Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
The Catcher,предполагам, че знаеш, но да питам - правилно ли го нанесе? На влажна кожа?

# 91
Доста негативни мнения чета за серумите на Скинклопедия. Май ще ги пропусна. За момента от дрогерията купувам основно два серума - Алверде със серамиди и Микса с хиалурон. Хубави са като състав и като ефект.

# 92
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Скинсиклопедия съм имала само серума с витамин С. За мен беше ужасен, супер лепкав, много некомфортно и изнервящо усещане - не можеш да си докоснеш лицето или да си наведеш главата надолу, защото кожата веднага залепва. Пробвах в комбинация с различни продукти под и над него, но все си беше все едно си се намазал с лепило.

# 93
  • Варна
Аз имам 3 серума на Скинциклопедия - с ниацинамид, ретинол, хиалуронова киселина. В този ред и ги нанасям. Виждам че действат - тенът ми се изравни и избистри. С комбинирана зряла кожа съм. Ползвам ги по препоръка на моята козметичка.

# 94
  • София
The Catcher,предполагам, че знаеш, но да питам - правилно ли го нанесе? На влажна кожа?

Да, правилно ги нанасям Simple Smile
От други като на Балеа не ми се получава този ефект.
Жалко, хем четох доста негативни мнения, хем няколко положителни на един в тик ток, занимаващ се с грижа за кожата. Факт е, че не лепне изобщо, много гладко и леко се разнася. Уви...

Имам същата реакция и към серума на Ести Лаудер заради ферментиралите съставки. Joy
Тъй че не е до цена.

Доволна съм от водата с лайка на Алтея. Не понасях миризмата и бях я зарязала, но наскоро започнах да я пръскам не само на лице и ефектът е поразителен поне върху моята кожа, която не е червена, но като нанеса и водата, ставам като Мортиша направо.

# 95
Сега се сетих, че имах и аз някакъв серум на Скинциклопедия, но много ми лепнеше и накрая го хвърлих. Пробвах го всякак, както е писала и Reina, но уви, не се разбрахме. Само не помня какъв беше серумът, но не бих посегнала втори път към марката.

# 96
  • Пловдив
На Скинсиклопедия съм имала само серума с витамин С. За мен беше ужасен, супер лепкав, много некомфортно и изнервящо усещане - не можеш да си докоснеш лицето или да си наведеш главата надолу, защото кожата веднага залепва. Пробвах в комбинация с различни продукти под и над него, но все си беше все едно си се намазал с лепило.

Аз бях си купила същия - пробвах да го сложа под слънцезащитен крем. Освен кир ефект, друго не видях и замина в коша. Най-бързо "хвърлените ми пари" на вятъра.. Изобщо не поглеждам какво предлагат вече.

# 97
Аз имах нещо като мляко за тяло тяхно със златни частици и уж стягащ ефект. Не се разбрахме с него, а с опаковката му още по-малко.

# 98
Аз много харесвам серумът със серамиди на Скинциклопедия и съм изразходила няколко опаковки вече.
Серумът им с BHA е ужасен - лепкав, не попива, нищо не мога да намажа след него. Просто ужасен.
Имам и маслото за тяло със сквалан и златни частици. Не лепне и омекотява кожата, но златните частици са прекалено едри като брокат и изпадат от тялото след като маслото попие. Дрехите, гардеробът, чаршафите и всичко останало вкъщи е в брокат. Доста разочарована останах. Очаквах да са фини и нежни частиците като маслото на Nuxe.

Любопитна съм към продуктите им за устни, които съм засичала по разни супермаркети, но не ги предлагат в ДМ и изглеждат непопулярни.

# 99
Серума с хиалурон на Скинциклопедия го ползвам всекидневно, поредна опаковка ми е и съм доволна. Харесвам и този с ниацинамид. Имам и този с витамин С, но наистина много лепне и го ползвам много рядко вечер. Този с хиалурона задължително ще го подновя сега.

# 100
  • Варна
Catrice DiamondHaze Highlighter
- брокатен хайлатър с финни сребърни частици.
На опаковката изглежда син, но си бял.
Скрит текст:

Взех си и Essence Dewy Eye Gloss, което ще изчезне от рафтовете скоро.
Много лепкава история. Успешно залепвам блестящи сенки, за да са по-плътни, но дори и след тях усещам как ми лепнат клепачите

Скрит текст:

# 101
На скинциклопедия пробвах серуми с витамин С и ретинол. Понеже знам, че ретинола първо време предизвиква пъпки, реших да продължа да го ползвам и да изчакам, обаче нямаше никакво подобрение. Повече от месец ходих с пъпки и ги изхвърлих тези серуми

# 102
  • Deutschland
На Скинциклопедия имах AHA серум с отмиване. Ползвах го веднъж, една вечер мъжа ми неволно го блъснал от рафта в банята, част от бутилката се отчупила и серума се разлял. Останали са няколко капки вътре, поне да го ползвам още веднъж. При нанасяне щипе доста иначе, но не съм забелязала да ми излизат пъпки от него.

# 103
  • София
Защото е ексфолиращ, предполагам. Другото са B витамини и от тях излизат пъпките, не от хиалуроновата.

# 104
Този Catrice DiamondHaze много успешно имитира Fenty Diamond Bomb. Имам оригинала и този е най-доближаващ се до него. Много добре са се справили.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:58 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт