма търпение да се махне от Вилата...

Играта ми хареса, беше доста забавна. Между другото напомни ми на една игра от Игри на волята сезон 6, бяха я кръстили, 'Стената на плача' Разбира се тази версия в ЕзД беше яко софт.
Христо ми беше много забавен, голяма скица е.
Радо не за първи път си изпуска нервите. Много натоварва и ще се зарадвам ако си заминат тази седмица. Да, роми са според мен. Не си спомням вече, ама май още в първия си коментар питах тук в темата и никой не ме опроверга.
Засега симпатизирам на Марияна и Боби, Ивелина и Герман, Моника и Алек, Мария и Коци, Джулия и Христо и Залия и Деян.

# 568
Егати парадокса, ромската двойка възпитани и културни млади хора, част от другите пък са като дърти цигани!

Същото написах , но в друг форум. Те са просто за пример. Жалко, че ги дават по-малко . Не мога да повярвам как се излагат другите двойки.

# 569
Извинявам се, ама кои са ромската двойка?
Аз защото по "диагонал" ги гледам и това съм го пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт