Последният му сериал на който в момента Дисни задържа премиерата, която беше обявена за април, пък според регламента нямаше да успее да влезе в селекцията, защото според него поне 1/3 от количеството серии трябва да е излъчено до 31.03.
Аз изгледах 11-та серия на картофа, пак съм на същото мнение, че твърде изсмукана беше драмата какво и бил причинил, ами това му е работата на човека, не те е познавал, не те е и виждал, какво да направи когато е на работа? По случая със сръдните на главната се сетих за поговорката че жена от нищо може да направи супа, шапка и скандал, та и тези така, как го казваше Марги, ще се сърди докато забрави за какво се е разсърдила, т.е. няма смисъл
Но Канг Те О бих го гледала и в нещо друго. Харесвам повече втората двойка, особено образа на приятелката Хон Джу, някак са ми по живи и естествени с брата, а ето тук истински се посмях

Остава ми и последна серия, скоро не бях попадала на толкова дълги серии, та вечер не става да гледам по две.
За сърцата съм сигурна че Дончо ще си разчисти сметките с всички и ще остане богат и с основния пакет акции на компанията, но заради кармата и кърмата не съм сигурна че с Инна ще могат да продължат откъдето бяха спрели. Първо нейната постъпка тогава, за едното бих я разбрала в страна където всички са в гонитба на парите,
и сантименталностите остават на заден план, но тя се измъкна сутринта от неговото легло, за да отиде да се омъжи за друг, много грозно се получи. И техните вярвания как биха им позволили да се вземат - той син на убиеца на нейния баща....
Сигурно съм че накрая ще си кажа и филм да става

)
Пък като знам че не си падаш по един куп неразличими аджошита, щом ти харесва, явно няма такива, та може да го гледам и аз. Снощи видях и резултатите на Нетфликс за "Карма" и там 6 серии. Отделно се каня да видя и Хотел дел Луна, все драми, много ми се гледа някоя истинска комедия, но не знам какво да подхвана. Ще рече човек че няма огромен избор, но от новите ромкоми напоследик едвам ги избутвам до 10-та серия, все не мога да си харесам, да ми е балансирано със симпатични главни и приятна история. В началото Картофа ми започна много свежо, дори пълнежа не ме дразнеше, ама вместо да вдигат волтажа, че с тая външнот гглавния много ще го бива в това, къде отидоха в някакви сръдни...

. Просто, от разговора, който водиха преди това Донджу и Дядото,