Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ами няма други активирани и стигам до приключване давам адрес на доставка и дотам не се отразява 🤨
Странно..пишете им един и-мейл да видят какъв е проблемът.
Имам талон за 5лв., сега пробвах в приложението, приспада се сумата. Обаче нали уж не се комбинира с останалите талони, активирах още един и добавих произволен продукт, та минават двете отстъпки.
Скрит текст:

# 571
Този спрей е много хубав между другото.

# 572
  • Пловдив
А защо начислява доставка, нали уж до 24 март е безплатна.

# 573
Доставката се приспада  на последната стъпка преди плащането.  В началото винаги излиза така.

# 574
Здравейте, Препоръчайте ми Балсам за коса без отмиване ?

# 575
Аз използвам крем (балсам) за увредени крайща elseve dream long. На моменти ми харесва, на моменти не ...Ще ми е интересно и аз да видя препоръчаните. Хем да не омазнява,да не натежава на косата, хем да придава мекота и блясък...трудна работа.

# 576
На мен този ми харесва.

# 577
Аз имам това на Глис, ама така да не ми харесва, изобщо не е ок за моята коса от сигурно месеци се подмята в шкафа...

# 578
  • Пловдив
А защо начислява доставка, нали уж до 24 март е безплатна.
Доставката се приспада  на последната стъпка преди плащането.  В началото винаги излиза така.
Поръчката трябва да е над 30 лв.

# 579
Нели, излез и влез пак в профила си, понякога блокира системата и не отразява ваучерите.

# 580
Млякото за коса на Балеа е хубаво, без отмиване е:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-hidratirashto-mlyako-za-ko … 066447237481.html

# 581
Аз използвам крем (балсам) за увредени крайща elseve dream long. На моменти ми харесва, на моменти не ...Ще ми е интересно и аз да видя препоръчаните. Хем да не омазнява,да не натежава на косата, хем да придава мекота и блясък...трудна работа.
ползвала съм 2 кутии на елсеве дрийм лонг. вече не ми харесва,а и доста скъпо

# 582
Търся си щадящ шампоан за чувствителен скалп. Имате ли отзиви за този:

# 583
Момичета, пристигна ми поръчката с неща, които има и в дрогериите и минавам да изкажа положителните си емоции от нещата.
Прървото е L’Oréal Paris Lumi Glowy Blush 630 - страхотен! Нищо общо с MAYBELLINE NEW YORK Sunkisser, който изглежда чудесно, но почти не оставя цвят на скулите, освен лек блясък и се изтрива лесно. Мейбълинът не си струва парите... За жалост се набутах първо с него.
Второто е essence Glossy Glaze - много прекрасно нещо! Не е точно червило, защото е от типа на CATRICE Care in Colours, но това на Катрис е по-безцветно и по-мазно, съответно се изтрива по-лесно някак си и е твърде мазно, но не ми оставя много хидратиращо усещане. Докато това на Есенс е някак по-хубаво като усещане, много бляскаво (без частици, просто гланцово) и някак по-плътно като усещане на устните, без да се налага да се постави дебел слой. Но не е червило, гланц си е. Достатъчно е едно леко минаване. За съжаление не го виждам в дрогериите, въпреки че е тяхна марка.
Тази, много хвалена свободна пудра на Wibo, мирише страхотно на яйчен крем, така мирише и свободната пудра на Douglas с мокър ефект, но тази е по-фина и наистина направо е ... wow! Вчера на сайта на Лили беше изчерпана, днес пак я има, намалена е, взимайте, който ползва пудра, разкошна е! Мааалко по-светличка е, но тя и тази на Douglas е такава, обаче като се изчетка, застава отлично.
Остава ми утре да пробвам Makeup Revolution Bright Light. На ръка изглежда обещаващо, много фино е покритието. Сякаш ми харесва повече от същия продукт на Катрис, а двата са опит за дюп на прочутия продукт на Шарлът Тилбъри. То е почти невидимо, но някак си си върши работата, която обещава. Това засъхва по-добре, Катрис стои някак по мазно.
Това не ми е познато като продукт, но ми се ще да върши това, за което е предназначено, защото до тук не съм намерила добър такъв продукт. Не знам има ли го по дрогериите, но е продукт от масова марка, налична в дрогериите - Garnier
Vitamin C
.
Ами докладвах Grinning

# 584
Пудрата на wibo е страхотна, аз я пробвах от сестра ми, ама имам две на други марки и са пълни, може би няма да свършат никога 😂. А на Гарние от същата серия изхабих един серум с помпичка беше в светлозелено шише, страхотен просто. А не очаквах.
Този

Много добър.

Общи условия

Активация на акаунт