Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Някой ползвал ли е този рол-он? Смятам да го взема с талона:

# 106
Аз ползвах, щипеше очите ми. Дори не успях да разбера, дали има добър ефект

# 107
  • Стара Загора
На Скинциклопедия ползвам серума с матриксил като първа стъпка сутрин.. Допада ми, поизгладиха ми се челните бръчки Simple Smile) но ползвам и други неща, та не знам от кое е. Бих си купила и други техни серуми след време за проба.

# 108
Бихте ли ми препоръчали балсам за суха коса? В момента използвам маска на Гарниер, която страшно много ми омазнява косата…

# 109
  • Deutschland
Pantene hydra glow. И аз съм със суха коса, но балсамите са ми слаби. Ползвам маска и финиш.

# 110
Аз съм доволна от този.

# 111
  • Бургас
Catrice имат палитра като миди сега, чудни са. С картинки от филмчето Търсенето на Дори.
И тези са чудни:

И на Дъглас и Евелин харесвам сенките.

# 112
  • Deutschland
Тази серия съществува ли още? Дали я има в магазините в България? Благодаря.

# 113
  • Бургас/Пз
Вчера  купих един ФДТ на Катрис  от ДМ, отварям го сутринта да се гримирам - мирише на гранясало. Не посмях да го пробвам. Дали ще мога да го върна??

# 114
Вчера  купих един ФДТ на Катрис  от ДМ, отварям го сутринта да се гримирам - мирише на гранясало. Не посмях да го пробвам. Дали ще мога да го върна??
Можете да го върнете ако пазите касова бележка. Една жена на касата пред мен върна паста за зъби защото й била "прекалено ментова" ... 😆

# 115
Според мен да, с касовата бележка, от който магазин е купен. Обясняваш това, което и тук. Simple Smile

# 116
  • Бургас
Ако е ДМ, да.
В Лили нямат политика за връщане, преди време не знам какъв гранясал пресечен крем отворих, не можело да се върне, такава си била консистенцията...
Дано да са си променили политиката, но тогава беше много неприятна история.

# 117
  • София
Тази серия съществува ли още? Дали я има в магазините в България? Благодаря.

Във физически магазини не съм я виждала отдавна,но онлайн се намира все още.

# 118
  • Бургас/Пз
Благодаря. Не пазя бележката , но имам вътре в приложението моите покупки и там го има фдт-на. Едва ли обаче ще се съгласят. Хич нямам навик да пазя бележки Sad

# 119
Според мен, пробвай. Защо да не се съгласят като все пак е в дигиталната бележка така или иначе?

Общи условия

Активация на акаунт