🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 687
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 210
Ох, най-противна ми е тази Бранимира. За какво я дадоха изобщо, пак нещо да измрънка и да критикува… много злобно същество.

# 211
Елвира да говори за лесна плячка😂
Нали, точно това идвах да напиша Joy

# 212
За пореден път ми се счува Мартин да казва ШИриланка.. дано е от фъфленето.

# 213
Ох, най-противна ми е тази Бранимира. За какво я дадоха изобщо, пак нещо да измрънка и да критикува… много злобно същество.
Виж сега… Може да е злобна, но за сметка на това е и проста…

# 214
Написах си коментара, когато Наум заговори за барман, после докато представяше фризьора/ барман, чух, че е личния барман на Галена и Мария Илиева и щях да падна Grinning
Яна ми е супер инфантилна.

Личният фризьор на Галена и Мария Илиева, който има и хоби да е барман. Аз това чух.

# 215
Мартин обаче има качества за добър събеседник. Бих си лафила с него, ако сме на една маса.

# 216
Ехаа, щом ергените заговориха за морал и ценности, се очертава интересен сезон. Разпоретини няма да се толерират тук Laughing

Хоп, чакам Марто сега да покани Косара при първа възможност.
Ох, Магито говори като онази от обредната зала на Витошка!

# 217
  • София
Барманчето е гадже на сина на собственика на Фантастико от години.
Хмммм аз пък знам че фотографа Коко Кръстев му е гадже, и дете имат от сурогатна майка.

# 218
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Бранка, Бранимира  ли е?
Че се чудя и пуля и търся прилика на някоя участничка с доня Бранка Де Баруш Мота Joy

# 219
Благодаря за новата тема! Във визитките ще има ли зодиите на момичетата както в първа тема? Горката Яна, колко непридизвикан хейт има в някои жени.. Щях да пропусна, Бранимира продължава да е куха и груба

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 21:46 от Catfish

# 220
Маги на Слави я имах за по-хубава, но сега като я гледам ....брррррр! Направо вълкодав!

# 221
Тази Маги ми бърка в мозъка с този глас и тембър.

# 222
Тази Маги е тотал щета. Все едно слушам Щерева. Николов, тамън те похвалихме за по-разчупения сценарии и ти вкарваш тази пишман психоложка…

# 223
Абсолютно излишна! Наум можеше да говори тези глупости.

# 224
Каква е тази простатия с гледане😂

Общи условия

Активация на акаунт