🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 087
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 725
Косара е с очеизвадни силиконови гърди - явно и това не го счита за корекции. По тяхната логика само смяна на пола ще да е корекция SatisfiedSatisfied
Глупости! Косара няма никакви гърди!

# 1 726
Косара е с очеизвадни силиконови гърди - явно и това не го счита за корекции. По тяхната логика само смяна на пола ще да е корекция SatisfiedSatisfied
Глупости! Косара няма никакви гърди!

Ох, добре, няма SatisfiedSatisfied

За първи път чувам за филър, който да прави гърдите със силикон, защото това на снимките са стопроцентови силиконови бомби Simple Smile  И Косара е всичко друго, но не и естествена без корекции, както примерно беше Валерия от сезон 2...

Скрит текст:

# 1 727
Къде видяхте този силикон при Косара? Нейният бюст не е голям, затова все подбира дрехи и бански, които са с мотиви около гърдите. Хитруша е - знае как да подчертае това, което има и да прикрие това, което няма.

# 1 728
Аз ги виждам.....

# 1 729
Нямам какво да кажа, всички имаме очи, едни виждат реални образи, други вярват в чудеса

# 1 730
Къде видяхте този силикон при Косара? Нейният бюст не е голям, затова все подбира дрехи и бански, които са с мотиви около гърдите. Хитруша е - знае как да подчертае това, което има и да прикрие това, което няма.

Абе вие снимките, които прилагам по горе не ги ли виждате. Взимам ги от нейния инстаграм. Скрит текст пише, ми кликнете де
Може да не се заяждате - писали сме по едно и също време. Снимките се обработват. Аз гледам в предаването, най-вече по бански - няма голям бюст.

# 1 731
Аз в чудеса не вярвам. Виждам й снимките в инстаграм. Или е махнала имплантите, или е супер болен мозък да си преправя така снимките. Нали като я види човек на живо ще види фрапиращата разлика. Кому е нужно такава глупост.

# 1 732
Гърдите на Косара са тип тука-има тука-нема Joy

# 1 733
Аз не знам кой поне средно интелигентен човек, вярва на снимки от инстаграм... та и да ги дава за пример! На снимките от инстаграм някои и майка им не може да ги познае! И целта на тези снимки изобщо не е да представят реалността, ако ме разбирате, а съвсем друга.

# 1 734
Аз в чудеса не вярвам. Виждам й снимките в инстаграм. Или е махнала имплантите, или е супер болен мозък да си преправя така снимките. Нали като я види човек на живо ще види фрапиращата разлика.
То си има фрапираща разлика - това например е Любомира. Като друг човек е, но не ѝ пречи.

# 1 735
Вероятно Косара е махнала имплантите си, напоследък доста се шуми около breast implant illness.

# 1 736
На Косара гърдите са дигитални Smiley Което е жалко, защото е красива и няма нужда от подобни фокуси в инстаграм.

# 1 737
Зависи от какво иде богатството на тези фамилии. Някои си изпращат децата в чужбина да учат, а родителите на Косара са я изтървали в Ергена. Или тя е голям инат, което не говори добре за интелекта ѝ, или те са с ценностна система, клоняща към чалгарството.
Чудно ми е как се изтърва 26-годишна жена. Да не й спрат и на нея издръжката? Laughing
Аз си направих изводите от училището й, навярно подарения и спонсориран от мама и татко моден бизнес и Инстаграм. Има финансови възможности, очевидно е.

# 1 738
На Косара гърдите са дигитални Smiley

Хаха, явно да! Simple Smile

Честно, сефте виждам някой на живо без цици, в инстаграм да се направи Д чашка. Голям смях Smiley
Знам, че се слагат най-различни филтри на лицето, но силиконови бомби ей така с фотошоп сефте.

Явно е имала импланти и ги е махнала.

# 1 739
В предишни сезони по това време вече бяхме на лагери, сега - имала ли силикон Косара или не... Усещам как след една-две страници ще го обърнем на Елена и Валерия Joy

Общи условия

Активация на акаунт