Приятелят ми

• 4 298
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
То пък един приятел , то пък един секс

# 46
Коментирам кокретното ти твърдение, че за няколко седмици минаваш в рутина понеделник -петък и за това се обзалагаш. Ми, недей.
А защо не? Мисля при данни, че 4% от хората правят секс всеки ден, имам добри шансове ако се обзаложа срещу непознат човек, който казва "аз ако имах 25-годишна приятелка, щях да я разкатавам от секс всеки ден".
Естествено, ако той знае, че сме се обзаложили, може и нарочно да го прави само колкото да спечели баса, а не че му идва отвътре.

# 47
  • София
Мисля, че с тунелното ти мислене въобще не вдяваш какво ти говоря и защо.

# 48
На мен таблицата ми се видя интересна, но не ми се вижда възможно тези хора, които правят секс между един и няколко пъти седмично, да са 1/4 или 1/5, според мен тези би трябвало да са преобладаващи. А хората, които го правят един или няколко пъти в месеца, да са пак горе-долу толкова според таблицата. Според мен, това са нереалистично занижени данни, ако става дума за хора, които имат партньор. Вече ако нямаш партньор, за тях не знам, може и да е реалистично.

# 49
Е то между "един път в седмицата" и "няколко пъти в месеца" разликата е малка, пък и едва ли си ги смятали точно - хората отговарят на око.
И отговорите са от всички участвали възрастни хора - може и да нямат партньор. Значителна част въобще не правят секс (може и да имат партньор, по-вероятно не).
Също има и голям % "не желая да отговоря" - те едва ли правят секс всеки ден.
И последно, моментният ти статус може да се промени. Ето например колегата ревоукър доколкото зная в момента няма приятелка. Секс може и въобще да не прави. Обаче казва уверено "ако имах 25-годишна приятелка, щях да правя всеки ден". И то не просто да прави, а да я разкатава от секс.
И ако сега го интервюират, ще отговори ли "не правя"? Вероятно ще отговори "правя всеки ден", базирано на минал опит и надежди за бъдещето.

# 50
  • Пловдив
Цитат
И то не просто да прави, а да я разкатава от секс.

Разкоства , разкоства...............

Да не бъркаме действията ,че току виж друго излезнало

# 51
  • София
Завиждачи.
Нека един прави, че на вас, ако чакаме Confounded

# 52
Е аз правя бе, айде да не излезе пак че се хваля, ама имаме и периоди сутрин и вечер по няколко дни. Поне при мен има желание всеки ден, сега ясно че не може всеки път поради странични фактори, ама не мога да се оплача от липси

# 53
Господа, жегнахте ли се, реклама ли си правите?JoyJoyJoy
Две страници кой колко може... и другия колко не може:sweat_smile:
"Всеки сам си преценЯ" възможностите.Joy

# 54
  • София
РъФъ-то най-точно ги описа нещата в една жива и пълнокръвна връзка.
Останалите се чудят как да излязат от 4-те процента Mr. Green

# 55
Толкова задълба дискусията, че нищо чудно и някакви доказателства скоро да започнат да се представят:joy:JoyJoy

# 56
Авторката не е влизала тук от 4 дни. Пусна темата и изчезна... Нулев интерес към собствения ѝ проблем. Ако въобще съществува де...
Може да се е оправил човека и сега да няма време да пише☺️. Ако я е подкарал.

# 57
Поговори с него да ти каже наистина дали не е проблема в теб, дали не е здравословен проблем и трябва да иде на лекар, а може би има друга или иска да се върне, към ергенския живот. Дано ти каже наистина, какъв е проблема и да се реши в положителна посока. Успех.

# 58
Говори с него открито.  Без да се притесняваш .
Успех🍀

Общи условия

Активация на акаунт