💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 313
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Мда! Наистина са събрали посредствени двойки, както някой по-горе правилно спомена. На мен за варненци (Никол и Радо) ми трябват субтитри, особено като минат на бързи обороти. 😂 Огън и жупел са това семейство и са ми много натоварващи. Отново ми е трудно да си харесам двойка, но виж с дразнителите, нямам проблем. Начело в антикласацията са ми Моника и Алек, Ивелина и СтелИто и не спирам да се изумявам, как посредствеността върви ръка за ръка с високо самочувствие!? Ирина трябва да слезе малко на земята и да спре да се изхвърля със залозите, ако иска да се задържат във вилата. Личи си, че чичо Митко е човекът с парите, а тя е свикнала да харчи, без да си прави сметка. Продължавам да имам усещането, че Генади и Ивелина са бутаната двойка, пък да видим дали ще се окажат права. Засега симпатизирам на Марияна и Боби, може да са роми, но нищо общо с етноса, и бих искала повече роми да са като тях!

# 571
  • На брега на реката
Боби и Мариянка са и моите фаворити /за сега/!
Харесвам и Герман, но не и половинката му /приича ми на  Житената питка /, че и с толкова мозък!

Радо и Никол са ужасни, но мен по-ме дразни Никол. Хич не е умна, но пък с претенции и скандалджийка. Струва ми се, че тя командори в двойката, а на Радо му е писнало и се опъва публично /къс му е фитила/.
За говора - нямам думи, трябват ми субтитри за тях. Никол е по-зле от тези, на пазара за ромски булки.

Краси ми е много странна, не мога да я разбера, а и коментарите, които чух са, че не е особено контактна.

Чичо Митко и Дулсинея, ми харесват. Особено той с квалификациите на двойката Стела - Дани.

ПП. Сега прочетох горния пост за субтитрите! Joy

# 572
Снощи направо по едно време ми идеше "да счупа тоз тиливизор" докато крещяха нечленоразделно варненци. Надуха ми главата!
Ирина не е особено умна май, само някакви претенции и хленчене за победа, без грам мисъл в главата. Лигава женичка, ама си я търпи Митко, щото хубвка и човекът си е надвил на масрафа, не се трогва особено, а философски гледа на нещата.
На мен Христо ми е смешен, защо не ги харесвате с Джулката?
Има едни, мъжът свири на китара, даже не знам как се казват, толкова са ми никакви!

# 573
  • София, България
Аз сега гледам. Определено трябва да им правят субтитри. В половината предаване изобщо не се чува какво си интригантстват, а в другата половина пък на част от участниците нищо не им се разбира Animal Hear No Evil

# 574
Е Вие не чухте ли, че точно чичо Митко и даде наклон колко да заложи. Той е тартора в това семемйство, той коли и беси. Иринка изпълнява, не тя взе решение колко да заложи.

Иначе за мен играта беше тъпа.
И някой да ми обясни какъв им беше проблема на Моника и Ивелина, нещо не разбрах. Моника плю по Стела, нещо недоволна беше, но пак не разбрах защо?
Никак не ми се понрави, че в тяхната коалиция влизат ромското семейство и Коци и Мария, дано това да е само в главите на кокошките Grinning

Определено за да се потуши този селски клюкарник, кой да бъде изгонен, час по скоро трябва да отпаднат или Моника и сълзата или Ивелина и Герман.

# 575
На мен ми беше интересен снощният епизод. За сега симпатизирам на Рада и Здравко и Марияна и Боби. Малко са ми нелепи разговорите за коалиции, но може би е част от играта (не съм гледала предни сезони).

# 576
  • Sofia
Снощи направо по едно време ми идеше "да счупа тоз тиливизор" докато крещяха нечленоразделно варненци. Надуха ми главата!
Ирина не е особено умна май, само някакви претенции и хленчене за победа, без грам мисъл в главата. Лигава женичка, ама си я търпи Митко, щото хубвка и човекът си е надвил на масрафа, не се трогва особено, а философски гледа на нещата.
На мен Христо ми е смешен, защо не ги харесвате с Джулката?
Има едни, мъжът свири на китара, даже не знам как се казват, толкова са ми никакви!
Вярно е лигава, инфантилна и доста незряла, като поведение. Да се чуди човек, как е "оцеляла" до тази възраст (да е жива и здрава жената), но е типаж, за който трябва да се грижиш и да го покровителстваш. Липсват й самостоятелно мислене и собствено мнение, няма инициативност и борбеност. Свикнала е само да краси пейзажа, а друг да се грижи за останалато, или поне това са моите усещания. Изглежда прекрасно за годините си и щом на нея й харесва, коя съм аз че да я съдя. Влязла е в предаване давано в национален ефир, затова си позволявам да я коментирам. 😊

