Приятелят ми

• 4 300
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Сега, след 20 години да не ти трепка - добре, ама след две седмици или два месеца - сори, толкоз ти ищяха.

# 31
Кефа е като не си го правил няколко дни, като си "загорял", и тогава като я хванеш можеш наистина да я "разкостиш". Обаче всеки ден едно и също, трудно ще ти повярвам че повече от няколко седмици наред ще ти е все същия кеф. Но може пък ти да си изключение.

# 32
  • Out of the Mix
Има го момента с натрупването на матрАл, и че през ден, два оргазмите са по-интензивни, говорейки за физиология, но пак зависи.
Мислих, че говорим за възможности и желание.
Отчитаме, че съм 6-7 г. по-млад от теб все пак, не пуша и не пия, и тренирам, движа се, това също поддържа високото ниво на тестостерон.
На мен ми е по-добре по-често за поддържане на максимален тонус и готовност, ежедневно поддържане на ниско, или никакво ниво на стрес, който също е свързан и със секса. Затова е ключово с партньора да сте от една порода, изцяло съвместими, винаги готови, без откази и мотаене, измък-примък, защото съм имал и от двете, и знам, че несексуална жена не е моето, твърдо.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 11:03 от Revoker

# 33
Божке,  Ревоукър, ти с толкоз реклама и презентации, кога ти остава време за реален секс.😅
--
Крис, много депресиращо действаш на либидото.
То е пасивност, то е чудо. Има и жени, и жени. Ти явно си подбираш подобни на теб. Е па лошо няма- да си пасувате и двамата.

# 34
ОК, хайде ти като жена кажи живяла ли си досега с мъж, който всеки ден "те разкоства" - и така месеци и години наред, а не примерно само в началото като се нанесете?

# 35
  • над кукувичето гнездо
Аз на Revoker се чудя, като е толкова навътре във всяка връзка и толкова си пасва и му е кеф да е нон стоп с дамата на сърцето му и пр., защо изглежда сякаш няма постоянна половинка до себе си. Някъде се къса веригата в тая серийна моногамия.

Ако мъж, с който съм, спре да ме отразява като жена (което не значи непременно нон стоп разкостване, има и други начини да се покаже внимание), значи нещо е непоправимо счупено.

# 36
Да.
От трите ми сериозни връзки 1 и 3 всеки ден. С единият 13 години, с другия 3.
С номер 2 беше първите 3 години така и после позаспа. Макар сега като се видим, друго да показва.
Но, да, смятам, че е до човек и либидо. Няма само 1 истина.

# 37
Поинтересувах се и проверих статистическите данни какви са. За България не знам, но за САЩ ето едно репрезентативно национално проучване.
Имало наистина такива хора - 4% от респондентите отговарят, че правят секс всеки ден:

Любопитното е, че 5% от мъжете отговарят така, но само 3% от жените, та се получава общо 4%. С кого ли правят секс тези мъже - или един с друг, или (по-вероятно според мен) хвалбите при мъжете са повече, дори при анонимни социологически проучвания.

Вероятно тези, които са отговорили така, са били с нов партньор в момента и не са му не наситили още. То и ние с жена ми няколко седмици като се нанесе у нас правехме секс всеки ден, ама според мен е много невероятно с дългогодишен партньор да се "разкоствате" всеки ден.
Средното при американците било 80 пъти в годината. Пада се значи веднъж на 4-5 дни. Бих казал нормално, общо за всички възрасти. При по-младите повече, при по-възрастните по-малко.

# 38
  • София
Е, ти каза, че няколко седмици държиш.
Каквито и статистики да пробуташ - все тая.
Щом за теб е нормално - нормално да е. Само жена ти да не е някоя от колежките с жалбите в раздела. Joy

# 39
Да, за мен е нормално с редовен партьнор - не нов - няколко пъти в седмицата, а всеки ден е необичайно (не казвам ненормално).
Лошото е, че за когото това е нормалното, има избор сред само 4% от населението като потенциален партньор. И ако има и други критерии - ръст, характер, доход, възраст и т.н. - които са случайно разпределени сред популацията, шансът му да намери каквото търси е минимален.

# 40
Всеки ден е възможно дори след 15 години, потвърждавам го, но е на периоди, а и не всеки път има възможност защото всички знаем как е с деца и битовизми. Естествено и физическите възможности спадат след определена възраст, няма кво да се лъжем, обаче при нас по начало беше много силно привличането и правехме наистина много секс. Сега без други пречки няма да е всяка вечер, може и да има почивки по ден два през няколко дни, но пък след години качеството определено е още по добро

# 41
Умря циганката, дето те хвалеше, а, Revoker? Smile

# 42
  • София
Щатите са Светът ли? Joy

# 43
Тъй, тъй, ние балканците сме по-потентни от ония дебелаци.
Ако имаш достоверни данни как е тук, дай ги, че ми е любопитно.

# 44
  • София
... подръка всеки ден и си ходи гола пред теб, обзалагам се, че само след няколко седмици вече няма да е всеки ден.

Нито съм сексолог, нито социолог. Нито коментирам честотата на копулация на народонаселението.
Коментирам кокретното ти твърдение, че за няколко седмици минаваш в рутина понеделник -петък и за това се обзалагаш. Ми, недей.

Общи условия

Активация на акаунт