ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 3

• 37 985
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • у дома

Кой ще ходи в събота на предварителния в ТУ, да си стискаме палци и да бършем сълзи?
Ние и знам за още трима човека от темата,с които живот и здраве и кафе ще пием,докато се мъчат наборите...Аз не очаквам чудеса,защото от месец и нещо спря да решава и резултата е вече единица по надолу от това което постигаше...

# 646
  • София

Кой ще ходи в събота на предварителния в ТУ, да си стискаме палци и да бършем сълзи?
Ние и знам за още трима човека от темата,с които живот и здраве и кафе ще пием,докато се мъчат наборите...Аз не очаквам чудеса,защото от месец и нещо спря да решава и резултата е вече единица по надолу от това което постигаше...
И аз не очаквам чудеса, защото наборът от месец решава. Преди това спеше дълбоко. Ще ме вземете ли на кафе, ако благоволя да се събудя и да го закарам?

# 647
  • у дома

И аз не очаквам чудеса, защото наборът от месец решава. Преди това спеше дълбоко. Ще ме вземете ли на кафе, ако благоволя да се събудя и да го закарам?

Писах на лични...

# 648
Какво, пробен изпит ли й прати Sunglasses
Ние ще се съберем отбрани майки само, алкохолички Joy

шмърциии, все така да се хвалиш! То сега тепърва почва! И да черпиш, ей! А малкото ще се справи, къде ще ходи, я. То щели да отпуснат по две специалности държавна поръчка, има мегдан не само да се справят, ами да ни задминат!

# 649
  • у дома
Какво, пробен изпит ли й прати Sunglasses
Ние ще се съберем отбрани майки само, алкохолички Joy

Да бе да,аз съм добър човек Stuck Out Tongue Winking Eye
ТУ са си качили изпитите на сайта от последните десетина години,даже и отг им -само да има кой да решава,ама няма...

# 650
# 651
  • София
Мда, очаквано (но пак добре, че го съобщават официално).
Само дето не мисля, че някой наистина ще си отстрани всички нередности в обекта, понеже би ставало дума за крупни инвестиции, да не говорим, че някои клубове със сигурност трябва просто да затворят, понеже няма и възможност- ни за повече евакуационни изходи, ни за димоотвеждане...

# 652
  • София

Само в комплект с някоя от уникалните ти картини, за да медитирам и викам оммммм Simple Smile

# 653
  • София
Ахахахаха, като тия, дето ходят с иконите? Simple Smile Медитирайте онлайн, дами!

# 654
Не пиша редовно. Има няма само в първи, втори и седми клас. Видно е, че дванайсти също трябва да се разпиша:)
Моят младеж също ще е на пробен изпит в събота в ТУ.

# 655
Защо им викате "пробни", те са си предварителни Simple Smile? При пробни изпити (както беше в 7 клас) резултатите са само за сверка как се справяш, а предварителните са си балообразуващи и с тях си се кандидатства.

# 656
Ми щото ще се пробваме
Ако стане, стане Joy

# 657
Ми щото ще се пробваме
Ако стане, стане Joy
Яко 🤣 По същата логика моят син е на "пробен" на 12.04 в СУ. Дори си направи регистрацията вече. Остава да плати таксата, а... и да отиде да се пробва.
Не се ядосвам хич, вече ми е само смешно, а на младежа му е основно заспало. Толкова сън и като бебе не е имал.

# 658
  • София
И на СУ е записан. След много напомняне и ръчкане, поне там сам си направи профил, че в ТУ аз го правих. Наспиват се децата, сега им е паднало.

# 659
  • у дома...
Нашите "пробни" са края на април. До тогава, при добро стечение на обстоятелствата, може да се окажат и ненужни. Според девойката. А според мен, каквото и да стане, трябва да си се яви, за да от тренира формата. Щото ще си е подсигурила план Б, но все пак си гони основната и много по-желана цел.

Общи условия

Активация на акаунт