Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Основната разлика е, че червеният е по-покривен, а лилавият е по-лек и обогатен със серум.

Видях,че са два попринцип нз дали са налични там и двата вида,но каква е разликата между тях-кафяв и лилав

# 196
Моля за препоръки за бб крем за една майка на две деца едно от които бебе на 9м леко да освежа тена 😁имам бб крем, ноне ми действа добре под очите ..тежи ми,пари ми,сълзят очите...уж хубава марка на Буржоа...то всичко е индивидуално ама все пак да споделите ✨
Качвам снимка

Не го слагам редовно и винаги едно и също направо е за коша.

Аз и Коректор като сложа под очите пари...

# 197
  • София
Основната разлика е, че червеният е по-покривен, а лилавият е по-лек и обогатен със серум.

Видях,че са два попринцип нз дали са налични там и двата вида,но каква е разликата между тях-кафяв и лилав
За моята кожа е по подходящ лилавия. Някак лек го чувствам на кожата и да с по- малка покривност. Аз използвам 23,но смятам да взема също и 25 за да не ми сивее толкова. Страхотен е!

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 16:22 от ♥ Димяни ♥

# 198
Имам кафяви в цвят 23 и 25, имам и лилав, който обаче е само в един цвят и доста жълтее в началото. После се напасва по кожата, но бих казала, че е по-непокривен. Доколкото разбирам идеята му е да е повече грижа а кожата заради серума вътре, отколкото да има ефекта на грим.
Бих се посъветвала да си вземеш от кафявия, като пробваш цветовете. Ако и при теб е по-удачно да купиш два, които да смесваш, ще ти излезе на цената на опаковката от лилавия. Няма да те е яд ако не ти хареса след тестване известно време.

# 199
Аз харесвам СС на Лумене, видях го от приятелка, дето като е с него и всеки път се впечатлявах и я питах "ама какво си си правила, лицето ти направо свети!".

# 200
Днес изневерих на душ гела си от Dove. Няма такова ухание! Намерих го на много добра цена - 4.95 лв. Обаче гела има определено по-добър аромат, отколкото тоалетната вода от същата серия

# 201
Следвашият DM Live:
Скрит текст:
И аз харесвам СС на Лумене, Миша не съм пробвала, не ми пасват цветовете.
Пробвайте и омекотителя на Тезори, ползвам за спалното бельо най-често, ароматът не се губи и след като минат през сушилнята.
Преди време бяха коментирани серуми на Sundance, не ги снимах, във варненския филиал на Мир са по 2,49 и 2,99лв.

# 202
Оо супер, ще си взема продукти на Миша след лайфа.

# 203
Това си го поръчах онлайн, защото онзи  ден в едно Лили го потърсих, но не го открих, а и на сайтовете на Лили и ДМ не го откривам
https://www.lorealparisusa.com/makeup/lip-color/lip-gloss/plump- … -nude-macaron-650
Моето е 650 Nude Macaron, много е хубаво. Сега видях, че е описано като масло. Има някакво моментно ментолово начало, но бързо отминава, не знам дали е плъмпинг, но е толкова хубаво като усещане, цвят и въздействие върху устните. Пристрастих се към този тип продукти за устни и се мажа непрекъснато, и имам във всяка чанта по едно. Blush

# 204
Диа, ще се купува, много ми хареса. Обаче малко са се оляли в цената. Гледам го в Ремедиум 23 лева, в Парфимо 20.

# 205
  • Благоевград
В момента съм с 6-та опаковка на Lumene. Влюбена съм в него. Бяла опаковка с лилава капачка. С мазна кожа съм. Зимата е добре, обаче лятото заради слънцезащитния крем отдолу лъсвам и се налага да ползвам матираща Пудра. Факт е обаче, че стои много естествено на кожата, много е лек и прикрива. Само заради това не го сменям за друг.

# 206
От Парфимо го поръчах и аз. Там е на най-приемлива цена. А и забележи, 5 мл е... Те пък вече се оляха, цена расте, обем намалява...

# 207
Може би ще почакам някакво намаление. 20 лева за олио на Лореал ми се струва доста, но иначе изглежда много хубаво като цвят и ефект на снимките, които има в сайта.

# 208
Разгледах тези СС кремове на Лумене и май ще взема да го пробвам, много добре звучи. Как обаче да се ориентирам за цвета? Има доста цветове, но повечето са много светли. Откъде ги купувате? Дали имат тестери?

# 209
Имам спомен че в Лили има тестери… така най-добре т.к. марката е норвежка (мисля) и аз се считам за много бял човек , а цвета който ползвам е medium 😂

Общи условия

Активация на акаунт