🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 008
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 920
Здравейте. Виктор е толкова нелеп, че си е мъка за гледане. Дано да се разчупи малко, че ще умори зрителите от скука. Едва ли е гей, но определено има много женствени реакции и жестове. Мартин ми е забавен, така че той може да направи шоуто този сезон. Но бях изненадана, когато в първия епизод се оказа, че една част от момичетата го познават. Ще кажеш, че е известна личност, а той бил известен със запоите си по заведения и дискотеки. Grinning И като гледам, явно движи в такива среди, че е забравил как изглеждат нормалните жени без корекции.

За Даниела и Мартина съм съгласна с вас - адски са състарени с тези корекции. В първия епизод помислих, че Мартина е на около 45-48 и вероятно е разведена с деца. Даниела си е обезобразила лицето.

А вие какво ще кажете за силиконовите гърди тази година? Като облекат тези изрязани бански или големи деколтета, изглежда много грозно. Някакви несъразмерно големи гърди с вид на пластмасови топки. Няма никаква естетика. Но Анна-Мария май води класацията - нейните гърди са толкова големи, че са се смъкнали в неестествена позиция. Особено тя, както постоянно седи прегърбена и изглежда, че се е свлякла на стола, и гърдите й изглеждат още по-смъкнати. Никаква женственост няма в нея.

Харесвам по-естествените и непринудени момичета този сезон. Но за съжаление, не мисля, че ергените ще ги оценят. Мартин явно си търси коригираните жени, които да са му компания за чалга купоните и да ги води по заведения да ги показва. А Виктор си мисля, че също би избрал по-нахакана жена, която пък да го води. Не мисля, че би поел отговорността да вземе по-скромно и младо момиче и да бъде водещия във връзката. Дори сам си каза, че му трябвала жена с опит. Явно сам си знае, че трябва някоя жена да си го вземе и да си го отглежда.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 17:42 от _Miley_

# 1 921
Значи, като сте тръгнали да си спомняте, моля ви се свирнете ако се сетите за една теленовела по БТВ, там си правеха пластични опреации, сменяха си самоличността, а на интрото имаше някаква огнена мадама на пилон. Grinning

Иначе, на Яна всички психарии и математики можех да простя, ама "Птиците умират сами" от Филипа Грегъри...
Eхе, не си спомням такива. Май тоя със силиконите беше най-скандалния, който съм гледала. Ta за Яна... И аз съжалявам, че я защитавах до някакъв момент. За корекциите - изобщо не съм против, но тук се правят едни и същи, режат носове на поразия, без да мислят за пропорции на лицето, слагат гърди тотално несъответващи на фигурите им и на добрия вкус - наскоро гледах снимки на някаква,  и бая се замислих Камелия или Емануела, после установих, че то било Емилия всъщност. Например Рупецова ако само си беше изправила носа, вместо да го реже, щеше да изглежда много по-добре, спрямо старите кадри, които гледахме.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 18:33 от RoseofVersailles

# 1 922
  • някъде другаде

Не ми харесва по принцип Даниела, но да ѝ се подиграват, че баща ѝ има проблеми, е прекалено. Много е тежко на близките на такива хора с тежки алкохолни проблеми или деменция, постоянно да са нащрек къде ще се загубят и дали няма нещо да пострадат.
На твоето мнение съм. Никой не си избира родителите. Близките на такива хора с алкохолна зависимост са много притиснени , че се опитват , а не могат да помогнат.

# 1 923
Щом са стигнали да й запорират дружествените дялове, на хиляда процента мога да ви потвърдя, че са й запорирали и всички банкови сметки и всичките й приходи отиват за погасяване на дълговете. Grin

Като собственик на дружество с ограничена отговорност (не съм проверявала, но ме съмнява да е ЕТ) не отговаря с личното си имущество за задълженията на фирмата и едва ли са ѝ запорирали и личните сметки. Нито пък могат да посегнат на всичките ѝ приходи. Освен ако няма задължения към държавата.

# 1 924
Пресияна няма да е днес. Много е заета с тикток сигурно. Grinning Много ми е смешно на Надкаст подкастите в БТВ как им слагат по-лелински заглавия.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 19:18 от RoseofVersailles

# 1 925
Май изброяваше какво чела, не ми се стори да приписва "Птиците..." на Грегъри.

# 1 926
Май изброяваше какво чела, не ми се стори да приписва "Птиците..." на Грегъри.
"Птициците умират сами. ЪЪЪ. Бях я споменала на Филипа Грегъри".  Не мисля, че е споменавала по-рано в разговора книга.

# 1 927
Като собственик на дружество с ограничена отговорност (не съм проверявала, но ме съмнява да е ЕТ) не отговаря с личното си имущество за задълженията на фирмата и едва ли са ѝ запорирали и личните сметки. Нито пък могат да посегнат на всичките ѝ приходи. Освен ако няма задължения към държавата.
Дори да има задължения към държавата, след някакви години тези дългове ще бъдат отписани по давност, така че не е болка за умиране. Да, ще трябва да ползва чужда банкова сметка до тогава, но има начини.

# 1 928
Ма откъде тръгна това че на Даниела баща и Е алкохолик И с деменция?
Това факти ли са или пак злословене

# 1 929
Ма откъде тръгна това че на Даниела баща и Е алкохолик И с деменция?
Това факти ли са или пак злословене
https://plovdiv-online.com/dopalnitelni/tozi-lud-lud-svyat/basth … e-v-neizvestnost/
Оттук тръгна, че човекът има проблеми, а за алкохолизма някой така си реши... На мен колкото и да не я харесвам ми е тъжно, ако е вярно и трябва да се бори с това - никое дете не би искало да гледа родител в такова положение.

# 1 930
Аз също не знаех за бащата на Даниела, достоверно ли е?

Нов епизод от tnf2k

Скрит текст:

# 1 931
Че преди време е изчезнал и са го търсили? Да. Че е алкохолик? Не, това беше заявено от някои потребители, които решиха да му поставят диагноза по снимка.

# 1 932
  • густо майна Филибето
Начетох се на отвратителни коментари за бащата. От което Даниела ми стана много по-симпатична.

# 1 933
Защо за бога такива гадости се толерират тук, ама моите коментари примерно биват изтрити? Никой не избира родителите си, НИКОЙ!!!! Следователно абсолютно никого не бива да обиждаш по такъв начин. Трябва да се правят изводи за каква е тя на база на родителите? Оказва си ефект, спор няма, ама тя да не е на 15? На 30+ с доста личен житейски път.

# 1 934
Същото беше и с детето на Надежда миналата година. Подигравали му се били в училище, щял да стане комплексар, да носи травма цял живот, та чак до спекулации, че искал да избяга при баща си.

Аз съм на мнение, че тези, които са влязли в риалити, са дали пълното си съгласие да бъдат коментирани. Но не и членовете на семействата им. Те нямат нищо общо. Ако те влязат в предаването, това вече е друго.

Общи условия

Активация на акаунт