- The Haunted Palace (Завръщане в двореца) - от 8ми епизод нататък действието почна да се върти в кръг и бях на ръба да го зарежа. Към 11ти започна пак да се пораздвижва, та сигурно ще го догледам до края, па макар и от спортна злоба. Тази седмица излъчиха 11ти и 12ти епизоди.
- Heavenly Ever After - мисля, че не отговаря на критериите, които търсиш (приятен романс с красив Главен). На мен ми върви на приливи и отливи, до половината съм някъде и все остава на втори план за гледане. Той свърши тази седмица.
- Second Shot At Love - той ми харесва (засега, че има мегдан да го развалят накрая). Не е розов романс (но романс няма начин да няма
), засяга темата за алкохолизма, Главните не са идеални, но това не ми пречи. В момента е до половината (6 епизода от 12).Иначе в края на седмицата чакам:
- Oh My Ghost Clients - за адвокат, който вижда духове, в главната роля е Jung Kyung Ho (доктор Танос от Болничния плейлист)
- Good Boy - с Пак Бо Гъм в главната роля.
Иначе, Tastefully Yours е със сюжет за мозък на нощното шкафче, и хубав Главен (че и с хубав гостуващ
), та може да му хвърлиш око, евентуално. Аз не съм му особен фен, защото доста неща ми чегъртат по нервите, та затова ми е много на кантар. Но пък има много добри рейтинги в Нетфликс (извън Корея).

. Наздраве!