Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 667
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София /Абсурдистан
Никой не каза, че майката не работи. Но не казаха също, че работи някъде. Да беше подредила поне малко, като знае, че ще я снимат.

# 1 621
Според мен нищо не работи майката. Погледнете я какво повлекло е. Мудна, тромава, мързелива, с разпуснат външен вид, а е само на 36 години. Чак ме избиваше на агресия по едно време докато я гледах - нея и кочината, в която живеят. Като стане на 50-60 години си я представям да прибира котките от квартала вкъщи, а от ремонта да няма и спомен.

# 1 622
  • София
Още съм само на визитката, но до тук - за мен майката и бащата имат най- голяма вина. Бащата е заврян зет, но поне работи, а майката... се е размножила и охранила в къщата на родителите си, разчита на болната си майка. А бабата и дядото се бутат в кухнята като сардини.

Догледах: Не ми допадна, че сложиха бабата и дядото в кухнята отново. И виждам, че не са чистници, но не ги съдя прекалено тях, защото майката е заминала да работи, все още върти домакинството, а дядото се е пробвал да кърпи някакви неща като терморегулацията на хладилника с часовника. Това са стари хора и от друго поколение, но за майката и бащата няма оправдание. Млади хора са хлопнали още 2 деца общо 4ма допълнителни души. И ми направи впечатление дядото, като каза, че е влизал с обувките и че спрямо усилието, което е положено, вече трябва по- културно, т.е. има някаква самокритика за разлика от дъщеря си, която само реве и се поти. Много неприятна жена. И бащата - също.
Малкото детенце беше сладко.

А общинарката можеше да продаде тоя апартамент, който заради тухлата, кубатурата и локацията дори в това състояние е над половин милион и да си купи нещо за 400к. Ама по- сладко е да ти направят ремонт.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 01:44 от The Catcher in the Rye

# 1 623
Те са си артисти и добре изиграха и продукцията, голямото дете и то голям артист, как се напъваше да реве.

# 1 624
  • София /Абсурдистан
Е голямото дете се разплака наистина, но нямаше кой да го прегърне дори. Умната му майка се радваше на придобивките.

# 1 625
  • София
Бабата - голям бурсук, дума не обелва, само гледа. Срам ме беше като гледах зетя, чужди хора да му правят ремонт по телевизията.

# 1 626
  • София
Бабата не е добре, казаха, че уж взимала лекарства, но то си личи, че погледът ѝ е празен. На мен ми стана жал за възрастната двойка, честно казано. Сигурно издържат дъщеря си с пенсиите си.

# 1 627
жената е с психиатрично заболяване, затова гледа така. надявам се, че просто не сте разбрали.

# 1 628
Бабата - голям бурсук, дума не обелва, само гледа. Срам ме беше като гледах зетя, чужди хора да му правят ремонт по телевизията.
Бабата е с психично заболяване,ако сте следили епизода,би трябвало да сте разбрала!
Хубаво е човек да си подбира изразните средства, когато коментира и то непознат човек!

# 1 629
  • София
Изпуснала е, затова така коментира. Надявам се. Simple Smile

# 1 630
  • София /Абсурдистан
Възможно е дъщерята да е личен асистент на майка си, ако жената е с психиатричен телк. Ние не знаем каква точно болест е отключила. Само предполагам, не знам нищо по въпроса.

# 1 631
За мен пък е ужасно несправедливо как набутаха възрастните хора в кухнята.

# 1 632
  • София
Искам да кажа нещо положително, очевидното не ми се коментира много.

Впечатлих се от приспособленията на дядото. Имаше дръжка от пинсета, заварена за скарата. Имаше печка от половин бойлер! И също хладилник с часовников механизъм, който да включва и изключва вместо термостат! Ако човекът няма техническо образование, а е самоук, това е похвално.
Явно са били бедни и отрудени хора като много други. Три години са строили къщата.

Иначе да, не беше кой знае какво историята. И разпределението не беше оптимално. Доколкото разбрах, жената има и двама братя. Защо и те нищо не са помагали за къщата? Явно отдавна не живеят с тях.

# 1 633
  • София
Илит, много хора от тяхното поколение знаят 2 и 200. Напомни ми на дядо ми, може би затова ме докосна някак цялото това "кърпене". Имали сме и хубави, добре платени и "бедни" периоди, та съм видяла изобретения. Не ѝ прави чест на дъщерята, че стои и само се хили, много ме ядоса.
Въпреки това одобрявам донякъде, че им направиха къщата. Ясно е, че ще остане за мързеланата, странни ѝ мъж и децата, но поне възрастните ще изживеят последните си години в малко нормалност.

# 1 634
Какъв личен асистент на бабата? Бамбината каза, че много им помага бабата и добре, че е тя. Излиза, че бабата е "личен асистент" на щерката. Joy

Общи условия

Активация на акаунт