# 577
Според залозите, класирането след снощната игра би следвало да е следното:
Скрит текст:
1.Краси и Валери6800
2.Моника и Алек6520
3.Стела и Дани6301
4.Марияна и Боби6300
5.Джулия и Христо4100
6.Рада и Здравко3983
7.Никол и Радо3922
8.Мария и Коци3455
9.Залия и Деян3299
10.Ники и Цецо2940
11.Ивелина и Герман2490
12.Ирина и Митко1000
Скрит текст:

# 578
  • София
При Радо и Никол, определено Никол е по-агресивната. Радо го виждам като жертва направо. Проста, пищяща, и любимото ми оправдание, аз съм емоционална.

# 579
Иначе за мен играта беше тъпа.
И някой да ми обясни какъв им беше проблема на Моника и Ивелина, нещо не разбрах. Моника плю по Стела, нещо недоволна беше, но пак не разбрах защо?

Аз доколкото разбрах, Ивелина и Моника се чудеха коя друга двойка да придърпат в коалицията си. Като стигнаха до това да обсъдят Стела, Моника каза нещо от сорта, че Стела била тъпа и нямало да стане. А също така добави, че Стела й викала на нея "мами", но казала, че си има и друга по-близка "мами" - ромската Никол. Не гарантирам, че съм разбрала правилно де. Всичкото това го обсъждали, защото те не искали да правят коалиция, ама имало друга коалиция и не било честно LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing И сега щяло да излезе, че те се наговаряли, ама всъщност - другите имали коалиция. Толкова са ограничени и глупави, че дори интригите им се получават безинтересни.

За Стела да кажа нещо - и мен ме дразни много и я намирам за извънредно посредствена и незабележима. Въпреки това, смятам, че Митко вече прекалява с това да я изкарва някакъв Сатана, а Даниел - жертва. Това ще го гледат роднините на момчето навън и може наистина да започнат да настройват Даниел, че е много под чехъл. А аз не мисля, че той има много други идеи за живота си, освен да слуша нея, колкото и глупава да е. Ще кажеш, че отношенията в другите двойки са нещо за пример и само при Стела и Даниел нещата куцат...

Аз иначе може би има някакъв шанс с времето да харесам Краси. Още от първия епизод ми хареса, въпреки че повечето пъти стилът на изказ на психолозите ме дразни. Тя обаче сякаш наистина има някакъв нюх към хората и й подхожда тази професия. Обсъждаха днес, че не била много общителна и не излизала от стаята си почти, ама то с тези участници сигурно и аз не бих излизала от стаята, така че я разбирам.

# 580
Голяма скука 3 часа, да ги бяха давали паралелно, или с различни въпроси, или нещо да измислят.
За мен Радо и Никол се представляват, за да впечатляват. Изглеждат пренавити и сценките им режисирани. Няма естественост в поведението.

# 581

Определено за да се потуши този селски клюкарник, кой да бъде изгонен, час по скоро трябва да отпаднат или Моника и сълзата или Ивелина и Герман.

Нали се сещаш, че щом ги снимат постоянно, имат камери и по стаите, това са 12 двойки, снимани по 24часа. Накрая продукцията избира кое да бъде излъчено. Или за да дават селския клюкарник това е целенасочено и избрано нарочно. Никой не може да ме убеди, че толкова различни хора, с различни интререси няма за какви друго да си говорят. В предишните сезони не беше така. Да не би да са сменили режисьора или продуцента? Някой знае ли кой стои зад тази продукция?

# 582
Радо и Никол са ужасни. Тя е мега селяндур, а за него.. хем агресивен, хем селяндур. За субтитрите - спор няма. Защо при македонските политици в новините слагат субтитри, когато всичко се разбира, а при тези нечленоразделно говорещи варненци субтитри няма?
Най-противна засега ми е Стела, следвана от тези двамата варненци.
Другата противна двойка (чехлю+леля от Петърч) вече отпадна.

# 583
При Радо и Никол, определено Никол е по-агресивната. Радо го виждам като жертва направо. Проста, пищяща, и любимото ми оправдание, аз съм емоционална.
ü

Да и аз съм на това мнение. Добре ли чух че Радо носи GPS с себеси? Боже това е вече плашещ контрол.

# 584
Оооох, тези"варненци" с тежък диалект и родителите им, хич не са варненци, а от други места. Това е нечленноразделна реч.

Общи условия

Активация на акаунт