Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
The Catcher in the Rye, знам, че е по- евтино 😊През Последните 9 г. пътувам към Германия през 2,3 месеца.

# 616
Днес и аз се сдобих с този крем. Взех и една шийт маска, та съм я пльоснала в момента и чакам да стана по-хубава 😂😂😂

Ние след седмица горе-долу заминаваме за Франция, мисля от сега, че ще прекарам минимум 2 часа в Сефора. Даже съм предупредила момчетата да си измислят нещо по мъжки и да ми се махат и двамата от погледа докато съм там. С ММ като сме в магазин от този тип и аз тъкмо съм направила 2 крачки, даже не съм се ориентирала кое къде е и чувам: бебче избра ли си? Откаааааачааааам хорааа. 🤣🤣🤣🤣🤪

# 617
Миналото лято ползвах това, останах много  доволен

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 23:11 от waynubg

# 618
Към дамите с мазна кожа каква слънцезащита използвате? Тази на skin 1004 става ли? Бях си взела beauty of joseon, но ми запушва порите, иначе доста ми допадаше.
Ползвам ето тази на skin1004, препоръчвам за мазна кожа. От скоро я ползвам и не омазнява грам, даже ме притеснява дали в дългосрочен план няма да ми изсуши кожата.
https://www.barecare.bg/%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0% … D0%B5%D0%BB%D0%B0

# 619
  • Бургас
Който не чете в бг мама, си слага от червилото малко цвят на бузките и е готов...
Който чете обаче, ходи в Лили да си вземе руж.
Ама този руж е невероятно красив, мек, кадифен и стои вълшебно над фдт Мейбълин афинитон.

# 620
Казах ви! 😊😃
А пък червилото не Essence е дюп на това

# 621
Купувам предимно Biotrade pure skin SPF 50, на намаление е 23-24лв. Не е бюджетна, но гледам, че и споделените в темата, които са от дрогерията минават 30лв.В момента използвам тази слънцезащита и съм доволна от нея, ще купя пак. Гледам я обикновено е на цена около 15лв., но купувам от Нотино или Мейкъп, не виждала продуктите на Frudia в ДМ и Лили.

# 622
Аз си взех този по ваша препоръка, харесва ми за сега, ползвах го вчера и днес.

На ревлокс е също много хубав и по консистенция на първо четене по нищо не отстъпва. Но маската на Centella е нещо уникално. Незнам как до сега не съм си взимала, за мен най-добрата шийт маска, която съм пробвала. Уникална просто. Днес, ако детето неиска да ходим в мола ще ида да си взема още от маската. Само нея, влизам, взимам и излизам!

# 623
  • Бургас
На Есенс и Катрис са много блестящи и хидратиращи червилата.
Аь само тях ползвам и Голдън Роуз.
Имала съм на Ести Лаудер червило, ами много е сходно с консистенцията на Катрис и Есенс.

# 624
Купувам предимно Biotrade pure skin SPF 50, на намаление е 23-24лв. Не е бюджетна, но гледам, че и споделените в темата, които са от дрогерията минават 30лв.В момента използвам тази слънцезащита и съм доволна от нея, ще купя пак. Гледам я обикновено е на цена около 15лв., но купувам от Нотино или Мейкъп, не виждала продуктите на Frudia в ДМ и Лили.

това за лице ли е ?

за тяло може и да е 5 лв. но за лице трябва нещо качествено (качество = скъпо)

# 625
Скъпа цена не винаги говори за качество. Много често скъпи и евтини неща се произвеждат в една и съща фабрика с едни и същитматериали. Надплащаш за марката

# 626
  • София
Качество въобще не е равно на скъпо. Даже ми е смешно подобно твърдение.

# 627
Миналото лято ползвах това, останах много  доволен

интересно, този крем в MAKEUP струва 22 лв... а навсякъде е нaд 30 лв.

оргинални ли са , до сега не съм купувала нищо от този сайт.

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++
https://makeup.bg/product/664293/

# 628
  • Сливен
Сайта е читав,много неща съм купувала ррез годините.Когато ползвах спиралите на Буржоа там бяха 8-9лв,в България двойна цена .

# 629
Казах ви! 😊😃
А пък червилото не Essence е дюп на това

Пропуснала съм, може ли пак да кажеш кое червило на Essence? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт