Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 694
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 215
Без да съм ги защитавала, искам да кажа, че не съм казвала дали са социално слаби или не. Признавам, че бг мама е най-добрия детектив Sunglasses
Дали семейството ми харесва от екрана - да. Дали апартамента имаше нужда от ремонт - да. НО, Дали са нуждаещи се.... нямам идея. Ако това всичкото е истина, много жалко... В крайна сметка бригадата Дали са знаели всичко това или не, няма от къде да знам, но ако наистина са знаели е много жалко и за тях и за всички спонсори. Според мен най-излъгани са спонсорите от всички. Така или иначе, ако беше преди 15г никога нямаше да се разберем. Сега съм два клика и всичко е ясно.

# 1 216
Спонсорите точно не са разочаровани. Рекламите по време на епизода са си факт Simple Smile но не разбирам ако това семейство лъже, как се осмелява при положение, че до половин час ще се намерят познати и съседи да кажат истината... мен много би ме било срам.

# 1 217
  • София
Няма и да го гледам този фалшив епизод, но никой не може да ме убеди, че при здрави, прави хора в работоспособна възраст, трябва да им се помага така. Очевидно сами не искат да си помогнат. Пък ще хванат 1, 2 работи, ще закрепят положението. Толкова хора има, които не могат да работят, защото са инвалиди или асистенти на хора с нужди, възрастни... И точно на такива неандерталци ще помагат, айде...

# 1 218
Добре де, айфони, Епъл часовници, тя и майката почти сигурно е с Айфон, ама не го показа, смарт телевизор, не знам какво си, и накрая хладилникът ѝ дрънчал, отдавна мечтаела за нов. Искам да знам къде ги подаряват тия айфони на нуждаещи се.

# 1 219
Прочетох постовете. А какво точно работи началник на отдел  в администрация? Питам като дете, израснало  само с един родител, който е работил на две места, за да изхрани  и изучи двама студента, че и ремонти е правил сам със заеми 🙂

# 1 220
Просто има хора, които наистина нямат, не могат да се оправят сами. А има и такива, които предпочитат пред прозорец или хладилник, да си купуват телефони и скъпи екскурзии. Тези хора просто явно са от втория тип, което си е тяхно право на избор, не ги укорявам, но то си е това - избор, така че не мога да съчувствам.

# 1 221
  • София
А това разрешително за строеж/преустройство в ж.к. "Левски" как ви се струва?  
Дори и да имах някакви съмнения , а аз ги нямах, това вече е върхът , честно казано...
Дамата няма само един имот - видно е.

https://nag.sofia.bg/RegisterInfo/Info?url=KdIDkCp3aBE=

# 1 222
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От цялата работа от този и предишния епизод стана ясно едно. Да мръднат извън София и областта и ще намерят каквото търсят за ремонт/помощ, а предаването да проверява и внимава повече с участниците.
На мен семейството продължава да ми е симпатично и не смятам за загуба, че са помогнали, но очевидно повечето хора не са ок с тях. Гадно чувство оставя самото предаване така  в драгия зрител, а още по-лошо може да стане ако спонсорите решат да се оттеглят заради такива противоречиви истории.

# 1 223
  • София
Добре де, айфони, Епъл часовници, тя и майката почти сигурно е с Айфон, ама не го показа, смарт телевизор, не знам какво си, и накрая хладилникът ѝ дрънчал, отдавна мечтаела за нов. Искам да знам къде ги подаряват тия айфони на нуждаещи се.
Ние подаряваме всяка година телефони, почти нови.

# 1 224
Разочарована съм.
Бих се радвала на едно изявление от продукцията, но не се надявам, а и не са длъжни. Но в моите очи си отнеха доста от кредита ми на доверие към тях, а така хубаво бяха подхванали инициативата за този социален проект и обществена ангажираност към наистина нуждаещите се изпаднали в беда.
Не искам да давам наклон на пишещите, но като общество не трябва да си затваряме очите, защото няма по сляп от този, който не иска да види.
Да, вероятно ще е буря в чаша вода, но малко по малко бурята в чашата може да стане тайфун. Постоянно се оставяме да бъдем лъгани като овце, защото се знае, че и това ще мине, очите ще бъдат замазани, дай на идиотите друго зрелище и те ще се забудалосат и така минават много, много нередни неща и остават без последствия.

# 1 225
За какво да се извинят, сериозно
"Извинявайте, че децата имаха айфони. Извинявайте, че имали снимки от почивки".

Срещу тази Юлия явно тече някакъв черен ПР. Какви бяха тия глупости по-напред, че имала порше... И веднага това се прие за вярно.
После писаното от "роднина" в соц.мрежи загадъчно изчезна, но и то се прие за вярно.

Тая масовост срещу семейството намирисва.
Бригадата няма дори една причина да се извинява, аз също съм ок с това семейство и ремонт и смятам всякаква публикация от продукцията за ненужна. Ненужна.

# 1 226
Ами другия път може направо на Алибегов да идат да му постегнат къщата, той завали ята е на ръба на оцеляването последните 5 години Grinning

# 1 227
  • София
В интерес на истината, не виждам пречка, ако продуцентите и спонсорите са ок е това.

# 1 228
Не, не да се извиняват, а да се обосноват.
Не иде реч за извинения, така са решили, така са направили. Но след отзвука и аз не знам какво биха казали и как биха се аргументирали. Според мен това си беше страшен гаф, голям, но само до следващия епизод за съжаление.
Хора, тия участници просто имаха нужда от хубав ремонт, но не бяха нуждаещи се, да не говорим за крайно такива.
Не бяха за този социален проект и тази обществена кауза.
Пп Hazel, думата, която използвах е изявление, не извинение. Wink Hands Plus1

# 1 229
  • София
Ама кой ви е обещал крайно нуждаещи се и безспирни реки от сълзи?

Общи условия

Активация на акаунт