Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 502
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Nyx Nude Truffle преди имаше студен нюанс, а сега го малко смениха и то вече прилича на тухлен оттенък ☹

# 151
Ауу не ! От кога е променен цвета?

# 152
Не мога да кажа точно и аз, но последно си купих декември-януари месец и бях разочарована. Същото мнение чувам и от различните инфлуенсъри

# 153
Имам един от лятото ,ще си го кътам. Close Ужас ,любим ми беше..

# 154
  • София
Nude Beige е променен. После уж го върнаха,но оня ден си купих и е със смотания нюанс. Oh well Laughing

# 155
  • Пловдив
Някой доволен от ампули или.шампоан за стимулиране на растежа?

# 156
Nude Beige е променен. После уж го върнаха,но оня ден си купих и е със смотания нюанс. Oh well Laughing

И той ли е променен? Абе кво са направили там, в тоя Nyx..

# 157
  • София
Да, розовее вместо да сивее.

# 158

През последните месеци съм пробвала какво ли не. Обаче не видях никакъв уау ефект от каквото и да е с изключение на хининова вода. Евтина е, достъпна е, има я дори в супермаркетите за храна, но дава резултат. От дете все това знам като метод и до ден днешен се убеждавам, че шампоани и ампули по 50-60 лева опаковката не дават никакъв ефект. По-добре да дам 10 лева за няколко опаковки хининова вода, от която косата расте много.

# 159
Да, то е. Онзи ден си го поднових, наистина е много хубаво кафяво - 51ви номер от редовната серия.

Може ли снимка или линк? ☺️

# 160
# 161

Това мога да препоръчам. И като цяло маслата за мен имат по-голям ефект от всичко друго.
https://dm-drogeriemarkt.bg/ikarov-stimulant-za-rastezh-na-kosat … pdsteilen.laufend

# 162
Скрит текст:
Не са за тази тема, реален резултат имам от ампули Kerastase Densifique, ползвам шампоан и маска също от серията поне от 5 години. Не ползвам ампулите целогодишно, както шампоана и маската, а през няколко месеца си правя терапия.
За маслата, чела съм за това от розмарин, но не съм пробвала.

# 163
Аз да похваля керастаз също

# 164
Преди време питах за справяне със сезонен косопад. Чудих се какво да си взема и накрая купих шампоан Здраве с хинин и веднага подейства.

Общи условия

Активация на акаунт