🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 013
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 950
Тя дори и да не е “‘човек на продукцията” засега се държи най-нормално 🤣

# 1 951
Тя дори и да не е “‘човек на продукцията” засега се държи най-нормално 🤣

Аз харесвам Мартина. Освен визия е и доста "намахана" дама и си има принципи. Смятам, че би стояла много добре до Мартин. Не съм сигурна каква мащеха ще е, но поради фактът, че знае какво иска и как да го постига мисля, че би си паснала с дъщерите му, освен ако те не ревнуват от нея (видяха ми се доста сивички).

# 1 952
За мен Мартина ми е малко махленка , Даниела го играе по-класна и не се бута толкова .

# 1 953
За мен Мартина ми е малко махленка , Даниела го играе по-класна и не се бута толкова .

Даниела е по-класна, но ми тъмнее доста. Не ми харесва визуално просто, а предполагам и на Мартин. Той кръжи около нея от куртоазия, но със сигурност си го влече повече къмто леко чалгарското държание на Мартина. Аз Даниела я намирам за скучна, докато Мартина е огнена жена и според мен повече би задържала страстта у мъжа (ако не друго предизвиквайки ревността му, защото със сигурност е много ухажвана).

# 1 954
На мен ми е интересно, на класната Даниела, кой й е платил всички интервенции? Правените й зъби може да не са върха на естетиката, но са скъпи, бюстът, носът, скулите, устните? Откъде тя има пари за всичко това, освен, ако не е нечия държанка или не практикува древен занаят? Писателка на една книга, за 50 лв., моля ви се. Знае ли се какво друго работи, ако, изобщо?

# 1 955
На години ? Та тя е на 32?🤣

# 1 956
Ако е имала връзка, значи принцът й е платил едномесечения престой в Бали и после директно я е завел в Шри Ланка и я е оставил в ръцете на продуцентите. Нещо... не ми се чини баш тъй да е станало.

# 1 957
Според клюките е/била с Котарака , може да няма против да си рекламира книгата в предаване или да да се разделили вече .

# 1 958
Според клюките е/била с Котарака , може да няма против да си рекламира книгата в предаване или да да се разделили вече .

Ако е вярна тази клюка, то тогава Мартин няма да избере нея накрая. Може да е в шоуто само за реклама с благословията на принца и да не са се разделяли. Не знам, не мога да кажа. Само знам, че Мартина е по-красива и по-игрива от Даниела, поне до сега в шоуто.

# 1 959
Имам усещането, че Мартина ще врътне някоя интрига и това може да отблъсне Мартин. Не знам, просто има някакъв странен, драматичен вайб… Съдейки и от предишни нейни изяви.

# 1 960
Кой е този котарак?
Според мен е в предаването за да си вдигне цената... на книгата, не за друго.

# 1 961
За мен Мартин си тръгва с Даниела, а Виктор с Бранимира. Вторият как само тича по нея, аз не виждам начин друга да спечели. На пръв поглед всички са симпатични момичета,  като се загледаш - само скумрии. Една не мога да кажа, че ми харесва. Дори възхваляваната Косара - има нещо в нея, което не ми харесва. Мартина ми е толкова глуповата и пошла, пълен абсурд да спечели тя.

Днес си върнах първите 3 епизода, като вече съм по запомнила участничките и са ми по-интересни визитките. Мартина и Мартин се познавали от преди предаването и тя му каза да я пази вътре. Имала е конфликти с някоя негова бивша ли, каква е историята?
Иначе ако Мартин е решил наистина да се кротне и да си вземе сериозна жена - подходящ избор ми е Силвия - има вече 2 деца, няма да му се налага на Мартин тепърва на 40 години нови деца да гледа.

Но тъй си е женкар и сам не си вярва, че е влязъл вътре да търси истинската любов - накрая си взима Даниела, забавляват се 1-2 месеца и после всичко отначало.

# 1 962
Мартина е имала вражда с Емануела, която е бивша на Мартин. Общо взето Мартин е втори бивш на Емануела към който Мартина има мераци. Тяхната вражда е отпреди 7-8 години, когато Емануела разказва в предаването на Гала, че някаква я следи и се опитва да влиза в приятелските ѝ кръгове, да се прави на нея и т.н. психопатии. Мартина сама се натриса в студиото, защото по закон имала право на отговор. Махленски истории, после Мартина твърдяла, че Емануела ѝ вандализирала колата или нещо такова, което май не е много доказано, но оттам идва това "Ще ме пазиш ли"

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 06:40 от RoseofVersailles

# 1 963
Искате да кажете  ,че Даниела е имала връзка с котарака? Той нали има жена .....

# 1 964
Опитах се да гугълна, но единственото, което излиза за "с прякор Котарака", са две статии от 2017 и 2018-та, за Драгановеца и Котарака, перничани, осъдени за трафик на хероин от Турция. По това време Котаракът е 49 годишен, сега би трябвало да е 56 годишен. За същото лице ли говорим, че е бил гадже на Даниела?

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 08:29 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт