Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 99 336
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 990
Изобщо не ме грабна тази история.Има къде по -нуждаещи се хора .

Вярно е. Освен това това е доста голямо жилище 7-8 стаи. Не са супер нуждаещи се.

# 991
не стана ясно защо са стигнали до това положение. доколкото разбрах бащата е починал месец преди заснемането.

# 992
Извинявайте, но хората имат велоергометър в стаята. Щом могат да си го позволят явно не са толкова зле финансово. Не ме грабва историята.

# 993
Момичетата са прекрасни, но майката с такава усмивка и един вид "гордост" разказваше историята на мъжа си че чак да се чудиш дали да ги съжаляваш. 🤔

# 994
Дъщерите не искат да помагат на майка си да чисти.
Ще направят ремонт, обаче после кой ще поддържа?
Тук видяхме прозорци, които не са мити от години.

# 995
Е,те две стаи и кухня,не са седем - осем стаи,но....

Вярно е. Освен това това е доста голямо жилище 7-8 стаи. Не са супер нуждаещи се.

# 996
Подобна е нуждата като на онова семейство от Плевен. Там бащата насилник, тук алкохолик. 
Ами като се е пропил може би е бил без работа  или пък е работил за малко пари. Иначе преди това е бил финансист, но от стреса започва да пие.
Майката прикрива всичко зад широката усмивка. Никак не е й гордо, но повдига важен въпрос в обществество,  в което хората започват да пият на възрастта на малката й дъщеря ...

# 997
Добре този голям апартамент пак общински ли е, или техен? Не разбрах нещо.

# 998
Майката е с държание на обедняла аристократка, приемаща съдбата си с достойнство и гордост.
Наистина, не е грабваща историята.

Жилището тяхно ли е? Това, че детето ѝ си е счупило крака и че мъжът ѝ е бил алкохолик, не ги прави нуждаещи се от безплатен ремонт.

# 999
Е,те две стаи и кухня,не са седем - осем стаи,но....

Казаха 7 помещения без банята.

# 1 000
не ми е много наред тази история. и мен нещо не ме трогва. иначе са хубави тричките.

# 1 001
Ако съпругът й е починал преди един месец поне да не се беше облякла в бяло жената. От благоприличие най-малкото. За усмивката и аз съм без коментар.

# 1 002
Майката защо е постоянно нахилена? Баща им почина - широка усмивка. По цяла вечер лежеше ето тук и мързелуваше - широка усмивка. Почина от цироза - широка усмивка. Детето си счупи таза и го оперираха в деня на погребението- широка усмивка.
Освен, че на усвоената тераса и в банята има мухъл, друго има ли за ремонт? Че аз смених канала, много весела тази вдовица. Joy А това, че мъжът бил алкохолик, не е рядко срещано, не виждам житейска драма. Децата говорят с любов за него, значи не е бил агресивен.

# 1 003
иначе са хубави тричките.

Да, но това не е конкурс за красота или за красива усмивка на обедняла аристократка.

# 1 004
Жената явно се е опитвала сама да поддържа - шкурила е дюшеме, боядисвала, лакирале ламперия.
Явно не сте губил толкова близък човек и не сте наясно, че тя още най-веротно дори не осъзнава какво й се е случило и е в етап на отрицание... само 1 месец е минал, тепърва ще им става трудно емоционално и всякак.  Черното не е в дрехите,  а в душата.

Общи условия

Активация на акаунт