Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Диа, супер си!

# 586
Аз имам този серум, също ми харесва много.
Скрит текст:

ДХ3, Hug

# 587
Тази пудра подходяща ли е за мазна кожа?

# 588
То рядко има пудра, която е неподходяща за мазна кожа. Да, според мен е подходяща.

# 589
Има нови талони във приложението на дм
Proffisimo 25%
Loreal revitalift 15%
Garnier fructis 15%
Nivea дезодорант 44 % отстъпка при закупуване на два броя

# 590

За този говорят, че е пълен дюп на Charlotte Tilbury. Но кой цвят беше точно трябва да видя.

# 591
Какъв ефект видяхте от серума за витамин Ц на Garnier?

# 592
И аз минавам да оставя мнение за NYX  Lip I.V. гланцове.

Имат приятна консистенция, не са много лепкави. Имат много красиво гланцово покритие.

Поръчах в два цвята: Splash N Spice (отдолу) и Hydra Honey (отгоре). Splash N Spice не ми хареса, прекалено жълт ми се оказа.

Скрит текст:

Тук изтрих гланца след 10 минути.

Скрит текст:

# 593
Какъв ефект видяхте от серума за витамин Ц на Garnier?
Аз го редувам с други серуми, които ползвам. Харесва ми как се нанася и усвоява от кожата и някак си ми е приятен моментния ефект от него.

Това нещо на Revolution, днес на дневна светлина го гледам, е доста жълто. 🙄 Има много ситни блестящи точици, които на светлина блещукат.
Скрит текст:
Да ви кажа - нямате нужда от него. Не съм го сложила още на лицето, вероятно ще придава лек "целунат от слънцето" вид, но...
Това на Catrice има по-хубав цвят и сякаш придава седефен вид на кожата. Определено ми стои по-добре на вид.
Скрит текст:
И ето ги двата цвята за сравнение
Скрит текст:
Да, Revolution не ви трябва!

# 594
  • Deutschland
Някоя от вас да е тествала /ползвала ножиците за постригване на Eveline от ДМ? Няма да чакам фризьора ми да се накани да ми даде час след две седмици, сама ще се справя. Вероятно 😂

# 595
  • София
Да, аз. Прилича на ножица за хартия.

Имам на Солинген, средна като цена. Тя е друга работа.

Серията на Лореал Revitalift Laser добра ли е?

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:41 от The Catcher in the Rye

# 596
  • Deutschland
Солинген трябва да поръчам онлайн.
Взех ламинираща грижа за коса на Балеа, май нов продукт. Ще пиша отзиви по-натам.

# 597
  • Пловдив
Серията на Лореал Revitalift Laser добра ли е?
Ползвала съм дневен и нощен крем. Харесват ми.

# 598
  • София
Благодаря ти, чудя се на серума. Искам да пробвам нещо с ретинол. В момента да намалени в Лили.

А тоя гланц някога внасял ли се е? Гледам, че само до 9ти номер има по повечето ДМи, а би бил готин за лятото. Почти привърших Moon и наистина е много хубав, не смятам да експериментирам много с други гланцове. Пробвах и новите червила на ръката, вярно, но ми се сториха изсушаващи. И 25лв за дрогерийно червило отиват много. Толкова са в Сефора и малко повече в МАС, като ги намалят.

# 599
А тоя гланц някога внасял ли се е? Гледам, че само до 9ти номер има по повечето ДМи, а би бил готин за лятото. Почти привърших Moon и наистина е много хубав, не смятам да експериментирам много с други гланцове.
Не съм виждала 010 и по сайтовете. Аз имам 009 и е много хубав цвят.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт