Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 557
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ампулата и мен не ме впечатли. Абсолютно същото щеше да е да се мажа и с само с вода... Не разбрах какво всъщност прави.

# 526
Peptaronic - а го мажа на тялото с надеждата да вземе да свърши вече …

# 527
  • София
Наскоро си купих тонера на Peptaronic. Не знам дали прави нещо, нито какво точно да очаквам да видя, но ми носи голямо удоволствие да го слагам. Нежен и приятен е на кожата ми.
За мен голямото откритие и най-любим продукт е почистващият балсам Clean it zero - розовият. Никога досега не съм чувствала кожата си толкова чиста, сваля очен грим без никакво усилие и търкане и също ми носи удоволствие да го използвам. Сега е намален в Лили, та ще ходя да се заредя.
И другото ми най-любимо в момента е маската с алое на Missha. Лицето ми сияе след нея.

# 528
Аз по принцип никога не възлагам големи надежди на тонерите, не очаквам уау ефект. Целта на тонера е просто да възстанови pH баланса на кожата.

Сега използвам последните капки на Peptaronic, с мазна кожа съм и нямам лоша дума за този тонер. Няма да го повтарям, просто защото обичам да опитвам нещо ново. Но ми хареса, че има плътна консистенция, не оставя лепкавост по кожата и няма усещане за опъната кожа след него.

# 529
  • София
Аз лично говоря за серума. От тонера нямам кой знае какви очаквания и аз. Но серумът е много попиващ.

# 530
Clean it zero е на 26лв в Лили и аз мисля да ида да си взема от него. Дано само да успея да се добера до там. Тези дни само суперлативи чувам за него и в ТикТок и тук. А имам нужда от подобен продукт, с мазна кожа съм.

# 531
  • София
А за колко време стига горе- долу една опаковка при всекидневно ползване веднъж дневно?

И втори въпрос - при отстъпка за рожден ден искат ли лична карта? Искам да заредя някои неща с отстъпката на майка ми.

# 532
За отстъпката за рожден ден на мен не ми искаха карта последния път, но на мама са й искали.

# 533
  • София
Благодаря!

# 534
  • София
На мен са ми искали само да сканирам кода от приложението.

# 535
  • София
Не помня миналата година как беше. Май ми искаха лична карта за моя си рожден ден. Явно някъде искат, другаде- не.

# 536
  • София
А за колко време стига горе- долу една опаковка при всекидневно ползване веднъж дневно?

Не съм изразходвала още цяла нормална опаковка. Аз ползвам всичко изключително икономично. Бях си купила малките по 7 мл. и за доста пъти ми стигнаха.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 14:08 от Ahoney

# 537
Логично е да ви възстановят парите по карта- както сте платили. Мисля, че някой беше писал, че до няколко дена ги възстановяват.

# 538
  • София
Тръгнах да местя мнението в темата за DM и сте ми отговорили през това време. Благодаря! За справка за дискусията: Въпросът ми беше как възстановяват сумата от неналични продукти при поръчка онлайн.

# 539
Към дамите с мазна кожа каква слънцезащита използвате? Тази на skin 1004 става ли? Бях си взела beauty of joseon, но ми запушва порите, иначе доста ми допадаше.

Общи условия

Активация на акаунт