Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 014
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 665
Според мен освен старт на новият им дом, дават старт и на мисленето им. Целта не винаги е само материална. Уютния дом дава и едно спокойствие на мислите. Все си мисля, че ако на такива хора им оправят къщите, може пък нещо да прещрака в тях.както и дядото каза, вече ще се събува, има смисъл да се пази чисто.

# 1 666
Според мен освен старт на новият им дом, дават старт и на мисленето им. Целта не винаги е само материална. Уютния дом дава и едно спокойствие на мислите. Все си мисля, че ако на такива хора им оправят къщите, може пък нещо да прещрака в тях.както и дядото каза, вече ще се събува, има смисъл да се пази чисто.

Най-ценният коментар от няколко епизода насам! Дано! Flowers Four Leaf Clover
Битието определя съзнанието.

# 1 667
Дано да сте прави, но аз се съмнявам изведнъж да се превърне в къщовница тази мърла.

# 1 668
  • София
Децата ѝ ще израснат в уютен дом и ще имат критерий как трябва да изглежда. Поне едното ще се замисли, ако не и двете.

Да, знаем, че мухълът не е добре, знаем, че не трябва да няма натурии навсякъде и т.н., но хора, в случая деца, които друго не бяха виждали, израстват с друга ценностна система. Не знаят до къде се простира нормалността.
Възрастните знаят, те са се трепали да вдигнат къщата, но има едно състояние, в което всичко е толкова зле, че не знаеш от къде да започнеш и му отпускаш края (като дядото с обувките). В това предаване не знам дали се е коментирало, но по разни чужди, които са ориентирани в подпомагане на депресирани хора или т.нар. hoarders всички това казват - като бездна е, връхлита ме, прекалено ми е и се парализирам.

Така че аз не намирам за адекватни съветите за кУпи си един препарат за мухъл. При активен теч у дома на родителите ми и избил черен мухъл, специалисти на майка ми ѝ казаха да не пипа, стърже и пръска, защото разнася спорите и е много по- вредно. И че трябва да се премахва от по- запознати хора. Отделно, че следва да се премахне първопричината, а не през няколко месеца да пръскаш като изоглавен и да се гордееш, защото за български климат хич не е за гордост. Някъде има грешка.

Жената е крайно неприятна, и на мен не ми е. Но отделно от това, винаги ми е било интересно как всички чистници се скупчват на едно място и сякаш стават още по- чисти, плюейки по другите. Докато не отида на екскурзия с хора с претенции до небето и виждам, че се къпят посред ден, излизат на дискотека и после си лягат с тия дрехи. Или си мият зъбите за 30 секунди. Или си носят панталоните по 5 пъти, а тук всичко се пере всеки ден. И се замислих -нито една мърла ли няма измежду вас. Би било статистически странно. Grinning

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 21:05 от The Catcher in the Rye

# 1 669
  • SF
Заповядайте в тема #2 за настоящия сезон.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1769222.new#new

Общи условия

Активация на акаунт