Интересувам се някой подавал ли е жалба срещу ЦГМ и как са процедирали?
При мен случаят е следният: на 4 февруари паркирах в зелена зона за която имам разрешение като живущ. Няколко дена минавах покрай колата и всичко си беше наред.
Днес, 14 февруари (да точно щях да празнувам), с изненада установих, че на 8 февруари е била репатрирана в наказателен паркинг, защото била спряна на служебен абонамент.
Аз познавам мястото много добре и съм наясно с този служебен абонамент за един ресторант в София. Проблемът е, че колата беше спряна след него: тоест има знак за 5 места за служебен абонамент, съответно следва маркировка за тези 5 места плюс метални табели, после има един вход към ресторанта, и после още две паркоместа на едно от които спрях.
Сумата, която платих е почти 200лв и искам поне да видя цялата документация. Също така не разбирам защо не са ми изпратили никакво уведомление при положение, че като плащах годишната такса за зелена зона дадох и телефон и мейл, и какво ли не още. Ако бях заминал в чужбина или влязъл в болница, глобата за престой щеше да е още по-стряскаща.
Ще съм благодарен ако някой преминал през подобни перипетии сподели опит.
Честит празник на любовта и на виното на всички

#ЦГМ #Репатриране #Наказателенпаркинг #Жалба