Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 052
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
А какво ще кажете за продуктите на Peptaronic, загледала съм крема им.
Ползвах крема ,групово с колежките си купихме те ахкаха и го хвалеха някои повториха ,на мен ми е лигав и лек ..аз обичам мазни и богати кремове например лореал ревиталифт ...

# 181
Аз съм имала тонера , приятен е , но нищо особено . Лист маската е хубава .

# 182
  • София
Благодаря, аз също съм с доста суха кожа и се опасявам, че няма да ми е достатъчен.

Мария, GR 51 ли е това? И аз днес съм с него.
Скрит текст:

# 183
  • Бургас
Нямаше 51.
Взех си 50.
Пак е много хубаво кафяво, подобно е.

# 184
Може ли препоръка за хубава очна линия.Ако може да не е водоустойчива,но и да не се размазва.

# 185
  • Бургас
Може ли препоръка за хубава очна линия.Ако може да не е водоустойчива,но и да не се размазва.

Калиграф на Catrice.

# 186
  • Пловдив
От години ползвам само очната линия на импала: влюбена съм в нея!

Но не я продават в ДМ и Лили.

# 187
А какво ще кажете за продуктите на Peptaronic, загледала съм крема им.

Аз ползвам цялата комбинация - тонер, серум, околоочен и крем. За мен са много добри, когато са заедно. В по-студените дни добавям преди крема и серума на Алверде, за да хидратирам още.
 Зимата много лесно ми се изсушаваше кожата, но тази година е добре. Хидратирана е достатъчно.

# 188
Имам тонер на Peptaronic доволна съм. Нанасям го след измиване, на леко влажна кожа с пръсти, не с козметичен тампон. Попива бързо и овлажнява добре при мен.

# 189
Тattoo liner мейбалин

# 190
И аз имам розов тонер на Peptaronic, с гъста консистенция е и доста икономичен. Ползвам редовно от лятото и все още го имам. Иначе съм с мазна кожа, като цяло харесвам продукта

# 191
Моля за препоръки за бб крем за една майка на две деца едно от които бебе на 9м леко да освежа тена 😁имам бб крем, ноне ми действа добре под очите ..тежи ми,пари ми,сълзят очите...уж хубава марка на Буржоа...то всичко е индивидуално ама все пак да споделите ✨
Качвам снимка

Не го слагам редовно и винаги едно и също направо е за коша.

# 192
Аз ползвам Б протект на Авен, със слънцезащита е и не слагам друг продукт отгоре, отдолу крем и серум. Освежава кожата, има лек цвят и дава малко блясък.

# 193
Мими, препоръчвам ти ББ крема на Миша. Този месец е намален на 8 и нещо в Лили. Марката е корейска, на мен много ми харесва. Смесвам 23 и 25, защото единия е сивкав, а другият жълтеникав.

# 194
Видях,че са два попринцип нз дали са налични там и двата вида,но каква е разликата между тях-кафяв и лилав

Общи условия

Активация на акаунт