Да забравим за момент показания щедро на няколко пъти впечатляващ гръб на Пакито/Шики
. Да забравим и секс-сцената (трудна работа
). И да се фокусираме върху сюжета. Мацката, с която героят му живееше, и за която беше приготвил двойка пръстени, я ожениха за някакво прокурорче пред очите му. Не е като тя да не знаеше, че ще я женят ... за друг. Ето защо, докато Дончо (героят на Пакито/Шики) във ваната ѝ казваше, че не би се оженил за друга, тя заплака. И после в леглото тя каза, че не иска кондом. Според мен това е важна част от предстоящи събития. Знаейки, че в утрешния ден я омъжват, тя иска да зачене от човека с когото живее и когото обича, преди да е прихванала от бъдещия ѝ мъж. Та, показването и акцентирането върху конкретния секс без предпазни средства е едно от възелчетата в повествованието за по-нататък. Затова ѝ бе така щателно акцентирано. Нали знаете какво е казал Станиславски? Ако в първо действие на сцената има пушка, то до трето действие тя ще гръмне. Е, може да не го цитирах точно, ама това е смисълът. Би следвало по-нататък мацката да роди и още по-нататък героят на Пакито/Шики да разбере, че е станал баща. Подозирам, че събитията покрай това ще са доста драматични.Впрочем актрисата е много, много сладка, нооо ... подозирам, че вече поне двайсетина милиона корейки я мразят от цялото си сърце, заради това какво и как е снимала с Пакито/Шики, ... а те не са.
Хич не ѝ е било лесно, докато го заснемат, а ще ѝ става и още по-трудно, заради тази чисто корейска ревност и завист. Трябва утре да потърся малко отзиви в нета, да видим с какво настроение се посреща проектът там.ОК, оказах се почнала го вече този сериал, ясно е, че ще се гледа. То и когато се чу за сериала се бях закачила за клона. Ама ще си чакам да се понатрупат серии. Аз така предпочитам. Това тази вечер ми беше извънпланово. Отивам си при Учебната група. Впрочем там и гаднярят, най-гадният гадняр, също е външно много симпатичен младеж.
. Затова и отначало писах, че не съм гледала епизода и не познавам контекста на събитието.
Профи така простичко обясни, че всичко, което гледаме, си има причина. Хайде, аз дадох мнение без да съм гледала епизода, ама тези корейци наистина са странни...Хейта го имат за национален спорт!
Във всеки случай ОСТ-ът му е добър, съвсем по корейски.
. Уж сериала го бяха обявили за глобално излъчване по Дисни+, но още го няма, а пробвах да вляза от Франция, САЩ или Корея.
И аз навярно ще го гледам, но не знам кога, защото напоследък съм много заета. Може и да изчакам нашият си превод. 
).