Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 673
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
В много от апартаментите може да се смени разпределението и усвояването, но първо, че не е така лесно да се местят водопроводи, където си искаш и второ, че това вече е прекалено много работа за 5 дни. Гледат горе- долу да следват завареното положение, разменят спални и стаи предимно, това ми прави впечатление.
Но гледам само от този сезон, разбирам, че в предни е имало много интересни неща също.

# 1 651
Социално слабо семейство ...едва ли е онова точно.
За получаване на детски например се иска на член от семейството да се падат по 760 лв и то от тази година. За миналата беше по-малко - 710 лв....

# 1 652
  • София
Вчера ми се наложи да ходя до общината в Красно село.
Случайно видях в коридора така обсъжданата  героиня от предишен епизод на Бригадата.
И понеже тук я наричаха "общинарката ", бях останала с впечатлението, че е едва ли не някоя важна клечка, с голяма заплата.
Всъщност жената изглеждаше съвсем обикновено, беше облечена с дънки и тениска и
Еми 3000+ са си толкова. Не е ехеее голяма заплата за София, ама не е и хич малка. Толкова взима г/д началник на отдел в тая община. Дънките и тениската не са залог за нищо.

# 1 653
Не вярвам общинари да взимат толкова. Началник на голям отдел някъде по Триадица даже не взима толкова.

# 1 654
При вдовицата с двете момичета, която работи в общината, подразни това, че момичетата изглеждаха със стандарт, който би позволил на майката сама да си оправи жилището. Някой написа, че заплатата на младши служител във въпросната община била 2200. Като се сложат бонусите на тримесечие и пенсиите на децата доходът й вероятно стига 3000. Голямото момиче взема и стипендия за полусирак, която е целогодишна и не е 21лева. Не казвам, че са много, но след като не плаща наем или ипотека, позволяват спокоен живот, не охолен. Не позволяват скъпи телефони и екскурзии в чужбина.

# 1 655
  • София
Да, аз го написах.

# 1 656
  • Mediterraneo
Току-що си пускам епизода и вече съм с неприятно чувство. Кака дебелана големи етюди разиграва, помисли ни за публиката на самодейния театър! Много го обичала мъжа си, какви големи трудности е приживяла, мъжът й бачка на две места, тя лешпери?! Тънат в мизерия от години. Гнусна история, даже няма да догледам епизода.

# 1 657
Странен ми е този хейт по участниците, тоя нямал нужда някой друг да му прави ремонта, пък здрав бил, пък имал скъпи вещи, пък неприятен бил, пък дебел бил, пък мързелив, пък престорен бил. Ми има всякакви хора.
В крайна сметка продукцията избира кое жилище да ремонтира, кое не.
Да, наистина има разтърсващи истории, но явно няма достатъчно такива кандидати, та откликват и на по-нормални случаи.
Мен друго ми направи впечатление - любовта на голямото момченце към Веселин Маринов. Странно ми се видя.

# 1 658
  • София
Синът ми, който е колкото голямото дете, също е фен на Веселин Маринов под давление на баба си Simple Smile
Не виждам нищо чудно.

# 1 659
  • София
Има много отрудени хора по света и в частност в България, но тези, които правят всичко възможно, от гордост най- вероятно не се свързват с предаването.
Дядото с внучето е ясно защо се е свързал, примерно. Не е за себе си, а за да има детето поне хубав дом. И да даде гласност. Може някое семейство да пожелае да стане приемно поне докато навърши 18г., ако дядото не оживее. Но може и да доживее пък. Дано. Понякога Господ дава дълги години на някого, за да се грижи за близките си.

# 1 660
Дядото не беше чак толкова възрастен, мисля че беше към 65-годишен. Напълно си е реалистично да поживее още 10-15 години.

# 1 661
Дядото не беше чак толкова възрастен, мисля че беше към 65-годишен. Напълно си е реалистично да поживее още 10-15 години.
Предвид, че е надживял и двете си деца вярвам, че това му е най-големия страх. Колко ще живее и той, за да може да е до Марти и ако и той си отиде какво ще се случи с детето.

# 1 662
Предвид, че е надживял и двете си деца вярвам, че това му е най-големия страх. Колко ще живее и той, за да може да е до Марти и ако и той си отиде какво ще се случи с детето.
Естествено, че това му е най-големият страх, но никой не знае до кога ще бъде на тази земя. Няма как да се предвиди всичко.

# 1 663
Интересно, тия дето настояват, че няма проблем да бъдат сбутани собствениците на къщата, някъде в ъгъла, за да може мързеливата им дебела щерка и причисления към нея мъж да се ширят нашироко, дали биха били щастливи, ако това се случи на тях.

# 1 664
  • София
Аз не виждам някой "щастлив", но тези хора и преди живееха в кухнята с едното от децата.
При всички положения поне нормални легла имат. Това е модел в много семейства, възрастните, сбутани някъде, за да е добре на младите. Не го одобрявам, но е факт. Иначе съм съгласна, че гаражът беше по-добре да се оформи като кухня/дневна.
Също не ми допада ръгането на двуетажни легла навсякъде. Ентусиазмът на децата минава много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт