Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 516
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе

Аз успях да си взема всичко, което си бях набелязала ( база/серум за мигли, и такава за вежди с рициново масло (което реално пак ще използвам за мигли, гланц )и да използвам талона на алверде ,но забравих да активирам този на  скинциклопедия, който е и най-скъпият продукт от показаните .... И ме хвана яд и тези неща ми излязоха 33 лв. Реално талоните са примамка 😁🤣🫣 с под 20 лв и 1-2 неща трудно да излезеш.
На Nl beauty онлайн имаше намаление на матовите червила на Lilly.

# 136
Здравейте,
Изказвам мнение за крем за лице balea  с Уреа за много суха кожа. Към момента мнението ми е ,че изненадващо не създава лепкав и мазен слой върху кожата,какъвто кремове с лека текстура остават...ще видим на там как ще е Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 20:20 от Angelima

# 137
Днес случайно и много набързо влезнах в ДМ за четки за зъби и веднага забърсах един лосион за тяло на Вазелин. Имам спомен, че тук го бяха хвалили, та сега го пробвах и на мирис много ми допадна, а и като хидратация съм доволна.
Ей за този става дума:

# 138
  • Варна
Изневерих на ДМ с Лили))
Взех прословутия ББ крем на Миша (#23) докато е на 8лв и нещо, надявам се да ми хареса.
Околоочният гел на Билка беше също на промо, 5.19лв, доста голяма опаковка 25мл, и него за пръв път купувам.

# 139
Аз изчакам да изразходя фон дьо тена и също мисля да премина на по-лек вариант с  bb кремовете , чудя се между гарниер, нивея ,биотен...има ли ваши фаворити сред тези? Flowers Hibiscus

# 140
Изневерих на ДМ с Лили))
Взех прословутия ББ крем на Миша (#23) докато е на 8лв и нещо, надявам се да ми хареса.
Околоочният гел на Билка беше също на промо, 5.19лв, доста голяма опаковка 25мл, и него за пръв път купувам.

На Миша кремът е страхотен! Само че оставя ефект на стъклена кожа, което не е за всеки

# 141
  • София
Аз използвам бб крема на Миша,но лилавия. Многа съм доволна,купувам втора опаковка.

# 142
Днес случайно и много набързо влезнах в ДМ за четки за зъби и веднага забърсах един лосион за тяло на Вазелин. Имам спомен, че тук го бяха хвалили, та сега го пробвах и на мирис много ми допадна, а и като хидратация съм доволна.
Ей за този става дума:

На какво мирише?
Аз имам кафевия, много съм доволна от хидратацията, но не ми харесва аромата.
Нещо средно между какао и плажно мляко, с нотка на химия.

# 143
Добри са и двата. Червеният е по-покривен. В някои летни дни ми е идвал тежък.

Аз използвам бб крема на Миша,но лилавия. Многа съм доволна,купувам втора опаковка.

# 144
  • Варна
Излизат ми реклами от Нотино на тези ружове, печени, на Есенс. Някой виждал ли ги е в магазините?
https://cdn.notinoimg.com/detail_main_mq/essence/4059729381095_0 … aked___230504.jpg

# 145
Здравейте! Преди доста време в темата бяхте обсъждали някакво червило на Голдън Роуз, което преди 20+ години е било голям хит. Помня, че беше светлокафяво и като че ли номерът беше 51, но няма как да съм сигурна напълно. Някой сеща ли се?

# 146
  • София
Да, то е. Онзи ден си го поднових, наистина е много хубаво кафяво - 51ви номер от редовната серия.
Винаги имам от него, макар да съм се заринала с всякакви червила и моливи.

В тази ценова категория към него препоръчвам и молив 518 на Golden Rose или Nyx Nude Truffle

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 12:37 от The Catcher in the Rye

# 147
Благодаря! И аз много го харесах!

# 148
Аз съм ползвалана Golden rose  superstar liquid matte и не е лошо , има добра трайност честно казано.Flowers Cherry Blossom

# 149
poisonblack, ако не ме лъже паметта това е една много стара серия на Есенс. Не бих ги купила, ако не видя преди това срока на годност. При нас хайлайтъра беше много популярен навремето.

Общи условия

Активация на акаунт