Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 030
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Ще се възползвам и аз от питането ти, понеже и моята кожа е мазна и аз все съм в търсене на правилните продукти...

# 541
Към дамите с мазна кожа каква слънцезащита използвате? Тази на skin 1004 става ли? Бях си взела beauty of joseon, но ми запушва порите, иначе доста ми допадаше.
Търси този крем, не омазнява излишно
https://www.notino.bg/nivea/sun-uv-face-lek-matirassh-krem-za-li … a-ten/p-16236030/
Иначе става и тази на skin1004, тя е лека и не омазнява, със синята капачка крема.

# 542
Може ли снимка на този крем със синята капачка? Този ли е?

# 543
Към дамите с мазна кожа каква слънцезащита използвате? Тази на skin 1004 става ли? Бях си взела beauty of joseon, но ми запушва порите, иначе доста ми допадаше.

Аз харесвам слънцезащитните на A'pieu. Има ги няколко вида, сега използвам с розовата опаковка. Единствен минус - може да избелва лицето (този розовият има и лек розов нюанс), но лично за мен не е проблем, понеже съм доста бяла и имам постакне.

# 544
Здравейте! Търся маска за лице, която се втвърдява и после се бели, но не мога да си спомня дали я купих от Елитис или ДМ?
Аз имам на Garnier pure Active charcoal от ДМ закупена.Няма някакъв уау ефект честно казано.

# 545
Може ли снимка на този крем със синята капачка?
Този
Скрит текст:

# 546
  • София
За мазна кожа препоръчвам Isdin флуида. Имам няколко познати с мазна кожа и са доволни от него. Аз също го ползвам, но съм със суха.

# 547
Флуидът на ISDIN е мазничък, аз говоря за оцветения, де, но безцветния едва ли е по-различен.
Скрит текст:

# 548
Полазаната от DiaMia слънцезащита на Skin1004 е много лека и приятна. Моята кожа е смесена, не лъщи с нея и не я усещам след нанасянето. Но е слаба, става само за градски условия.

# 549
Така е, повечето корейски слънцезащити не са за плажа.
За там тези
Скрит текст:

# 550
  • София
Със синия флуид не съм ходила на плаж, но с този се върнах като Мортиша в лицето, даже ми избели кожата сякаш.

# 551
  • София
На ISDIN флуида ми е добре зимата, лятото ми идва тежък. В момента съм със синия на Skin1004 (този от снимката) и е на косъм да ми дойде тежък със затоплянето на времето. Мисля, че и той няма да е добре да лятото. Ако не намеря по-лек, ще остана с него, но не съм във възторг. С мазна кожа съм.

# 552
Може ли снимка на този крем със синята капачка?
Този
Скрит текст:
Благодаря много

# 553
За градски условия ползвам този https://douglas.bg/frudia-avocado-greenery-relief-sun-cream-75379
За новия сезон си взех пак.Не омазнява и не дразни очите.Има го и на други места.

# 554
Тръгнах да местя мнението в темата за DM и сте ми отговорили през това време. Благодаря! За справка за дискусията: Въпросът ми беше как възстановяват сумата от неналични продукти при поръчка онлайн.
При онлайн поръчка сумата стои блокирана при мен, ако нещо не е налично се приспада и плащането се осчетоводява. Винаги пращат и-мейли с артикулите и сумата, също най-отдолу изписват, това което не е налично.

Общи условия

Активация на акаунт