Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Deutschland
Приятелка от Щатите ме зариби с такъв вид сапун, ухаели божествено. Някой да е пробвал?

# 166
ФрауС, Благодаря че сподели за хидратиращата серия на Пантен наистина е невероятна.

# 167
  • Пловдив
Приятелка от Щатите ме зариби с такъв вид сапун, ухаели божествено. Някой да е пробвал?
Скрит текст:
За първи път виждам подобни. Нещо като пяна ли е?

# 168
  • Deutschland
Кремообразни са. Аз не съм виждала по магазините или не съм обърнала внимание 🤷. Тази моя приятелка е голям фен на разни ароматни продукти и току ме зарибява. Лошото е, че не всичко се предлага в Европа.

# 169
Момичета, започнах да си навивам косата преди лягане с чорапи, на сутринта имам много хубави къдрици, но не им слагам нищо и не държат много. Препоръчайте ми нещо, от което сте доволни.
Този лак загледах на сайта на ДМ:

# 170
Аз преди да ги навивам, слагам пяна за коса. Най-често си купувам Taft, но последно си харесах тази

# 171
Изпуснала съм темата ☺
Напоследък се опитвам да се въздържам от покупки и да поизхабя наличностите. Вече съвсем нямам място.

# 172
Ааа ММ вече ми брои козметиката.
Добре, че не е намерил скритите наличности в шкафовете Grinning
Изпуснала съм темата ☺
Напоследък се опитвам да се въздържам от покупки и да поизхабя наличностите. Вече съвсем нямам място.

# 173
  • Бургас
Нови неща, пак почнах да чета в бг мама и да гледам видеа в ютуб, ето резултатът.
Ама много им се радвам.

# 174
  • Deutschland
Изпуснала съм темата ☺

Аз крия по чантите. Там не рови, по шкафовете да.

# 175
Благодаря за идеята Wink
Изпуснала съм темата ☺

Аз крия по чантите. Там не рови, по шкафовете да.

# 176
Значи, да ви кажа, това олио за устни е много по-хубаво от това олио. Едното струва 5 лева, другото 30! Направо е наглост това. Сигурно ще ме е яд за това на Nuxe цяла година Laughing

# 177
  • Deutschland
Това на Есенс не съм го виждала изобщо.

# 178
  • София
А какво ще кажете за продуктите на Peptaronic, загледала съм крема им.

# 179
Фрау, аз съм пробвала този крем сапун: https://my-k.bg/product/earth-rhythm-vanilla-creme-butter-cream-soap-160-ml. Ухае много хубаво, на ванилия, но след употребата му плочките в банята доста се пързалят. Подарък ми беше, виждам, че в сайта е изчерпан, но като наличен има този https://my-k.bg/product/earth-rhythm-frozen-breath-butter-cream-soap-160-ml.

Общи условия

Активация на акаунт